Våre mest anbefalte ting å gjøre i Edmonton

Edmonton: 1-timers Segway Adventure i Louise McKinney Park

1. Edmonton: 1-timers Segway Adventure i Louise McKinney Park

Fra møtepunktet i Louise Mckinney Riverside Park vil du ha en sikkerhetsvideobriefing og Segway-trening for å starte turen. Sammen med din entusiastiske og kunnskapsrike ekspertparkguide kan du ta fatt på din 1-timers Segway-tur gjennom parken som er en del av North Saskatchewan River Valley-parksystemet. Nyt den rike historien til de kinesiske hagene, beundre den moderne arkitekturen til taubanen, begi deg ut mot promenaden og ta fantastiske bilder av elvedalen. Utforsk som du aldri har utforsket før, og ikke nøl med å stille spørsmål til guiden din mens du sykler.

Edmonton Velkommen Tour: Private Tour med en lokal

2. Edmonton Velkommen Tour: Private Tour med en lokal

Utforsk byen med en vennlig lokal som er lidenskapelig om byen sin og ivrig etter å dele alle tips og triks som vil hjelpe deg å få mest ut av turen. Møt der du bor for å bli kjent med nabolaget, finne ut om de beste stedene å spise og kjøpe dagligvarer, de enkleste måtene å komme seg rundt, og de beste ting å se og gjøre. Ved slutten av turen, vil du føle deg mer komfortabel med å navigere i byen og sikre på at du har all den informasjonen du trenger for å få mest mulig ut av oppholdet. Under vandring, vil du ha muligheten til å ta offentlig transport eller taxi for å komme seg rundt i byen. Vennligst oppgi om du ønsker en privat bil inkludert i turen.

Edmonton: Canada og USA eSIM-roaming

3. Edmonton: Canada og USA eSIM-roaming

Gjør turen til Edmonton problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Canada og USA. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. Operatører som skal brukes: Canada- Bell / TELUS, USA- AT&T / T-Mobile

Edmonton: 2-timers River Valley guidet Segway-tur og iskrem

4. Edmonton: 2-timers River Valley guidet Segway-tur og iskrem

Ditt 2 timers Segway Adventure går fra RVAC-hovedkvarteret i vakre Louise McKinney Park ved bredden av North Saskatchewan-elven. Når vi utforsker Nord-Amerikas største urbane parklandskap inkludert Trans Canada Trail, vil vi gli langs elvebredden og deretter stige opp over 200 fot ut av elvedalen og inn på bredden av Edmonton sentrum. Utsikten inkluderer sentrum, kvartalene, isdistriktet, Rogers sted, neonskiltmuseum, arvsti, Alberta Legislature-område og bygning. Se det historiske opprinnelige stedet som markerer Edmontons fødested langs bredden av North Saskatchewan River. Se lysene fra den storslåtte Walterdale-broen mens du cruiser tilbake inn i elvedalen og avslutter tilbake ved RVAC-hovedkvarteret i Louise McKinney-parken ved elven. Gjenstandens beliggenhet

Jasper: Icefields Parkway Self-Guided Driving Audio Tour

5. Jasper: Icefields Parkway Self-Guided Driving Audio Tour

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen. Dette fungerer som din personlige turguide, fortalt tur og kart, alt sammen i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Denne 130+ miles lange turen dekker det viktigste av Icefields Parkway på 2 - 3 timer. Denne turen kan begynne i Jasper eller Banff, avhengig av hva som passer best! Jasper-ruten begynner i byen Jasper. Et av de første stoppene vil være den fantastiske Jasper SkyTram, hvor du får sjansen til å ri opp på fjellet for å få et fugleperspektiv av det enorme landskapet som utspiller seg på denne reisen. Deretter passerer du en sti som snor seg inn i den frodige dalen med de fem innsjøene. Hvis du fortsetter, kommer du til Athabasca Falls, en foss ved veikanten som stuper ned i en gammel canyon. Mens du ser opp på de ruvende toppene til Mount Kerkeslin og Mount Christie, vil du oppdage historien til dette majestetiske stedet, fra First Nations til den vågale byggingen av selve Icefields Parkway. Dine neste stopp inkluderer de rolige omgivelsene til Wabasso Lake og Horseshoe Lake. Her blir ikke naturen bare observert; det føles. Oppdag hemmeligheter i det omkringliggende økosystemet, fra den minste villblomsten til den majestetiske elgen. Stopp ved Goats & Glacier Lookout for akkurat det du forventer: Fjellgeiter og en isbre! Fortsett deretter og lær om den avgjørende rollen til Canadian Pacific Railway i å bygge bro over store avstander over Canadas villmark. Snart venter Columbia Icefield Skywalk. Dette observasjonsdekket med glassgulv tilbyr enestående utsikt og en uforglemmelig opplevelse av disse fjellene. Med isbreene under føttene ser det ut til at tiden står stille. Peyto Lake, på neste side, tilbyr et perfekt sted for kontemplasjon. Men ikke dvel for lenge, ettersom de historiske historiene om Hollywoods inntog i Rockies lokker. Deretter kan du høre historier om merkelige eksperimenter fra andre verdenskrig midt i ismarkene og stoppe ved en annen utsikt for en fantastisk utsikt over Crowfoot-breen. Til slutt vil du nærme deg den pittoreske Lake Louise, en av Banffs mest ikoniske attraksjoner. Her er refleksjonene av fjellene på det uberørte vannet en påminnelse om naturens evige skjønnhet og historiene den rommer. Turen din avsluttes her. Hvis du begynner ved Lake Louise, vil du oppleve alle de samme severdighetene, bare i motsatt rekkefølge!

Edmonton International Airport (YEG): Premium Lounge-inngang

6. Edmonton International Airport (YEG): Premium Lounge-inngang

Slapp av og føl deg uthvilt før avreise eller mellom flyvninger i komforten av en Plaza Premium Lounge på Edmonton International Airport. Lounger er plassert i avgangsområdene utenfor USA og USA, noe som gir deg en sjanse til å slappe av uansett hvor du flyr. Len deg tilbake i den elegante, moderne avgangssalongen, og benytt deg av førsteklasses tjenester og fasiliteter, inkludert deilige og trøstende måltider og høyhastighets Wi-Fi. Velg mellom en 3- eller 6-timers pakke som passer din timeplan.

Petrified National Park: Self-Guided Driving Discovery Tour

7. Petrified National Park: Self-Guided Driving Discovery Tour

Start med å laste ned Action Tour Guide-appen, som vil fungere som din personlige turguide, lydomvisning og kart alt i ett. Kjøp en tur per bil, ikke per person. Alle lytter sammen! Merk: Denne 28+ mil lange turen dekker det viktigste av Petrified på 2-3 timer. Når den er lastet ned, begynner turen ved Painted Desert Visitor Center ved parkens nordlige inngang. Derfra går du til Toponi Point, og tilbyr panoramautsikt over Painted Deserts flerfargede badlands. Neste er Painted Desert Inn, et nasjonalt historisk landemerke. Lær om dens historie, fra et turistmål fra 1920-tallet til et parkmuseum. Den unike arkitekturen i Pueblo Revival-stilen, sjarmerende veggmalerier og fengslende utsikter gjør det til et must-besøk. Etter det kjører du til Puerco Pueblo, stedet for en 100-roms pueblo bebodd for over 600 år siden. Her kan du også se en solkalender – en steinhelle med helleristninger som markerer sommersolverv. Deretter kan du besøke Newspaper Rock, hjem til over 650 helleristninger etterlatt av Puebloan-folk for århundrer siden. Tenk over historiene disse symbolene kan fortelle, og gi glimt inn i livet og kulturen til gamle innbyggere. Fortsetter du, vil du møte Tepees, fascinerende formasjoner som er kjent for sine lag av levende stein. Deretter kan du dra videre til Blue Mesa, et sted hvor blåfargede badland og forsteinet tre eksisterer side om side, og presenterer en visuelt slående kontrast. Lær om det sene triasmiljøet som skapte disse underverkene for over 200 millioner år siden. Deretter kan du utforske Jaspisskogen og Krystallskogen, fantastiske stier som gir et nærbilde av forsteinet tre strødd over landskapet. Til slutt kommer du til Rainbow Forest Museum ved den sørlige inngangen til Petrified Forest National Park. Turen avsluttes her.

USA, Canada og Mexico: 30-dagers data eSim 0,5 GB til 10 GB daglig

8. USA, Canada og Mexico: 30-dagers data eSim 0,5 GB til 10 GB daglig

Eliminer behovet for fysiske SIM-kort på dine reiser i USA, Canada og Mexico med et eSIM og høyhastighets mobildata. Velg dataplanen du vil ha, og bruk ubegrenset data, med redusert hastighet etter at du har overskredet grensen. Reis rundt og hold kontakten med alle hjemme. Først må du kontrollere at enheten din støtter eSIM. Deretter kjøper du produktet, kobler til internett og skanner QR-koden for å aktivere den og starte dataplanens gyldighet. Etter installasjonen, begynn å bruke mobildata på enheten din umiddelbart for å holde kontakten med venner og familie. Velg en passende forhåndsbetalt dataplan for bruk i USA, Canada og Mexico. Noen planer kommer med ubegrenset data (500 MB, 1 GB eller 2 GB) med en daglig tilbakestilling hver 24. time, og hastigheten reduseres til 128 kbps etter overskridelse av dataplanen. Eller velg et annet abonnement med større datatilgjengelighet. Disse planene kommer med ubegrenset 3 GB, 5 GB, 8 GB eller 10 GB høyhastighetsdata, deretter med ubegrenset data med en redusert hastighet på 128 kbps for meldingsapper. Produktet utløper 45 dager etter kjøpsdatoen.

Edmonton: El-sykkelutleie med hjelm

9. Edmonton: El-sykkelutleie med hjelm

Lei en elsykkel for dagen. Det finnes både pendler-e-sykler og fete e-sykler tilgjengelig for all slags kjøring, egnet for både nybegynnere og mer erfarne ryttere. Disse syklene går opp til 30 km/t og kan kjøre opp til en distanse på 150 km på en full lading. Ta en titt på det store kartet når du henter sykkelen for å få en ide om hvilke løyper som ligger i nærheten av aktivitetsleverandørens kontor. Sett deretter avgårde på en rute du velger og begynn å utforske området med kraften til en el-sykkel. En hjelm er inkludert i leieprisen, og valgfri forsikring og leie av sykkellås er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Edmonton: Downtown Scavenger Hunt med en smarttelefonapp

10. Edmonton: Downtown Scavenger Hunt med en smarttelefonapp

Ser du etter en familievennlig aktivitet? Vi kan hjelpe deg med å utforske byen med vår morsomme jakt på bilder. Ved å bruke smarttelefonen din får du en scavenger hunt-liste over gjenstander du kan finne i form av gåter og utfordringer du kan fullføre på scavenger hunt-appen vår. Du skal se etter gjenstanden som er beskrevet i gåten, fullføre den medfølgende utfordringen og sende inn et bilde for å få poeng. Poengene dine vil vises på appens ledertavle slik at du kan se hvordan du gjør det sammenlignet med lag over hele landet! Operation City Quest kan spilles i hvilken som helst by, uansett hvor stor eller liten! Ikke bekymre deg, du vil ikke være alene. Du vil ha en ekstern vert som vil kommunisere med deg under spillet ditt via en chat-funksjon på appen hvis du trenger hjelp eller har et spørsmål. De kan også gi deg hint og flere *mystiske* utfordringer! Målet med denne interaktive skattejakten er å finne alle gjenstandene, tjene deg til toppen av ledertavlen, og enda viktigere, å ha det gøy med familie og venner! Spillene våre tar vanligvis ca. 2 timer, og de fleste lag går rundt 3,2 km i løpet av jakten.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Edmonton

Edmonton
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Utforsk området rundt Edmonton

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Edmonton

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Edmonton?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Edmonton er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Edmonton?

Flere reisetips for Edmonton

Vil du vite mer om aktiviteter i Edmonton? Trykk her for full oversikt