Legg til datoer
Dubai

Temaparker og fornøyelsesparker

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Bykort
  • Vannaktiviteter
  • Andre opplevelser
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Ofte stilte spørsmål om Dubai Temaparker og fornøyelsesparker

Hva er andre ting å gjøre enn Temaparker og fornøyelsesparker som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Hvilken Dubai Temaparker og fornøyelsesparker tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 1 930 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Alt fungerte perfekt, vi hadde fantastisk guide Mounir, kunne ikke ønske seg bedre. Han visste jobben sin godt, vi kunne spørre om fakta, alt godt forklart. Alle turer veldig personlig, ikke stor gruppe, som fungerte så bra for oss. Anbefaler på det sterkeste til alle som liker guiden hans å være mer av en venn.

Alt er superorganisert, en skyttel henter umiddelbart fra parkeringsplassen og bringer den rett til inngangen. Men etter 18 går ikke skyss lenger og om kvelden må du selv gå til parkeringsplassen. Det er de samme skyttelbussene - drosjer for 10 AED per person. Attraksjoner er flotte. Veldig imponert

Turlederen vår Zeeshan Aziz var virkelig dedikert og forklarte i detalj alle stedene vi besøkte. Han var også nyttig med å ta bilder for å gjøre besøket vårt minneverdig. Han kjørte veldig forsiktig og timingen var presis. Jeg vil virkelig anbefale ham for andre turer

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.