Dunguaire Castle

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De beste severdighetene i nærheten av Dunguaire Castle

Flere reisetips for Dunguaire Castle

Vil du vite mer om aktiviteter i Dunguaire Castle? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dunguaire Castle

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 8 632 vurderinger

Jeg var litt nølende i begynnelsen fordi det ikke var mange anmeldelser og alle var fra noen år siden, men alt ordnet seg, og jeg endte opp med å betale mindre enn fra den faktiske kilden! Det var et par ting på reiseplanen som er utdatert som selskapet ikke gjør lenger, men det var like vel verdt prisen! Det var hovedsakelig eldre som gikk, men det var også noen få i tjueårene også. Frokostene er alltid frokostblandinger og toast, og mange av overnattingsstedene er ikke de beste, men du kan overleve for én natt. Jeg anbefaler på det sterkeste å gå. Det er en flott måte å se landsbygda i Irland!

En flott tur. Vakre klipper.

Det var en flott men lang tur. Vi besøkte bebyklippene først før vi dro til cliff of Moher. Vakre klipper, men også et farlig område hvis en gikk for nærme kantene. Noen mennesker har død ved besøk av klippene. Vi hadde flott vær og klippene var veldig vakre å se på. Vi besøkte også Galway. Et fin by, men jeg var mest interessert i klippene. På turen hjem så vi på et tårn som var bygd av Islendinger langt tilbake i tid. Gaiden vår Dan fortalte mye irsk historie underveis. Generelt en flott tur.

Superflott! Jeg anbefaler denne aktiviteten på det sterkeste. Det skal bemerkes at aktiviteten er på engelsk (mitt valg for å komme videre på engelsk). Barry (guiden vår) var veldig hyggelig og prøvde til og med å snakke noen ord på fransk. Det var virkelig en flott opplevelse og heldigvis var det bra vær.

Det beste var klippene. De er flottere i virkeligheten. Bussjåfør Val var morsom, hadde mye interessant å fortelle og dessuten sang han underveis.

Flott tur!

Fantastisk tur over Irland som toppet seg med klippene. Utrolig!!!