Edinburgh Buss og minibussturer

  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Edinburgh

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Edinburgh?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Edinburgh er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Edinburgh?

De beste dagsturene og utfluktene fra Edinburgh er:

St. Andrews

Flere reisetips for Edinburgh

Vil du vite mer om aktiviteter i Edinburgh? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Edinburgh

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 13 351 vurderinger

Hver gang jeg drar til et sted jeg ikke har vært før, og jeg vet at det er mange ting å se og gjøre der, tar jeg alltid turbussen, du kan se så mye mer og komme deg raskt rundt og det er langt billigere på denne måten. Edinburgh skuffet ikke, vi fikk se hele byen og hadde interessante fakta via kommentaren ombord gjennom gratis øretelefoner. Det var veldig kaldt, men vi var godt pakket inn, da det var veldig kaldt og vi satte oss på toppdekket da den fremre halvdelen av ovenpå hadde et baldakin som ga ly mot vind / regn. Fra dette synspunktet kunne du se alle attraksjonene tydelig.

Verdt hver krone

Beste billett med beste pris jeg noen gang har kjøpt i Edinburgh. Har oss tilgang til alle 3 ruter, hvorav den ene var en ekte personguide, ikke bare lyd. Edinburgh er veldig kupert, og du kan hoppe av og på hele helgen så mye du vil. Vi gjorde hele reisen på den grønne bussen (live guide) på dag én. En god rute til å begynne med. Bussene er også rene og ryddige og sjåførene veldig vennlige. Samle bussen din på Waverley Bridge hvor alle ansatte der er til hjelp også :-)

Du kan komme til noen steder på mer enn en buss, slik at du ikke nødvendigvis trenger pass for alle tre bussene. Hvis du er interessert i å se hele byen, er dette en enkel og effektiv måte. Å ha tilgang til mer enn en buss gir deg også flere alternativer for henting, mindre venting. Det er kart på hvert stopp, slik at du kan se om bussen som kommer, er på vei dit du vil reise videre. Live-buss er utrolig. Jeg lærer noe nytt hvert besøk!

Perfekt organisasjon! Bussen lar deg reise rundt i byen i fred og billetter til de tre historiske attraksjonene er nyttige fordi du ankommer og går inn. Alle tre attraksjonene fortjener det vakre slottet og det kongelige palasset. Den delen av skipet er også vakker fordi du tar en annen buss og ser en annen del av byen nå havet !!

Veldig greie og pålitelige busser. Ganske nye god audio guide på engelsk 3 ruter. Anbefales