Legg til datoer

Dubai Museer og utstillinger

27 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Helt fantastisk opplevelse! Super hyggelig personale alle veldig veldig vennlige. Vi ble fulgt i hver etasje slik at bildene ble tatt av personalet og vi var helt frie til å konsentrere oss om å skyte. Mye valg!!! Absolutt en må gjøre en gang. Vi hadde ikke kontanter med oss til taxien og leseren var sannsynligvis ødelagt, 3d-verdenen la ut taxien for oss. Alle var veldig vennlige og det var veldig gøy!

Bare morsomt!!! Flotte malerier å ta supermorsomme bilder på. Meget vennlig personale. Lite, fint museum. Dessverre litt avsidesliggende og vanskelig å finne. Beskrivelsen av plasseringen «bak Mashreq Bank» er unøyaktig fordi det er flere filialer på Google. Best via Al Safa T-banestasjon og deretter ca. 15 minutter til fots i den lille sidegaten.

Det var veldig gøy. Personalet tar så mange bilder av deg du vil og hjelper til med posering. Den ble laget med så mange morsomme og vakre bilder. De hjalp meg også med å bestille en taxi uten å nøle. Det var en virkelig flott tid på dette museet

Veldig fin tur! Vi var bare 3 personer i gruppen og vår fantastiske guide Noor svarte på alle spørsmålene og fortalte oss mye om Dubai, Abu Dhabi og kulturen. Turen gjennom moskeen var også veldig bra. Anbefales!

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.