Dubai
Vannparker

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 534 vurderinger

Ankomme tidlig !! Vi kom til åpningstid og måtte stå i kø med rundt 150 andre for å få armbånd og sette penger på dem til bruk inne i parken. Da vi hadde endret oss, hadde vi sannsynligvis tapt minst 45 minutter. Ikke bry deg med å kjøpe det spesielle måltidet på 60 Dirham - det gis som en papirkupong som ikke er vanntett, så den må stå i skapet, og du må tilbake for å få den til å spise. Bedre er bare å legge litt penger på armbåndet, og få refundert den ubrukte kreditten på slutten. Turer er flotte - og passer for alle aldre, og grader av mot. Til min overraskelse var "gruppe"-rittene de mest spennende og morsomste. Og hvis du er alene, vil de sette deg sammen med andre slik at du ikke går glipp av noe. Min 8 år gamle sønn likte å ri alt sammen med mamma og pappa. Dette er en attraksjon jeg absolutt vil besøke igjen, men ikke i skoleferier. Det blir overfylt og det kan bety lange ventetider!!

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Flott badeland. Ikke enormt, men nok til å holde oss i gang.

Et ganske lite badeland sammenlignet med andre vi har besøkt rundt om i verden, men dette er den eneste jeg har sett hvor det er gummiringer som tar deg opp skliene så vel som ned - en fantastisk idé for de som har problemer med å gå opp mange trinn, men vil fortsatt nyte spenningen ved turene. Også å ha flow-rytteren (kroppssurfing) uten ekstra kostnad er utmerket.

Vi hadde tatt Pass 3-aktivitetene. Vi gjorde Aquaventure Park, Desert Safari og BBQ og Big Bus. Det var billigere enn å bestille aktivitetene én etter én. Bestill derimot raskt aktiviteten i ØRKNEN fordi antall plasser er begrenset, og aktiviteten er svært etterspurt.

Fint badeland, men for dyrt for små barn

Flott badeland, generelt veldig rent, inkludert toalettfasilitetene. Det var heller ikke så mye folk, så ventetiden på attraksjonene var begrenset. Jeg synes imidlertid inngangsbilletten for barn under 6 år er for høy, da de fleste skliene ennå ikke kan brukes.