Dubai
Prisvennlig

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 3 213 vurderinger

Et must å gjøre i Dubai! Virkelig helt fantastisk!

En fantastisk tur som anbefales på det sterkeste! Vi ble godt tatt vare på av Nasir Ijaz, som gjorde opplevelsen mye bedre. Når vi kom til sanddynene for å ta bilder og prøve sandboarding, var han en ivrig fotograf som byr på seg selv! Instruerte oss til hva vi kunne gjøre og sørget for at vi skulle ha noen gode bilder å ta med hjem igjen! Under kjøreturen sørget han alltid for å spørre om alle hadde det bra, slik at det ikke ble for mye for enkelte. En utrolig hyggelig fyr med masse energi! Her får man virkelig mye for pengene! Og turen er virkelig et must i Dubai :)

Dette var en helt fantastisk opplevelse. Kamelridning og ATV kjøring var valgfritt men anbefaler alle å prøve det. Vi hadde en veldig dyktig guide (Rashiid). Han kunne veldig mye om Dubai og generell historie, og var flink til å forklare. I tillegg passet han godt på alle passasjerene i bilen og følte godt med. Vi fikk noen utrolig fine bilder som Rashiid tok av oss, og han satt av tid til å ta bilde av hver og en. Anbefales!!

Bra opplegg, mye utvalg. Man har muligheten til å velge om man ville være med på alt eller ikke, og alle aktiviteter var i nærheten av hverandre. Det beste med opplegget var ATV, der man fritt kunne kjøre enten alene eller med 1 til. Ambefales!

Najeeb var veldig flink i engelsk og veldig hyggelig. Alt i alt var denne turen opplevelsesrik og veldig gøy!

Easy booking. Be aware that you have to get paper-tickets inside the mall at the «On The Top»- counter.