Legg til datoer
Opplevelser i

Egypt

Flere reisetips for Egypt

Vil du vite mer om aktiviteter i Egypt? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Egypt

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 44 067 vurderinger

Det var en fantastisk opplevelse, skyttelbussen fra hotellet til hovedbussen var jevn og reisen videre gjennom ørkenen og fjellene mot St Catherine City gikk bra med et stopp midtveis, selv om det var mørkt for oss på dette tidspunktet fortsatt mye å se av ørkenen og fjellene . Etter hvert kommer du til det første punktet hvor du kan kjøpe luer, kåper, hansker osv. Det blir veldig kaldt på fjellet. Når du kommer til klosterområdet er det sikkerhet og da er du på ferden opp på fjellet. Du kan ta en kamel eller gå til bunnen av trinnene, vi gikk. Det er hyppige rasteplasser med varm drikke til salgs, som de utmerkede beduinguidene stopper ved for å la festen ta igjen. Jeg skjønte ikke før jeg kom ned igjen at flertallet av disse har toalettfasiliteter hvis du spør (til en pris av 5LE) den siste etappen av trinnene er den vanskeligste, men likevel oppnåelig av nesten alle som har nok tid til å fange en pust. Fantastisk utsikt og opplevelse, jeg vil 100% anbefale til alle!

Godt organisert, veldig god kommunikasjon hele veien. Guiden vår Jamil var veldig oppmerksom på hele gruppen hans, og sørget for at alle var ok. Selv om vi ikke fant turen altfor utfordrende, kan noen mennesker og yngre barn synes det er vanskelig, veldig kaldt på toppen, anbefaler gode varme klær, definitivt verdt turen for en spektakulær soloppgang, det korte besøket til klosteret på slutten var interessant.

Oppstigningen er ikke lett, du bør ta med deg litt kondisjon. Men du vil bli belønnet med et uforglemmelig øyeblikk. og bedrifter takker for de flotte guidene

Vi tok denne turen med guide Ali, og det var fantastisk. Ali er veldig kunnskapsrik og morsom. Utsikten fra toppen av fjellet er fantastisk.

Flott tur. Verdt alle kamper. Møtte noen virkelig fantastiske mennesker på turen min, kunne ikke utsette noe fra start til slutt