Dublin Buss og minibussturer

  • Omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Dublin

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dublin?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Dublin er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dublin?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dublin er:

Moher-klippene

Flere reisetips for Dublin

Vil du vite mer om aktiviteter i Dublin? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dublin

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 17 263 vurderinger

Turen var utmerket. Sjåførguidene var fantastiske. Jeg anbefaler å sitte på øvre dekk hvis mulig, da du kan se mer. Vi elsket det lille museet i Dublin. Turen var utmerket, og det samme var guiden (ikke Patt Lidy selv skjønt). Det eneste som skuffet oss var at de ikke ønsket å akseptere oss for vandreturen da vi var med billettene fra GoDublin-bussen. Det var irriterende da vi valgte GoDublin på grunn av alle de ekstra tingene.

På en av bussene traff vi på en svært engasjert og morsom sjåfør som regiserte alt selv! Matt kjørte, guidet og fortalte morsomme historier. Bød veldig på seg selv med sang og quiss når bussen måtte stoppe i trafikken. Vi tok en mye lengre runde enn vi hadde tenkt, og fikk se så mye mer enn bykjernen av Dublin. Vi kommer nok tilbake ja.

En god tur for å få en første oversikt over Dublin og for å kunne orientere deg litt. Hva kan fortsatt forbedres: sjåføren kan påpeke at hodetelefonene for forklaringene er foran ham, eller han kan tilby dem til gjestene direkte ved ombordstigning. Ellers var sjåføren i godt humør og gjorde en god jobb.

Dette var en flott underholdende måte å oppdage og se noe av historiens rikdom som Dublin har å tilby. Sjåføren vår med mange navn var veldig informativ og en ganske morsom mann med mange vitser underveis. Jeg likte det virkelig og vil definitivt anbefale denne turen.

Vi var heldige med været, men også med sjåføren vår. Vi gikk hele runden på toppen av bussen og på hvert stopp, det er 25, fortalte han oss hva det var og innimellom kom han med vitser og fortalte til og med vitser om severdighetene. Vi nøt.