Legg til datoer

Église Notre-Dame, Bordeaux, France

Église Notre-Dame, Bordeaux, France: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

1. Bordeaux Outdoor Escape Game: Port of the Moon

Løs gåter med en app på telefonen din for å oppdage de beste severdighetene i Bordeaux historiske sentrum. Besøk byens landemerker og skjulte perler når som helst på dagen og i ditt eget tempo. Naviger byen til fots på denne interaktive turen uten behov for kart, GPS eller guide. Dette byspillet starter ved Monument aux Girondins. Det vil ta deg mellom 1 og 2 timer å fullføre, og du kan også utforske i ditt eget tempo: pause spillet og gjenoppta når som helst fra stedet der du stoppet det. Du avslutter ved Grosse Cloche. Når du løser utfordringer, utfolder historien seg og nøyaktige veibeskrivelser på telefonen din vil lede deg til neste sted. Etter bestilling vil du motta en e-post med instruksjoner om hvordan du laster ned og spiller spillet på telefonen. Du kan spille på egen hånd, i en stor gruppe eller i flere mindre grupper som konkurrerer mot hverandre og møtes ved spillets sluttstopp.

Bordeaux: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

2. Bordeaux: Første Discovery Walk og Reading Walking Tour

Gå gjennom en vakker rute i byen, oppdag skjulte perler og besøk 10+ av de viktigste attraksjonene og stedene. Lær litt introduksjonsinformasjon om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Last ned ‘World City Trail’-appen fra butikken og logg på. Les instruksjonene og gå til startstedet. Lås opp bilder av eksteriøret og interiøret på stedet. Les litt informasjon om attraksjonen og fortsett å gå til neste sjekkpunkt. Legg merke til hva du likte og ikke likte, og lag din bøtteliste for de neste dagene! Start turen når som helst, uten en tidsplan. Sett den på pause til lunsj, ta en drink, besøk en attraksjon du ønsker, og fortsett senere eller til og med en annen dag. Med kartfunksjonen vil du aldri gå deg vill. Start turen ved Bordeaux-katedralen, den største kirken i Bordeaux! Besøk Porte Dijeaux, en port som har stått der i århundrer. Fotografer Presbytère de l'église Notre-Dame mens du lærer om historien og beundre Opéra National de Bordeaux med sin utmerkede akustikk. Etterpå, Pl. des Quinconces som er et av de største bytorgene i Europa venter på deg, ikke glem å ta bilder. Place de la Bourse vil gjøre deg målløs med sin skjønnhet. Beundre den lille Pl. Camille Julian! Porte Cailhau er verdt tiden din og telefonens minneplass er den monumentale porten bygget i 1495 med et slottslignende eksteriør som en gang var hovedporten til byen, mens Porte de Bourgogne minner deg om hvor porten pleide å være for å komme inn i Bordeaux fra Paris. Prikken over i-en på denne unike turen vil være Grosse Cloche (hvor turen slutter) med sin tunge historie...

Bordeaux: Privat vandretur

3. Bordeaux: Privat vandretur

Kom og bli forelsket i denne vakre byen i Frankrike, Bordeaux. Det er en verdens vinhovedstad, og den har å tilby de mest fantastiske monumentene, arkitekturstilen og en flott gastronomi. På denne turen vil du oppdage historien til Bordeaux fylt med anekdoter og sjarmerende historier om krig, kjærlighet, fred og konspirasjon. La oss starte denne turen fra et av de viktigste monumentene dedikert til den franske revolusjonens frihetskjempere. Du vil høre historien om den franske revolusjonen og innvirkningen den hadde på Bordelaise-folk. Du vil se det vakre operateatret, église notre dame, den fantastiske katedralen i Bordeaux og mange skjulte perler på denne turen. Under turen vil vi også gi deg den beste anbefalingen for å nyte den lokale gastronomien, vin- og ostebaren, restaurantene og mange flere. Vi gleder oss til å møte deg og vise deg den vakre byen vår.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Église Notre-Dame, Bordeaux, France

Vil du vite mer om aktiviteter i Église Notre-Dame, Bordeaux, France? Trykk her for full oversikt