Legg til datoer

Edinburgh
Halloween-aktiviteter

Halloween-aktiviteter

Våre mest anbefalte Edinburgh Halloween-aktiviteter

Fra Edinburgh: Omvisning av Loch Ness, Glencoe og det skotske høylandet

1. Fra Edinburgh: Omvisning av Loch Ness, Glencoe og det skotske høylandet

Dra avsted til det skotske høylandet, enten du er på jakt etter Loch Ness-monsteret eller simpelthen for en vakker dagstur, med avreise fra Edinburgh. Etter henting kan du slappe av på bussen og lytte til guidens underholdende kommentar. Besøk Kilmahog og få en introduksjon til det berømte skotsk høylandsfeet og en kopp kaffe. Kjør deretter videre til Glencoe og nyt et 10-minutters stopp for å ta bilder av den uforglemmelige utsikten til høylandet. Du stopper for lunsj i Fort William-området, hvor guiden din kan gi deg tips om hvor du bør spise. Hvis du er interessert i kiltens mysterier, kan du få en liten introduksjon til dette plagget her. Deretter blir du kjørt til selveste Loch Ness. Tilpass opplevelsen din ved Loch Ness. Du kan velge mellom å besøke det majestetiske Urquhart slott, eller å hoppe på en båt på jakt etter «Nessie», som lokalbefolkningen gjerne kaller sjøormen. Eller simpelthen slapp av på brygga med en kopp kaffe og nyt den fantastiske utsikten. På vei hjem kan du ta en kort matpause i den vakre landsbyen Pitlochry, som ligger i hjertet av landet, før du returnerer til Edinburgh.

Edinburgh: Skyttelbuss til og fra flyplassen

2. Edinburgh: Skyttelbuss til og fra flyplassen

Forhåndsbestill busstransport mellom Edinburgh lufthavn (EDI) og sentrum. Slipp stresset med å lete etter transport fra/til den skotske hovedstaden. Kuponger må skrives ut og er kun gyldige på Airlink100. Bussene ligger like utenfor hovedflyplassen og er lette å finne. De tilbyr komfortable sitteplasser, sjenerøs bagasjeplass og gratis WiFi. Nyt alle bekvemmeligheter du trenger, med hyppige daglige avganger på en dedikert ekspresstjeneste mellom flyplassen og sentrum. Len deg tilbake på den 30 minutter lange reisen, uansett hvilken tid på døgnet du ankommer. Bussene har avgang hvert 10. minutt. Mellom kl. 01.00 og 04.15 har bussene avgang hvert 30. minutt. Bussene stopper i begge retninger på følgende holdeplasser (bortsett fra Princes St som kun er for avstigning): • Edinburgh Zoo • Murrayfield • Haymarket Station • West End - Shandwick Place • Princes Street (kun avstigning) • South St David Street, Edinburgh Enkeltbilletter kan brukes til én enkelt reise i begge retninger. Du kan gå ombord på bussen på hvilken som helst av holdeplassene. Tur-retur-returbilletter har ingen utløpsdato og returreisen trenger ikke forhåndsbestilles.

Edinburgh: Omvisning i de underjordiske hvelvene

3. Edinburgh: Omvisning i de underjordiske hvelvene

Denne omvisningen til fots tar deg med under gatene i Edinburghs gamleby, til et svakt opplyst sted som mange regner for å være hjemsøkt. Omvisningen besøker hvelvene til South Bridge, som dateres tilbake til 1700-tallet. Dette er de samme hvelvene som er nevnt på tv-programmet «Most Haunted Live», som et av de skumleste stedene på jorden. Lær om hvordan hvelvene har blitt brukt opp gjennom årene, levekårene som de fattige og hjemløse beboerne og åndene som sies å hjemsøke dem. Den mørkere siden av Edinburghs historie utfolder seg, mens du vandrer gjennom de stearinlysbelyste underjordiske stedene. Guiden forteller deg om Burke og Hare-mordene og forfølgelsen av hekser. Oppdag noen av karakterene som listet seg gjennom Edinburghs gater, og de paranormale historiene som knyttes til de underjordiske hvelvene. Alternativet med «Omvisning av de hjemsøkte hvelvene» tar for seg mer paranormale- og spøkelseshistorier. Gå inn på torturutstillingen og utforsk hvordan og hvorfor disse gjenstandene ble brukt.

Edinburgh: Skip-the-line Walking Tour i Edinburgh Castle

4. Edinburgh: Skip-the-line Walking Tour i Edinburgh Castle

Oppdag hjemmet til Maria I av Skottland, på denne omvisningen til fots på Edinburgh Castle. Beundre den store festsalen fra 1500-tallet, hvor blant annet overdådig middager fant sted. Lær om den blodige historien til kongene og dronningene som bodde i dette slottet.  Møt guiden din og gå til Edinburgh Castle som dominerer byens silhuett, der det sitter på toppen av en utdødd vulkan. Spaser på slottets promenade, mens du hører om opprinnelsen og beleiringer av slottet. Se hvor Royal Military Tattoo blir arrangert. Gå inn i slottet og se de 3 museene og 2 fengslene. Se dessuten nasjonalmonumentet for de falne i Skottland og en hundekirkegård. Se Edinburgh eldste bygningen, Saint Margaret-kapellet. La deg imponere av storheten til den store salen og det kongelig palasset. Etter omvisningen får du tid på egen hånd til å utforske slottet frem til stengetid.

Edinburgh Castle: Omvisning på engelsk med forbi-køen-adgang

5. Edinburgh Castle: Omvisning på engelsk med forbi-køen-adgang

Begynn omvisningen ved statuen av Adam Smith på Royal Mile. Gå mot Edinburgh Castle der guiden forklarer deg viktigheten av slottet og nevner noen av de viktigste personene som har skapt historie her. La guiden din lede deg gjennom slottskomplekset når du kommer inn. Hør deres inngående kunnskap om slottets hovedbygninger og attraksjoner, inkludert Argyle Battery og One O'clock Gun, Hospital Square og Western Panorama. Se slottets fangehull og militærfengselet, den svarte banketten og Thomas Randolphs vågale slottsangrep. Opplev St. Margrets kapell, Mons Meg, Crown Square og The Honours of Scotland. Etter omvisningen kan du nyte litt tid på egen hånd for å utforske slottsmuseene (ikke tilgjengelig under omvisningen).

Edinburgh: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

6. Edinburgh: Magisk Harry Potter-omvisning til fots

Nyt en omvisning til fots gjennom Edinburgh, med Harry Potter-tema. Se byen der forfatteren JK Rowling fant inspirasjon til Galtvort og sine berømte karakterer. Oppdag stedet hvor bøkene ble skrevet. Test dine Harry Potter-kunnskaper med en audiovisuell quiz, og samle poeng for huset ditt. Finn ut hvilket Galtvort-hus du tilhører, og om du er en magiker, en gomp eller en futt. Besøk graven til Tom Riddle på Greyfriars Kirkyard, og se forfatterens gylne håndavtrykk utenfor City Chambers. Se alt dette og mer på en magisk omvisning.

Fra Edinburgh: Dagstur til Glenfinnan, Fort William og Glencoe

7. Fra Edinburgh: Dagstur til Glenfinnan, Fort William og Glencoe

Legg ut på en dagstur til det naturskjønne skotske høylandet på en dagstur fra Edinburgh. Besøk Glenfinnan, Glencoe og Fort William og nyt landskapet til Hollywood-filmer, inkludert Harry Potter-serien. Gå av fra Edinburghs travle gater mens du reiser med buss forbi noen av de mest ikoniske severdighetene som Edinburgh Castle på vei ut av byen. Beundre naturen på reisen nordover inn i det robuste skotske høylandet, med et stopp for forfriskninger ved inngangsporten til høylandet i Callander. Kjør gjennom det røffe landskapet til Glencoe, hvor James Bonds' Skyfall ble filmet. Se bakteppet til noen scener fra Harry Potter og fangen fra Azkaban. Ta en pause her for bilder og for å lære om Glencoes historie, inkludert massakren på MacDonald-klanen i 1692. Fra den atmosfæriske Glencoe, reis videre langs bredden av Loch Linnhe til høylandsbyen Fort William, som ligger ved foten av Storbritannias høyeste fjell - Ben Nevis. Stopp her for å strekke på bena og ta en tidlig lunsjpause. Fortsett deretter til den fantastiske Glenfinnan-viadukten, som fungerte som den naturskjønne ruten til Galtvortekspressen i Harry Potter-serien. Oppdag rammen for Triwizard-turneringen fra filmen, og innsjøen fra Galtvorts eiendom. Besøk Glenfinnan-monumentet, som symboliserer en av de viktigste begivenhetene i skotsk historie; jakobittopprøret i 1745. Deretter, avreise fra Glenfinnan, len deg tilbake og slapp av på reisen til Edinburgh, og stopp for forfriskninger i den lille landsbyen Pitlochry på veien.

Fra Edinburgh: Loch Ness, Glencoe, høylandet og Ben Nevis

8. Fra Edinburgh: Loch Ness, Glencoe, høylandet og Ben Nevis

Reis fra Edinburgh med en luksuriøs buss med klimaanlegg (maks 57 seter). Passer Stirling Castle og hør reiselederen din fortelle historier om William Wallace, Robert the Bruce og de blodige kampene som utkjempes på disse kantene. Først kommer du til byen Callander, som ligger ved foten av Trossachs. Deretter kjører du forbi Loch Lomond og Trossachs nasjonalpark. Underveis forteller den skotske guiden deg om Rob Roy MacGregor, den beryktede Highlander. Gå i fotsporene til James Bond (Skyfall) og Harry Potter (Harry Potter og fangen fra Azkaban), når du reiser til den fantastiske høylandsdalen Glencoe. Hør den skumle historien om klan MacDonald-massakren i 1692. Reis gjennom Fort William, hvor du finner Ben Nevis, som med sine 1343 m er det høyeste fjellet på de britiske øyer. Deretter ankommer du på sørbredden av Loch Ness og til den sjarmerende landsbyen Fort Augustus, hvor mange kafeer, butikker og restauranter tilbyr en avslappende lunsj. Spaser langs bredden av den kaledonske kanalen, og opplev deretter Loch Ness på et valgfritt 1-times båtcruise. Se om du kan fange et glimt av «Nessie», det legendariske Loch Ness-monsteret. Beundre det imponerende Commando Memorial ved Spean Bridge, med en fantastisk utsikt til Nevis-fjellkjeden. Begi deg inn i vakre Cairngorm National Park og opplev «monarken av Glen». Kjør langs Loch Laggan, før veien stiger høyt opp i Grampian-fjellene. Reis gjennom Drumochter-passet, som forbinder det nordlige og sydlige sentrale høylandet. Opplev et majestetisk og dramatisk fjellpass, som ble skapt av isbreer under ulike istider. Til slutt, ta en kort stopp i den vakre viktorianske byen Pitlochry, før du returnerer til sentrum av Edinburgh og ankommer omtrent kl. 20:30.

Edinburgh: Omvisning i underjordiske hvelv og på kirkegården

9. Edinburgh: Omvisning i underjordiske hvelv og på kirkegården

Bli med på en guidet spasertur til Greyfriars Graveyard og lær om en av Edinburghs mest kjente hunder. Hør dessuten historier om beryktede kriminelle. Se gotiske mausoleer og lær om bemerkelsesverdige begravelser, mens du utforsker kirkegårdens dystre historie. Fortsett til det nærliggende Edinburgh Vaults, som ligger i buene på South Bridge. Hør om regelmessige paranormale hendelser og hvordan noen historiske karakterer aldri virkelig har forlatt oss. Oppdag det tidligere fattighuset, hekser og en helvetesildklubb, og hør hvordan det hjemsøkte hvelvet nå er besatt av noe virkelig ondt.

Edinburgh: 24-timers familievennlig hopp-på hopp-av-busstur

10. Edinburgh: 24-timers familievennlig hopp-på hopp-av-busstur

Utforsk Edinburgh i ditt eget tempo på en hopp på hopp av-sightseeing på en buss med åpent tak. Dra nytte av kommentarene om bord som beskriver byens historie. Stopp ved steder som St. Andrew Square, Johnstone Terrace og Royal Mile. Se severdigheter som Edinburgh Castle og Grassmarket. Gå om bord på bussen og start omvisningen av byen. Sammenlign Edinburghs gamleby, der familier en gang bodde under trange forhold og søppel ble kastet ut av vinduene, med elegante Georgian New Town, med sine 3 hovedgater og torg på begge kanter. Oppdag severdigheter som Edinburgh slott og Grassmarket, mens du reiser med en dobbeltdekkerbuss med åpent tak med panoramautsikt til byen. Kjør langs Royal Mile, som forbinder Edinburgh Castle med Holyroodhouse-palasset. Bruk 24-timersbilletten til å hoppe av og på som du vil. Med viktige attraksjoner, museer, gallerier og restauranter som passer enhver smak og ethvert budsjett. Edinburgh har alt du måtte ønske deg. Bussene kjører hvert 30. minutt langs følgende rute: Bussholdeplasser: 1. Waterloo Place 2. St. Andrew Square 3. Lothian Road 4. Grassmarket 5. Lauriston Place 6. Johnston Terrace 7. Lawnmarket 8. Chambers Street 9. John Knox House 10. Canongate 11. Holyrood 12. Our Dynamic Earth 13. Regent Road

31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Edinburgh

Edinburgh

Ofte stilte spørsmål om Edinburgh Halloween-aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Halloween-aktiviteter som er verdt å besøke i Edinburgh?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Edinburgh er:

Flere reisetips for Edinburgh

Vil du vite mer om aktiviteter i Edinburgh? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Edinburgh

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 5 581 vurderinger

Fint besøk på kirkegården og hvelvene! Veldig fin guide! ! Som så morsom ut!! Jeg sier luft fordi jeg ikke forstår engelsk. Det ville være greit å skaffe en oversetter som for noen besøk (spesielt Scotch-besøket med enheter for andre språk! Jeg antar at mange utlendinger ikke snakker engelsk

Definetly one of the highlights of our trip to Edinburgh! Felt bad for not giving the tourguide tips because we had no cash on us! Such a nice experience! All creds to Frazer as the tour guide!

The guide was a fantastic storyteller with great presentation skills. He told us very interesting stories related to the history of Edinburgh and ghost-related experiences.

Our guide did a fabulous job! She was so lively, enthusiastic and a wonderful story teller. Definitely made the tour so memorable!

The guide told the stories with an enthusiastic energy, and made the tour very entertaining.