Dubai Ørkensafarier
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene

Populære Ørkensafarier i Dubai

dubai premium red dunes camel bbq safari på al khayma

Dubai: Premium Red Dunes & Camel BBQ Safari på Al Khayma

Varighet: 7 timer
GetYourGuide Original

Unnslippe Dubai for en uforglemmelig ørkensafari over røde sanddyner og nyt en grillmiddagsfest og tradisjonelle ørkenaktiviteter inne i den…

Se alle Ørkensafarier i Dubai
Se alle 356 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Dubai

Et must å gjøre i Dubai! Virkelig helt fantastisk!

En fantastisk tur som anbefales på det sterkeste! Vi ble godt tatt vare på av Nasir Ijaz, som gjorde opplevelsen mye bedre. Når vi kom til sanddynene for å ta bilder og prøve sandboarding, var han en ivrig fotograf som byr på seg selv! Instruerte oss til hva vi kunne gjøre og sørget for at vi skulle ha noen gode bilder å ta med hjem igjen! Under kjøreturen sørget han alltid for å spørre om alle hadde det bra, slik at det ikke ble for mye for enkelte. En utrolig hyggelig fyr med masse energi! Her får man virkelig mye for pengene! Og turen er virkelig et must i Dubai :)

Veldig profesjonelle og dyktige sjåfører. Fantastisk utflukt for alle.

Vi hadde leid tre biler fordelt på 16 personer. Store og fine biler med ekstra veltesikring og dyktige sjåfører. Morsom opplevelse å kjøpre opp og ned store og små sanddyner (anbefaler Postafen om man har lett for å bli bilsyk). Midtveis i kjøringen hadde vi et stopp hvor vi kjørte/akte på sandboard (snowboard på sand) til glede for både store og små. Etter endt safari var det mulighet for ATW-kjøring og kamelridning mot ekstra betaling. Alt i alt en flott opplevelse for alle oss 16 som deltok i dette reisefølget, og et høydepunkt i vår ferie.

For oss var dette helt supert Veldig fin opplevelse.

Hele opplegget rundt turen var veldig bra. Spesielt kjøringa i sanda med Land Cruiser var morsomt og litt skummelt Aktivitene etterpå og maten var også veldig bra. Fin opplevelse som vi gjerne kunne gjort igjen og kan absolutt anbefales for alle. Både barn og voksne.

Kommersielt, men ridinga var topp med topp sjåfør.

Uforglemmelig kveld. Artig og kjempefin sjåfør. Dyktige artister. Litt travelt i leiren og dårlige toalettforhold. Ville likevel ikke vært dette foruten

Veldig bra opplegg. Vi hadde en meget dyktig sjåfør. 15 års erfaring.

Bra for en Landcruiser eier og bilentusiast. High dunes var high. Middagen i ørkenen også ok. Men kjøringen med en erfaren og aggresiv sjåfør var bra.