Legg til datoer

DubaiMøt lokalbefolkningen

Våre mest anbefalte Dubai Møt lokalbefolkningen

Dubai: Ørkensafari, ATV-tur, kamelridning og grillmiddag

1. Dubai: Ørkensafari, ATV-tur, kamelridning og grillmiddag

Utforsk ørkenen på denne opplevelsen med en SUV fra Dubai. Cruise opp, ned og gjennom ørkendyner med en Land Cruiser. Kjør en ATV over sanddyner før du nyter levende underholdning og middag i en beduinleir. Start med å utforske ørkenen og besøk den begravde landsbyen, for å få et glimt av hvor hardt og intenst ørkenmiljøet kan være. Etterpå drar du ut på sanddynekjøring i en firehjulsdrevet Land Cruiser (som er fullt utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner). Du kan dessuten forsøke deg på sandboarding på de røde sanddynene. Den neste opplevelsen på programmet er en firehjulingtur. Før du drar ut på en spennende tur i ørkenen, får du en sikkerhetsorientering. Til slutt kan du slappe av i en tradisjonell leir i beduinstil, hvor du kan nyte aktiviteter som kamelridning og hennamaling. Nyt å bli underholdt av mage- og folkedansere mens du spiser en lekker grillmiddag.

Fra Dubai: Omvisning av Sheikh Zayed-moskéen i Abu Dhabi

2. Fra Dubai: Omvisning av Sheikh Zayed-moskéen i Abu Dhabi

Dra fra Dubai til Sheikh Zayed Grand-moskeen i Abu Dhabi i et moderne kjøretøy med klimaanlegg. Reis komfortabelt på den 1,5 time lange omvisningen sammen med din profesjonelle guide. Når du ankommer kan du nyte synet av den 8. største moskeen i verden. Den fantastiske bygningen sprer seg over 30 mål og tok mer enn 10 år å bygge. Nå står den som et symbol på den islamske kulturarven i De forente arabiske emirater. Vandre rundt på stedet som kan huse opptil 40 000 troende til enhver tid. Beundre synet av fantastiske detaljer, som den enorme Swarovski-lysekronen, blomster-mosaikk og gjenstander i gull, sølv og marmor. La deg imponere av det enorme teppet i den største bønnrommet. Teppet, som måler 5628 kvadratmeter og veier 35 tonn, ble laget i Iran, og er resultatet av slitet til tusenvis av teppevevere over 2 år. Ta flotte bilder av komplekset og dets imponerende arkitektur, og få en bedre forståelse av visjonen til Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den avdøde presidenten til De forente arabiske emirater og hjernen bak moskéen. Dra fra Abu Dhabi og tilbake til Dubai for avlevering på hotellet ditt eller ønsket sted.

Dubai: Premium Red Dune-safari, kameltur og grillmat i leir

3. Dubai: Premium Red Dune-safari, kameltur og grillmat i leir

Oppdag Dubai på en dagslang reise gjennom Dubai-ørkenen. Nyt spennende aktiviteter som sanddynekjøring og sandboarding, og benytt muligheten til å slappe av i ørkenleiren med tradisjonelle snacks og aktiviteter som henna og shisha. Til slutt kan du nyte solnedgangen gjennom et kraftig teleskop. Etter å ha blitt hentet av safariguiden din, tar du det første stoppet på reisen for å strekke på bena og slappe av, eller ta en valgfri tur med firhjulingen (ATV). Eventyret begynner med en 30-40-minutters sanddynekjøring dypt inne i Lahbab-ørkenen. Prøv sandbrettkjøring (surfing på sanddynene) for litt ekstra spenning før du drar til Al Khayma-leiren. Den luksuriøse Al Khayma-leiren står klar til å ønske deg velkommen med arabisk kaffe, søtsaker og dadler, når du er ferdig med ørkensafarien. Hils på kamelene i leiren, og hvis du vil kan du hoppe opp på en kamel for en ridetur over sanddynene. Nyt en av aktivitetene som gjennomføres av leiren, som hennamaling, arabisk kaffe og te, kamelfôring og til og med en shisha-stasjon. Kos deg med en middagsbuffé med emiratiske, marokkanske og arabiske retter, etterfulgt av en grillmiddag ved solnedgang. Beundre det beduinske underholdningsshowet og avslutt middagen med noe søtt ved å nyte ulike lokale desserter. Atmosfæren i leiren endrer seg idet solen går ned, slik at du kan nyte den fredelige kvelden i ørken. Se stjernene på ørkenhimmelen gjennom et kraftig teleskop på en fascinerende økt med stjernekikking før du tar kvelden. Du blir satt av på hotellet ditt, etter en vakker dag med eventyr og underholdning.

Dubai: Halvdags ørkensafari med kamel- og firehjulingturer

4. Dubai: Halvdags ørkensafari med kamel- og firehjulingturer

Etter henting fra hotellet i et kjøretøy med firehjulstrekk, drar du avgårde sammen med den lokale guiden din til ørkenen, kun 45 minutter fra Dubai. Når du når Lahbab-ørkenen, ønskes du velkommen inn i et telt med klimaanlegg og forfriskninger og tid til å slappe av. Hvis du føler deg mer eventyrlysten, kan du prøve en valgfri tur på firehjuling og kjøre over de vakre, røde sanddynene i Dubai-ørkenen. Deretter drar du til ørkenen for en sanddyneopplevelse i et kjøretøy med firehjulstrekk. Kjenn at magen kribler mens du kjører opp og ned på de høye, røde sanddynene. Bli imponert over hvordan bilen takler utrolig bratte hellinger og det ujevne terrenget i ørkensanden.  Etter kjøring på sanddynene, får du sjansen til å prøve sandbrett eller du kan også bare beundre naturen rundt deg. Sørg for å ta mange bilder av dette vakre ørkenlandskapet.  Deretter stopper du ved røde sanddyner i ørkenen og nyter en kameltur i den åpne ørkenen. Deretter kan du slappe av i komfort med klimaanlegg mens du nyter brus, vann og arabisk te eller kaffe med dadler før du blir satt tilbake på hotellet ditt i Dubai.

Dubai: Ørkensafari, firehjuling, kamelridning & sandboarding

5. Dubai: Ørkensafari, firehjuling, kamelridning & sandboarding

Unnslipp stresset i Dubai og opplev roen i den omkringliggende ørkenen for å tilfredsstille følelsen av eventyr. Velg mellom et felles eller privat alternativ og nyt godt av den legendariske Lahbab-gjestfriheten. Start eventyret ditt med praktisk henting på hotellet ditt og kjør ut til villmarken med en bil med firehjulstrekk. Reis til ørkenområdet Lahbab som ligger cirka 50 km fra Dubai sentrum. Beundre den silkerøde sanden og de ruvende sanddynene. Hopp på en kamel for en kort ridetur, eller velg den valgfrie firehjulingsopplevelsen. Reis inn i ørkenen om bord en Land Cruiser med firehjulstrekk mens kjøretøyet glir og sklir som en berg-og-dal-bane over sanddynene. Prøv deg på sandboarding, eller bare slapp av og ta bilder av den spektakulære utsikten over solnedgangen, før du blir satt av tilbake på hotellet ditt.

Dubai: Ørkensafari, kamelridning, sandbrettkjøring og middag

6. Dubai: Ørkensafari, kamelridning, sandbrettkjøring og middag

Utforsk Dubai-ørkenen på best mulig måte: sanddynekjøring i en Land Cruiser, på kamelryggen, sandbrettkjøring, og med muligheten til å nyte en tradisjonell opplevelse i en beduinleir med en grillmiddag og forestilling. Etter henting i Dubai kan du kjøre ut i ørkenen i et kjøretøy med firehjulstrekk, og dele dette spennende eventyret med familie og venner. Opplev sanddynekjøring i en Land Cruiser, og stopp for å kjøre sandboard på de røde sanddynene. Ta bilder av den strålende ørkensolnedgangen med gruppen din i en beduinleir. Hopp opp på en kamel for en morsom ridetur og prøv hennamaling om kvelden. Len deg tilbake i en beduinleir og beundre underholdningen til en tradisjonell Tanura- og magedansforestilling. Nyt de rike smakene av lokal mat på en grillmiddag med arabisk kaffe, ferske dadler, falafel og shawarma.

Dubai: Desetride, kamelridning, sandbrett og middagsbuffé

7. Dubai: Desetride, kamelridning, sandbrett og middagsbuffé

Bli fortryllet av sanddynene og det dramatiske landskapet på denne luksusturen. Ta en pause fra Dubais mas og flykt til store åpne områder i Lehbab-ørkenen. Opplev en spennende 4x4-tur, med sjåfører som er trent spesifikt i ørkendyner. Nyt sandboarding og kamelturer før du slapper av i en VIP-leir hvor deilig tradisjonell mat serveres. Len deg tilbake med sheesha og underholdning levert av mage- og tenouradansere. For den beste opplevelsen vil vi gjøre lengre sanddyner enn andre på en luksuriøs landcruiser. Du vil bli ført til høye sanddyner store ørkenen.

Dubai: Ørkensafari og natt i luksustelt i Al Khayma-leir

8. Dubai: Ørkensafari og natt i luksustelt i Al Khayma-leir

Nyt en ørkensafari i Dubai. Ri på en kamel, nyt spennende sanddynekjøring og opplev en autentisk grillfest mens du nyter den tradisjonelle dansen. Deretter overnatter du i et beduintelt og neste dag drar du på en tur med kamel. Etter å ha blitt plukket opp fra overnattingsstedet ditt i et komfortabelt kjøretøy med firehjulstrekk, drar du ut i Lahbab-ørkenen. Når du har kommet deg til ørkenen, får du litt tid på egen hånd før safarien din starter. Slapp av her eller velg å ta en opplevelse med firehjuling, mens kjøretøyet ditt for sanddynekjøringen blir klargjort, valget er ditt. Deretter vil du nyte en tur med sanddynekjøring, føl adrenalinet ditt bruse mens kjøretøyet klatrer opp og sklir nedover sanddynene. Etterpå kan du prøve sandboarding. Stå på treplaten du får utdelt, finn balansen og skli nedover sanden. Deretter drar du til Al Khayma, en beduinaktig campingplass, hvor du vil bli ført til ditt eget telt (Khayma) inne i leiren. Etter å ha satt fra deg tingene dine her, kan du smake gahwa (arabisk kaffe), gaymat (godteri) og dadler som en velkomsthilsen. Sett ut på en kameltur rundt leirområdet, og avhengig av tid og hell kan du se solnedgangen over ørkenen. Når du er tilbake på Al Khayma-campen, kan du bruke tiden på shisharøyking og hennamaling. Ta på deg lokale arabiske klær og poser for bilder med en falk. Nyt en overdådig grillbuffémiddag mens en Khaliji-danser underholder deg.Når leirlysene er slått av, kan du føle essensen og magien i ørkenen mens du ser på stjernene med et teleskop. Etter middagen vil du ri på en kamel til et nærliggende leirområde hvor et bål blir arrangert for deg. Lær hvordan du lager arabisk kaffe/te mens du slapper av rundt bålet om natten og nyter stillheten i ørkenen og den mørke himmelen over. Din ørkenguide vil fortelle deg interessante ørkenhistorier, og når det er tid for å sove returnerer du til leiren. Du vil trekke deg tilbake til teltet ditt for natten. Neste morgen kan du våkne rett før soloppgang for å se en spektakulær utsikt. Guiden din vil ta deg med til ørkenen med en kamel-karavan som venter utenfor leiren. Deretter kan du dra på en kort kameltur og få med deg den flotte utsikten av soloppgangen over sanddynene. Etter kamelturen kommer du tilbake til teltet før du spiser en nylaget arabisk frokost. Senere vil du bli kjørt tilbake til Dubai og sluppet av på ditt overnattingssted.

Dubai: Ørkensafari med ATV, sandboarding, kameltur og grillmat

9. Dubai: Ørkensafari med ATV, sandboarding, kameltur og grillmat

Oppdag Lahbab-ørkenen mens du blir med på et ørkeneventyr med firehjuling (ATV), sandbrettkjøring, kamelturer og mer. Opplev det beste av hva ørkenen har å tilby på enten en hel- eller halvdagsopplevelse fra Dubai med transport frem og tilbake. Begynn med henting på hotellet eller et annet valgt sted. Gjør deg klar for en tur på firehjuling (ATV) når du kommer til ørkenen, og lytt til en sikkerhetsbriefing. Deretter kan du legge ut på en tur med firehjuling over de vakre, røde sanddynene. Prøv andre ørkenaktiviteter som sandbrettsurfing og kamelridning. Etterpå drar du til Al Khayma-ørkenleir (avhengig av valgt alternativ), hvor du blir ønsket velkommen med arabisk kaffe og søtsaker. Her kan du ta del i leiraktiviteter som kamelturer, ta bilder med falker, henna-tatovering og shisha-røyking, i tillegg til kulturforestillinger. Nyt en velsmakende grillmatbuffé med lokal mat. Etter omvisningen drar du tilbake til hotellet eller ønsket sted i Dubai.

Dubai: Ørkensafari med ATV, kamelridning og sandbrettkjøring

10. Dubai: Ørkensafari med ATV, kamelridning og sandbrettkjøring

Ta en pause fra travle Dubai og tilbring morgenen i ørkenen utenfor byen, med å prøve deg på noen av aktivitetene som tilbys her. Dra nytte av en praktisk henting på hotellet ditt i Dubai, og reis deretter komfortabelt til ørkenen i et kjøretøy med klimaanlegg og en safarisjåfør. Ved ankomst får du en oppsummering og veiledning om hvordan du bruker en firehjuling. Hopp om bord og gjør deg klar til å erobre sanddynene under en fantastisk 1 time lang kjøretur på en firehjuling. Dykk dypere inn i ørkeneventyret ditt og prøv deg på sandbrettkjøring. Stå på et brett og gli over ørkendynene og se den naturlige skjønnhet fra et annet perspektiv. Deretter opplever du livet som en beduin mens du rir en kamel over ørkenensanden for å få enda et perspektiv på det fantastiske landskapet. Deretter kan du slappe av i et telt med klimaanlegg, mens du koser deg med brus, vann og arabisk te eller kaffe med dadler. Reis tilbake til Dubai, og bli sluppet av på ditt hotell eller valgt sted ved ankomst.

81 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 18 741 vurderinger

An amazing trip I would strongly recommend. We traveled with kids aged 3 and 5 and we all loved it. The trip is as described and it was really fun to drive through the desert, sleep in an amazing tent, amazing dinner and sandboarding. Our guide Imran was very helpful and organized everything really well.

it was amazing to be able to experience UAE in such a way. The camel riding and Quad biking was exceptional and huge thanks to our guide, William. He was really helpful and made our experience much better than we would imagine.

Turen var perfekt fra start til slutt. Ble hentet til avtalt tid på hotelley og informasjonsflyten underveis fra guiden var toppers. Fikk god tid på alle aktivitetene og det var aldri noe press om tid. 10/10.

Utrolig opplevelse som må prøves når en først er i Dubai! Hyggelig guide som hele tiden passet på at turen var fin. Kan anbefales på det sterkeste. Tipp topp fra A til Å - alt i fra biltur, mat og show.

Utrolig fantastisk opplevelse,en av beste noen sinne,anbefaler på det sterkeste! Bilføreren var veldig hyggelig og veldig snill også veldig flink, helt profesjonelt ❤️