Ting å gjøre Düsseldorf

Kom for å shoppe og oppleve kunst, og bli for å nyte historien, maten ved elven og tradisjonell tysk øl.

Severdigheter i Düsseldorf

Ofte stilte spørsmål om Düsseldorf

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Düsseldorf?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Düsseldorf er:

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Düsseldorf med barn?

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Düsseldorf på regnværsdager?

Flere reisetips for Düsseldorf

Vil du vite mer om aktiviteter i Düsseldorf? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Düsseldorf

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 022 vurderinger

Tospråklig engelsk-tysk tur, vi var de eneste to ikke-tysktalerne i gruppen, men det bidro ikke til at vi ble ekskludert. Hver passasje blir nøye oversatt etter tur. Besøket, i tillegg til å være veldig interessant og rikt på oppdagelser om kulturen i Düsseldorf angående dens berømte Altbier, ble preget av smaksprøver av veldig kalde øl i en godmodig og typisk atmosfære ved hvert bryggeristopp. Kvalitet-prisforholdet som sådan er veldig interessant, for i tillegg til å oppdage de lokale ølene, oppdager vi historien deres og bryggeteknikkene, det er en utflukt du må gjøre hvis du drar til Düsseldorf.

Bare flott! Rask innkjørsel og deretter den fantastiske utsikten over Düsseldorf! Super flott og det er etiketter, det du kan se i det fjerne. En etasje ned er det ingen ruter, men rister og god luft og du er alene fordi alle trykker mot rutene på toppen. Der nede har du også flott utsikt. Vi hoppet over baren og kafeen på grunn av prisene.

Vi hadde Alina som guide og det var en veldig hyggelig opplevelse. Hun fortalte oss mange interessante historier om gamle og unge bryggerier i Düsseldorf og hvordan alt bier ble til. Jeg anbefaler denne turen på det sterkeste. Det åpner øynene og du får 3 øl! Hele 5 stjerner, jeg ville gitt 6 stjerner hvis jeg kunne.

Jeg tok med vennen min på bursdagen hans for å se Rheinturm. Det var en flott tid vi fikk nyte litt kake. Veldig god opplevelse, jeg anbefaler

Hyggelig og flink guide,og ikke minst deilige ølvarianter. Anbefaler denne koselige turen i Dusseldorfs gamle by og gater.