Legg til datoer

Dubai Utsiktspunkter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Private omvisninger
  • Andre opplevelser
33 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 25 685 vurderinger

Vi hadde en flott dag i Abu Dhabi! Vi ble hentet fra hotellet rundt klokken 08.00 av sjåføren vår og guiden vår Ziad. Under kjøreturen til Abu Dhabi ga Ziad oss et godt innblikk i landets historie og gjenopptok veldig godt hva dagene fremover ville bli. Ziad er veldig kunnskapsrik og vet hvordan man kan forbedre opplevelsen vår, unngå folkemengdene på de travle stedene. Vi gjorde alle aktivitetene før kl. 15.00 og kom tilbake til Dubai rundt kl. 17.00 (vi bodde på The Palm). Alt i alt en flott opplevelse og vil definitivt bestille igjen!

Denne opplevelsen er verdt pengene. Jeg likte hele dagsturen i Abu Dhabi, og reiseguiden var veldig hjelpsom med å gjøre denne opplevelsen god. Han hjelper til og med med flotte steder på all sightseeing for fotoshoot. Han var veldig imøtekommende for spørsmål og delte mye informasjon om kulturen og livsstilen i UAE. Totalt sett er det verdt pengene og vil definitivt anbefale dette til alle andre turister.

Fant super raskt hvor jeg skulle hente billettene, jeg var etasje 125/124 en flott opplevelse det man må gjøre når en kvinne er i Dubai..... :) Opp og ned gikk superrask men ikke dramatisk kl. alle ..... syntes det var veldig kult jeg, selv om du har et tidsvindu, blir du aldri bedt om å dra, så alt er veldig enkelt hvis du trenger litt lengre tid til bilder.....takk for den flotte opplevelsen

Først var vi skeptiske om det var verdt å betale for etasje 148. Outlook? Vel, like herlig fra etasje 125 etter min mening! Men pynten: 1. Heis opp og ned uten kø 2. Te og søtsaker å prøve 3. Utsiktsplattform med ikke-glaserte deler (så bildene blir mye bedre uten refleksjon) 4. Ubegrenset tid 5. Færre turister betyr atmosfæren er rolig jeg ville valgt dette alternativet igjen og igjen

Vi var der om kvelden i mørket! l Flott utsikt! Med vannfontener ovenfra. Flott utsikt. Ikke billig, men verdt det! Hadde reservasjoner og selv om vi var en halvtime for sent, ikke noe problem. De andre linjene for 124/125-etasjen var enorme? føltes som en 1-2 timers ventetid!