Dubai Safari- og dyrelivsaktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Private omvisninger
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 28 462 vurderinger

En veldig tidlig morgen kjøretur til ørkenen for å se soloppgangen. Vi hadde en frodig tid, mens vi hvilte på vei ned til ørkenen, så snart vi kom til ørkenen sørget sjåføren vår for at vi var våkne ved å kjøre litt morsom kjøring på sanddynene. På vei ned til første stopp så vi en flokk med arabiske fjellgaseller ved en av fôringsstasjonene. Frokosten var vakkert tilberedt i en boks, noe for enhver smak, med mye arabisk kaffe, te og vanlig kaffe (brus også inkludert). Det skjedde at vi spiste frokost rett før vi kunne se solen stå opp; dette gjorde opplevelsen ekstraordinær. Etter vår frodige frokost og under den vakre soloppgangen hadde vi muligheten til å gå på sand-boarding; som var en blast. Senere tok sjåføren oss med på kjøreturen rundt sanddynene; som var veldig gøy, som en berg-og-dal-bane, og vi klarte til og med å se noen oryxer. På slutten besøkte vi Al Qudra Lakes hvor det var en haug med dyr. Definitivt en må gjøre.

Bestill definitivt en tid utenom beste sendetid, klokken var 10 og det var perfekt, ikke så travelt! Burj Khalifa kan bli veldig overfylt. Akvariet er definitivt verdt å se, mye mer enn bare skiven i Dubai Mall. Eneste negativt, som andre gjester allerede har skrevet, pingvinene koster ekstra, du må kjøpe billett ved inngangen. Ellers en virkelig flott kombinasjonsbillett.

Fordelen med å ta billetter på forhånd er at det er ingen venting, alt er veldig godt forklart. Du må planlegge tid fordi de 2 aktivitetene er i kjøpesenteret og alt er veldig stort så det kan være langt fra parkeringsplassen der du ble parkert. Ellers er alt godt organisert, Getyourguide-siden er veldig seriøs. Veldig fin opplevelse

Gamal is the perfect guide. We had a great time with ATV car, sand boarding and camel riding - will recommend this tour

Baba was a great tour guide. He came on time and was very friendly. Highly recommended.