Legg til datoer

Dubai Lydguider

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 28 115 vurderinger

3-dagersbillett med aquaventure-dagen. Vi tok fordel av alle tre turene inkludert nattturen. Perfekt. Cruiset i Al seef er et veldig nevneverdig øyeblikk av ro og distriktet, en rekonstruksjon av en gammel by, er veldig hyggelig, veldig forskjellig fra resten av Dubai. Kommentarene er klare. Liten skuffelse for Lost Chambers akvariet som bare fortjener en time å besøke (dyrt hvis det tas separat) selv om innredningen er fabelaktig. Vi benyttet oss av holdeplassene for å gå av ved The Frame og besøke den (øverst), fremtidens museum, kjøpesentrene selvfølgelig. Vi anbefaler denne tredagerspakken.

Flott naturskjønn flytur som inkluderer alle severdighetene mellom Palm Island, Downtown og Marina. Tid for bilder, men også bare for å nyte. Korte forklaringer av piloten på engelsk, spørsmål mulig. God service på stedet for formalitetene. Helikopteret er helt stille i luften. Ankomst til arrangementet med taxi, ca 30 minutter og 35 euro (én vei) fra Port Rashid cruiseterminal. Sikten i det fjerne er moderat da det ofte er mye dis i og rundt Dubai.

Utrolig opplevelse med mannskapet - Kaptein Pursho, Jacob, Kishore og Rito! De tok seg veldig godt av oss, vil 100% anbefale dette til alle.

Barack og teamet var veldig profesjonelle og så snille, jeg anbefaler!

CAP deric sudhi samara punith arun Perfcto trio and good service