Dubai
Mat- og gourmetturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Dubai Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 1 460 vurderinger

Denne parken er verdt et besøk hvis du er en fan av Bollywood, det er ikke alltid du kommer over en park dedikert til Bollywood. Husk imidlertid at når du går inn i parken, er du i India .... dette betyr: De vil være litt kaos, offentlig kø hoppe i stedet for å vente fornuftig, ingen gir noen form for retning gjennom ruter for turer og personale som snur du bort for å gå på andre turer først. Det er totalt 5 turer å oppleve som enkelt ble gjort på få timer, parken var ganske tom og det var ingen køer, men ulempen var at du ble tvunget til å vente slik at de hadde en oppbygging av publikum for turen.

Det var en helt fantastisk tur med en super dyktig guide. Kjempe høstlig og hyggelig guide, med masse historie og guider deg gjennom dags programmet. Det var en veldig flott opplevelse av Safari. Utrolig god mat, hyggelig mennesker og bra underholdning. Anbefales hvis du skal besøke Dubai.

God valuta for pengene og passerer steder som er mest interessante. Guiden fungerer bare som en driver !!!! Men lydguiden er veldig lærerik. Lunsj på et hyggelig og rimelig sted. Totalt sett var det en god dag brukt!

UAE and Dubai This was a magic night in the dessert and so good service and nice staff and overall just exellent. My driver Imram is the guy I would bring to Dakar Rally..

Lærte mye på kort tid. Fint å se markedene og litt av gamle Dubai.