Legg til datoer

Dunas de Maspalomas

  • Omvisninger
  • Andre opplevelser
  • Eventyr
  • Dagsturer
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Dunas de Maspalomas

Flere reisetips for Dunas de Maspalomas

Vil du vite mer om aktiviteter i Dunas de Maspalomas? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dunas de Maspalomas

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 159 vurderinger

Jeg er veldig fornøyd. Mannen fra sykkelutleien er veldig hyggelig og tar seg av alt slik at det passer. Jeg var glad for at jeg fikk leiesykler for barn fordi dette alltid er veldig vanskelig. Butikken ligger veldig bra 10 minutter til Playa del Ingles ca 10 minutter til Dunas de Maspalomas. Kan ikke anbefale det på det varmeste, derav 5 stjerner.

Super morsom tur!! Lorenzo er eieren og også guiden. Han fortalte oss om øya med stor entusiasme og tok oss med på en vakker sykkeltur. Syklene er nesten nye. Du kan enkelt sykle opp fjellet med den. Virkelig topp materiale. Vi spiste tapas på en idyllisk restaurant og syklet tilbake i skumringen. Likte det utrolig godt!!

Vi bestilte e-scooterne som en familie på 5 i 3 timer og hadde det veldig gøy! På stedet ble scooterne og rutene forklart oss i detalj. Vi var i stand til å utforske området med scooterne, ta en stopp på stranden i mellom og ellers nyte turen. Det var virkelig morsomt.

splitter nye sykler (e-sykler) som kjørte bra. Syklet enkelt 40 km uten store anstrengelser. Det krever litt tilvenning til den kraftige motoren, når du slår den på, tar sykkelen av.

Litt vanskelig å finne i kjøpesenteret. Vennlig og syklene er gode. Når som helst