1. Storbritannia
 2. Skottland
 3. Edinburgh
 4. Loch Lomond

Western Highlands: Castles and Lochs Tour fra Edinburgh

Produkt-ID: 51064
Se bildegalleri
Nyt den naturskjønne skjønnheten i det vestlige høylandet i Skottland, og besøk noen av de mest berømte slottene på en guidet tur fra Edinburgh. Se pittoreske lochs, landsbyer i loch-siden, og stopp på historiske slott som har blitt sett på TV og i…
Om denne aktiviteten
Kanseller opptil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Mobilkupong
Varighet: 9 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter.
Direkte bekreftelse
Guide
Engelsk

Henteservice er inkludert.

Leverandøren tilbyr et gratis hotell / gjestehus henting på morgenen av turen. Leverandøren vil prøve å hente deg på døren til hotellet eller pensjonatet. Hvis dette ikke er mulig, vil du bli plukket opp på nærmeste hovedvei eller landemerke innen gangavstand. Hvis du bor utenfor byen eller kommer fra en privat adresse, kan vi ordne ditt nærmeste pick-up-punkt. Ta kontakt med oss minst 24 timer før turen for å bekrefte henting.

Velg antall deltakere og dato:

Laster...

Opplev

Høydepunkter
 • Se Doune Castle, filmen for Outlander, Game of Thrones, og Monty Python & Holy Grail
 • Beundre utsikten over Loch Awe og Kilchurn Castle
 • Utforsk den vakre innsjøen i Inverary
 • Besøk Luss på bonniebankene i Loch Lomond
Beskrivelse
Din helgedagstur gjør sin første stopp i landsbyen Doune, hjemmet til Doune Castle, en velbevart 14. århundres struktur som ligger i det vakre Stirlingshire-landskapet.

Nyt en 10 prosent rabatt på prisen på opptak, og ta en lydtur i slottet, fortalt av Monty Pythons Terry Jones. Hør den spennende historien til middelalderborgen og beboerne.

Doune Castle er det atmosfæriske innkvarteringen for den fiktive slottet Leoch i TV-showet Outlander, og har også blitt brukt som et filmsted for Game of Thrones.

Deretter går du inn i høylandet, forbi lochs og fjell før du kommer til Kilchurn Castle, som ligger ved bredden av Loch Awe. Dette er en av de mest fotograferte slottene i Skottland.

Senere besøker du Inverary, hvor sjåføren din vil ta deg på en tur i den pittoreske byen. Du vil ha tid til å nyte lunsj og kanskje besøke fengselet, eller slottet, som ses i Downton Abbey-serien.

Når du forlater Inverary, kan du nyte utsikten over Loch Fyne, kjent for sjømat, og deretter gå over fjellene med et kort stopp på toppen av resten og vær takknemlig.

Endelig stopp på turen vil være i landsbyen Luss som ligger på bonniebankene i Loch Lomond. Din tur tilbake til Edinburgh tar deg gjennom Stirling, hvor du vil se Stirling Castle.
Inkludert
 • Transport
 • Guidet tur
Ikke inkludert
 • Inngangspenger
 • Lydguider
 • Lunsj
 • Gratulerer
Ikke egnet for
 • Barn under 8 år

Forberedelse

Viktig informasjon
Husk å ta med
 • Kamera
 • Kontanter
Godt å vite
Vær forberedt på inngangen til innkvarteringen, da sjåføren ikke klarer å forlate treneren for å komme inn på hotellet / pensjonatet.

Du oppfordres til å ankomme omgående, da senkere ikke kan bli innkvartert.

Du bør gjøre deg kjent med det avtalte møtestedet dersom det er en sjelden anledning du ikke kan samle inn fra din innkvartering.

Ingen refusjon vil bli gitt for sent passasjerer eller passasjerer som savner treneren.

Vær oppmerksom på at flere kjøretøy er deployert for å fullføre morgenhentingstjenesten og transportpassasjerer til hovedbussen for å starte turen. Derfor kan kjøretøyet du styrer i utgangspunktet ikke være den som tar deg på turen.

Denne turen har et 8 passasjers minimumskrav og er underlagt avbestilling dersom dette minimumet ikke er oppfylt. I det usannsynlige tilfelle av en slik kansellering, vil ditt valg av refusjon, omleggelse eller alternativ tur bli tilbudt.
Spar inntil 20%

Fra NOK 465 NOK 372 per person

Kundevurderinger
Samlet bedømmelse
4,9 / 5
basert på 21 vurderinger
Samlet oversikt
Service
4,8/5
Organisering
4,5/5
Verdi for pengene
4,7/5
Sikkerhet
4,7/5

Organisert av

Gray Line Scotland

Produkt-ID: 51064