Dubai
Tilbud og rabatter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Dubai Tilbud og rabatter

Hva er andre ting å gjøre enn Tilbud og rabatter som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 1 365 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Jeg koser meg og det var en av de beste tidene mine på jorden, det var gøy, det var aldri et kjedelig øyeblikk, Dubai takk for din kloke tenkning, havet, svømming rundt stedet og til slutt vannsklien gjorde dagen min. Takk

Alam var en flott guide som var lydhør for gjestenes behov. Han er også en veldig flink fotograf og tok seg tid til å ta mange bilder. Det var en flott morgen for oss, og vi vil bestille igjen når som helst!

I stedet for helgedag var det ingen kø i det hele tatt. Virkelig fin atmosfære, spennende lysbilder. Det eneste vi savnet var gratis skapet, du må betale ekstra penger for å bruke det.

Fint å kombinere med andre severdigheter i nærheten. Om været tillater der får du en fantastisk solnedgang