Duomo di Milano

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Bykort
58 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Duomo di Milano

Vil du vite mer om aktiviteter i Duomo di Milano? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Duomo di Milano

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 28 411 vurderinger

Vi gikk først kl 9.00. Jeg foreslår første eller siste ting å satse folkemengdene. Det var et stykke ned via trappen. Hvis du har problemer med trapper, foreslår jeg at du ikke tar turen på taket. Selv om du reiser opp med heisen kommer ned er alltid ved trappene. Utmerket utsikt fra taket og sørg for at du tar tak i lyden - gjør hele forskjellen. Vi brukte 90 minutter mellom taket og katedralen. Rett og slett fantastisk og anbefaler definitivt denne attraksjonen. Full av historie og 700 år gammel. Vi rangerer dette 10/10

Dette var et høydepunkt under oppholdet i Milano. Det er mange trapper som kan være vanskelige for eldre personer (75+). Trappegangen er liten, men ikke så liten at du føler deg klaustrofisk. Opplevelsen av å være på toppen av Duomo tok pusten fra familien min. Du kan sitte og slappe av i et minutt, eller du kan se ut over piazzaen. Vi sto i ærefrykt flere ganger mens vi var der oppe. Det var uforglemmelig. Jeg vil anbefale denne aktiviteten.

Veldig bra alt, super enkel tilgang til katedralen uten å stå i kø bare ved å skanne billetten som kommer til mobiltelefonen din, du trenger bare å stille deg i kø for heisen til terrassene, men det var veldig raskt hvis du bestemmer deg for å betale for dette alternativet, det fantastiske duomomuseet og terrassene et kunstverk.

Jeg hadde vært i katedralen før, men gjorde ikke takterrassen, og denne gangen er jeg så glad for at jeg gjorde det. Strukturene er utrolige og gir deg så mange fotomuligheter!!! Du går opp i heisen, men kommer ned trappene igjen, men det var definitivt høydepunktet på turen til Milano ... elsket det!

Flott! Besøket av takene så vel som interiøret var fantastisk. Du har også tilgang til den arkeologiske krypten som ligger nedenfor. Det faktum å ha tatt heisen sparte oss energi til besøket fordi Duomo er gigantisk. Tilgangsinformasjonen er veldig tydelig. Jeg anbefaler denne aktiviteten 200%.