Dubai Marina

Prepare to be dazzled by colossal hotels, luxury shops, and decadent dining along this otherworldly waterfront.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Dubai Marina

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Marina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Marina

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 24 785 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Vi hadde livstid! Helt suveren opplevelse, forsterket av det vennlige personalet. Vi vil personlig anbefale Peter og Fajal. De var våre guider, og sørget for at vi hadde rikelig med kaldt vann for å holde oss hydrert i varmen, og kjørte båten i slike sirkler, noe som var så gøy! Totalt sett veldig fornøyd med dem to og den generelle opplevelsen!

FANTASTISK OPPLEVELSE!!! Når du ser dette tilbudet, trykker du bare på 'bestill'-knappen. Ikke tenk deg om to ganger og gå til utgangspunktet. Likte vår 3 timers private båttur med 2 fra første til siste minutt! Vi hadde ikke mindre enn 2 personell og kapteinen. En utrolig vakker opplevelse som ALDRI vil bli glemt...

Perfekt kontakt med personalet før turen, alt til tiden. Min mann og jeg var på yachten bare for oss to, pluss servicen, så vi følte oss komfortable. Personalet melder vann, stopper for bilder, som de gjerne tar. Det er ikke en billig attraksjon, men du kan føle deg luksuriøs. Jeg anbefaler det til alle