Legg til datoer

Ting å gjøre i
Dubais ørkenreservat

Dubais ørkenreservat: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Dubai: Ørkensafari, firehjulssykkel, kameltur og sandboarding

1. Dubai: Ørkensafari, firehjulssykkel, kameltur og sandboarding

Unnslipp stresset i Dubai og opplev roen i den omkringliggende ørkenen for å tilfredsstille følelsen av eventyr. Velg mellom et felles eller privat alternativ og nyt godt av den legendariske Lahbab-gjestfriheten. Start eventyret ditt med praktisk henting på hotellet ditt og kjør ut til villmarken med en bil med firehjulstrekk. Reis til ørkenområdet Lahbab som ligger cirka 50 km fra Dubai sentrum. Beundre den silkerøde sanden og de ruvende sanddynene. Hopp på en kamel for en kort ridetur, eller velg den valgfrie firehjulingsopplevelsen. Reis inn i ørkenen om bord en Land Cruiser med firehjulstrekk mens kjøretøyet glir og sklir som en berg-og-dal-bane over sanddynene. Prøv deg på sandboarding, eller bare slapp av og ta bilder av den spektakulære utsikten over solnedgangen, før du blir satt av tilbake på hotellet ditt.

Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding og Middag

2. Dubai: Red Dune Safari, Camel Ride, Sandboarding og Middag

Utforsk Dubai-ørkenen på best mulig måte: sanddynekjøring i en Land Cruiser, på kamelryggen, sandbrettkjøring, og med muligheten til å nyte en tradisjonell opplevelse i en beduinleir med en grillmiddag og forestilling. Etter henting i Dubai kan du kjøre ut i ørkenen i et kjøretøy med firehjulstrekk, og dele dette spennende eventyret med familie og venner. Opplev sanddynekjøring i en Land Cruiser, og stopp for å kjøre sandboard på de røde sanddynene. Ta bilder av den strålende ørkensolnedgangen med gruppen din i en beduinleir. Hopp opp på en kamel for en morsom ridetur og prøv hennamaling om kvelden. Len deg tilbake i en beduinleir og beundre underholdningen til en tradisjonell Tanura- og magedansforestilling. Nyt de rike smakene av lokal mat på en grillmiddag med arabisk kaffe, ferske dadler, falafel og shawarma.

Dubai: Ekstrem ørkensafari, kamelritt, show og grillmiddag

3. Dubai: Ekstrem ørkensafari, kamelritt, show og grillmiddag

Utforsk ørkenen på denne dagsturen med terrengkjøretøy fra Dubai. Cruise gjennom ørkensanddynene og se solen gå ned over Lahbab-ørkenen. Delta i aktiviteter som å få tatt et bilde med en falk eller å bli malt med hennamaling. Spis en deilig grillmiddag med en levende forestilling. Ha muligheten til å velge en morgentur uten middag og forestilling, eller en kveldstur med middag og forestilling. Velg mellom private og delte transportalternativer. Velg et alternativ med eller uten VIP-bord. Nyt bekvemmeligheten av å bli hentet på hotellet ditt i Dubai. Slapp av på kjøreturen til den omkringliggende ørkenen. Kryss den røde sanden og sanddynene i Lahbab på en spennende sanddynekjøring i et kjøretøy med firehjulstrekk, før du beundrer solen som går ned over sanden. Ta et bilde av beduinene når de krysser ørkenen med kameltogene sine. Fortsett til en ørkenleir for å dra nytte av en rekke aktiviteter som hennamaling, sandboarding, shisha-røyking, kamelridning og å få tatt et bilde med en falk. Kryss sanden på kamelryggen og opplev «ørkenens skip», eller prøv din lykke på et sandbord og surf ned i sanddynen for det ultimate adrenalinrushet. Få en (fjernbar) hennatatovering på hendene eller føttene. Se tradisjonell arabisk underholdning, for eksempel et magedansshow og de virvlende danserne i et tanourashow. Røyk en vannpipe. Få servert en grillbuffémiddag med autentisk arabisk mat midt i ørkenen. Dra tilbake til overnattingsstedet ditt i Dubai.

Dubai: Luftballongtur i soloppgang over ørkenen

4. Dubai: Luftballongtur i soloppgang over ørkenen

Ta en soloppgangstur i Dubai-ørkenen fra en luftballong. Nyt deg med en morgenkaffe eller te før du opplever pittoresk utsikt over feiende sanddyner og fantastiske fjell. Se dyrelivet som streifer rundt under deg som oryx og sandgaseller. Bli hentet fra overnattingsstedet ditt i Dubai og len deg tilbake og slapp av på den naturskjønne kjøreturen til baseleiren som løftes av. Ta en god varm kopp kaffe eller te før kampen. Hopp ombord og opplev spenningen ved å løfte. Ta inn soloppgangsutsikten over feiende sanddyner og fjerne fjell. Flytt over himmelen og se etter dyreliv som arabiske oryx eller sandgasellen. Gå tilbake til din overnatting i Dubai på slutten av turen.

Dubai: Varmluftsballongtur med kamelritt og frokost

5. Dubai: Varmluftsballongtur med kamelritt og frokost

Føl spenningen ved å se solen stå opp over Dubai-ørkenen mens du svever i en høyde av 4000 fot under denne luftballongturen fra Dubai. Våkn opp med en varm morgenkaffe eller te før flyturen. Nyt fordelene ved å bli hentet og satt av på overnattingsstedene dine i Dubai. Len deg tilbake og slapp av på den naturskjønne kjøreturen til baseleiren som løftes av. Ta en god varm kopp kaffe eller te før kampen. Hopp ombord og opplev spenningen ved å ta av. Beundre utsikten over soloppgangen over feiende sanddyner og de fjerne fjellene. Flytt over himmelen og se etter dyreliv som den arabiske oryxen eller sandgasellen. Etter landing kan du reise til en autentisk beduinleir for å fylle opp med en deilig frokost. Føl spenningen ved en ørkenkameltur. Ta bilder med en praktfull falk som du kan dele med venner og familie hjemme. Gå tilbake til overnattingsstedet ditt i Dubai på slutten av turen.

Dubai: Utflukt med grillmiddag, kamelritt og tradisjonell forestilling

6. Dubai: Utflukt med grillmiddag, kamelritt og tradisjonell forestilling

Nyt en kveld i ørkenen mens du slapper av med en deilig grillmiddag og underholding fra tradisjonelle tanoura- og magedansere. Du blir plukket opp på overnattingsstedet ditt i Dubai og kjørt til ørkenen i utkanten av byen. Dette er en perfekt utflukt for deg som ønsker å oppleve ørkenen om kvelden, men ikke er interessert i sandynekjøring. Som en mer avslappende opplevelse, passer denne omvisningen spesielt for familier, inkludert de veldig unge og de eldre. Etter ankomst i leiren kan du dra på en kort ridetur på kamel eller få hånden dekorert med henna. Etter middagen kan du nyte arabisk kaffe eller en shisha (vannpipe). Andre valgfri aktiviteter er også tilgjengelige, som å kjøre med firehjuling eller å ta bilder med en falk. Vær oppmerksom på at valgfrie aktiviteter ikke er inkludert i turprisen.

Dubai: Heritage Land Rover-ørkentur med middag

7. Dubai: Heritage Land Rover-ørkentur med middag

Reis tilbake i tid og opplev Dubai slik det var for 50 år siden med denne opplevelsen i en 1950-talls Land Rover. Se etter lokal flora og fauna og tilbring tid i en beduinleir. Fordyp deg i lokal kultur med hennamaling, falkejakt, shisha, arabisk musikk og en tradisjonell middag. Dra fordel av å bli hentet på overnattingsstedet ditt i Dubai. Bli møtt med en varm arabisk velkomst med kaffe og dadler. Omvisning av en del av historien til De forente arabiske emirater med et kjøretøy som ble mye brukt på 1950-tallet. Kjør gjennom ørkenen med stil mens du prøver å oppdage lokalt dyreliv, som den arabiske oryxen og gasellene i det uberørte Dubai Desert Conservation Reserve. Opplev en unik opplevelse i beduinleiren som er opplyst med flammene fra tradisjonelle lamper. Opplev kulturelle aktiviteter som hennamaling, falkejakt, shisha og musikk.Få muligheten til å lære hvordan du tilbereder en lokal brødoppskrift, som har blitt overlevert fra generasjon til generasjon. Se og ta del i interaktive Emirati-forestillinger som tromming og Yola. Sett deg ned til en 4-retters deilig middag under stjernene. La historien komme til live under denne unike og fascinerende kulturarvopplevelsen. Under den hellige måneden Ramadan, kan du oppleve Ramadan i Dubai, slik den var for 50 år siden. Bryt fasten og lær om den hellige måneden i ekte beduinånd. Lær om Ramadan og Iftar. La historien til De forente arabiske emirater komme til live med denne uforglemmelige kulturarvbegivenheten.

Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, middag og stjernekikking

8. Dubai: Al Marmoom Oasis Vintage Safari, middag og stjernekikking

Forsterk reiseopplevelsen i Dubai med en safari i en vintage Mercedes Benz G-klasse i Al Marmoom Oasis. Utflukten begynner med at dere blir hentet på hotellet i god tid, etterfulgt av en tur til oasen i en bil med klimaanlegg. En kveldssafari gjennom de silkemyke sanddynene i Al Marmoom Oasis er den beste måten å nyte ørkenens ravgule skjønnhet på. Føl deg som om du flyr mens du kjører i dette friluftskjøretøyet, tar de beste bildene og ser ville dyr underveis. I den autentiske beduinlandsbyen blir dere ønsket velkommen på emiratisk vis med gahwa-kaffe og søtsaker. Hopp på en kamelkaravane for å utforske ørkenens storhet på nært hold og på tradisjonelt vis. Ta turen tilbake til landsbyen, der du også får oppleve levende arabisk kaffebrygging og kaffesmaking. Utforsk landsbyen som er bygd opp av naturlige materialer, mens guiden forteller historier om beduinenes gamle livsstil og kultur. Deretter er det tid for å nyte solnedgangen i det vakre landskapet med bølgende sanddyner og falkeshow. Inne i leiren demonstrerer de lokale damene emiratisk matlaging ved å tilberede luqaimat - melboller og flatbrød. Å tilbringe tid i landsbyen er en fin måte å delta i beduinske underholdningsprogrammer og nyte den mest autentiske 6-retters emiratiske middagen. Etterpå, når lysene slukkes, blir opplevelsen din beriket med stjernekikking og en orientering om hvordan beduinene brukte stjernene til navigasjon. Når turen nærmer seg slutten, blir du kjørt tilbake til hotellet eller overnattingsstedet ditt i Dubai.

Dubai: Ørkensafari, kameltur, sandboard, grillmat og forestillinger

9. Dubai: Ørkensafari, kameltur, sandboard, grillmat og forestillinger

Ørkensafari i blant annet Dubai byr på en rekke spennende aktiviteter som gir en unik og oppslukende opplevelse i ørkenen. Her er noen av de vanligste aktivitetene du kan forvente deg på en ørkensafari: Dune Bashing: Dette er en spennende kjøreopplevelse i 4x4-kjøretøy over sanddynene. Dyktige sjåfører navigerer gjennom sanddynene og skaper en adrenalinpumpende opplevelse. Kamelridning: Kamelridning er en populær aktivitet som gir deg muligheten til å oppleve det tradisjonelle transportmiddelet i ørkenen. Det er en langsom og fredelig måte å utforske landskapet på. Sandboarding: I likhet med snowboarding går sandboarding ut på å skli nedover sanddynene ved hjelp av et brett. Det er en morsom og eventyrlig aktivitet som passer for alle ferdighetsnivåer. Firehjuling: Noen ørkensafari-pakker kan inkludere firhjuling, noe som gir deg muligheten til å utforske ørkenen i et raskere tempo på en ATV (All-Terrain Vehicle) med fire hjul. Fotografering i solnedgangen: Ørkenlandskapet gir et fantastisk bakteppe, spesielt ved solnedgang. Mange turer inkluderer fotostopp, slik at du kan forevige himmelens og sanddynenes skiftende farger. Henna-maleri: Henna-malere i ørkenleiren kan lage intrikate og midlertidige mønstre på hendene eller andre kroppsdeler, noe som gir en kulturell og kunstnerisk opplevelse. Fotografering av arabiske kostymer: Det er ofte mulig å kle seg ut i tradisjonelle arabiske klær for å få en unik fotomulighet. Dette kan omfatte tradisjonelle kapper og hodeplagg. Falkeoppvisning: Noen ørkensafarier inkluderer falkeoppvisninger, der du kan se dresserte falker i aksjon og lære om den tradisjonelle falkefangsten i regionen. Tradisjonell musikk og dans: På kveldssafarier i ørkenen er det ofte underholdning med tradisjonell musikk, trommespill og dans. Magedans er et vanlig høydepunkt. Grillmiddag: En grillmiddag inngår som standard i mange ørkensafari-pakker. Her kan du nyte en buffé med et utvalg av grillet kjøtt, salater, desserter og tradisjonelle arabiske retter. Stjernekikking: Vekk fra byens lys gir ørkenen en klar utsikt til nattehimmelen. Noen ørkensafarier inkluderer muligheter for stjernekikking, slik at gjestene kan nyte himmelens skjønnhet. Røyking av shisha: Mange ørkenleirer tilbyr muligheten til å prøve å røyke en tradisjonell vannpipe, kjent som shisha eller hookah. Det er vanlig å bruke smakstilsatt tobakk. Disse aktivitetene kan variere avhengig av hvilken ørkensafaripakke du velger og hvilken arrangør du reiser med. Vi anbefaler at du sjekker detaljene for safarien du er interessert i, for å forsikre deg om at den inkluderer de aktivitetene du er ute etter.

Dubai: Safari på røde sanddyner, kameltur og grillfest i Al Marmoom-oasen

10. Dubai: Safari på røde sanddyner, kameltur og grillfest i Al Marmoom-oasen

Utforsk Al Marmoom Conservation Reserve i 4WD-kjøretøy. Bli med på en kamelkaravane og opplev de rike tradisjonene i Dubai i en autentisk beduinlandsby. Nyt en BBQ-buffé mens kveldsunderholdningen finner sted, og nyt ørkenstemningen. Start turen med en henting i et moderne kjøretøy med klimaanlegg. Etter en naturskjønn 60-minutters kjøretur kan du nå ørkenen og føle spenningen ved å slå de silkemyke sanddynene etterfulgt av en sandboardøkt. Spenn føttene på et surfebrett og skli over ørkenslettene mens du observerer sanddynene. Etterpå kan du gå videre for en kameltur og beundre de fascinerende severdighetene i ørkenlandskapet. Vend tilbake til landsbyen, bli møtt med Qahwa (arabisk kaffe) og søtsaker før du nyter en arabisk makeover og en positur med en majestetisk falk. Mens du utforsker landsbyen, delta i leiraktiviteter som shisha-røyking og hennamaling. Når kveldsunderholdningen begynner, bli invitert til en deilig buffet BBQ etterfulgt av lokale desserter. Slapp av ved å se den gledelige og livlige underholdningen i beduinstil. Når natten faller på, vil leirlysene slås av, slik at du kan føle den mediterende dessertstemningen med en stjernekikkingsøkt. Hopp tilbake i kjøretøyet for å avslutte turen med en siste tur tilbake til hotellet eller det valgte stedet i Dubai.

Alle aktiviteter

49 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Dubais ørkenreservat

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubais ørkenreservat? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubais ørkenreservat

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 21 944 vurderinger

En flott og fantastisk tur. Rett og slett sterkt anbefalt. Ørkenturen, Champ, hotellhenting og avreise alt til det perfekte tidspunktet og alt uten forsinkelser eller hindringer. . Spesielt med guiden Mohammed MG var han rett og slett den perfekte reiseguiden – du kunne ikke bedt om noen bedre. Han passet utmerket på oss og var veldig oppmerksom og svarte på alle våre ønsker, tok flotte bilder, ga oss tips og forklarte turen for oss... Hvis turen skulle bestilles på nytt så kun med Mohammed MG! Takk for den perfekte dagen og den perfekte utmerket service!

Khalid var en kjempe bra guide! Vi fikk mye informasjon underveis og han var snill og tok vare på oss. Anbefales!

Turen med Hanif har vært fantastisk. En absolut nydelig opplevelse. Anbefales på det sterkeste

Guiden var veldig flink og vi hadde en bra opplevelse😊

Kamelturen kunne vært separat. Bilturen var veldig bra.