Legg til datoer
Dubai

Lydguider

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Dagsturer
29 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 29

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 28 115 vurderinger

Wow, det var en flott ting. Vi kan bare anbefale det. Jeg så for meg at flyturen var verre, men den var veldig rolig og det var ingen høydeskrekk. Laget en flott video. Du blir hentet foran Akademiet med en liten skyttelbuss fordi du ikke har adgang til lokalene selv. Etterpå må du organisere en taxi. Ikke glem ID-en din. En sitter med piloten og fire bak på en benk. Så to helikoptre i aksjon. Så det er all viktig informasjon tror jeg. Ha det gøy.

Det var veldig lett å forstå og lykken var praktisk. Elsker fortellingen om historien til området på vei ned. Eneste negative var at du ble satt av på Dubai Mall, ikke ditt hotell. Annet enn at jeg hadde tid til å se alt jeg trengte. Godbiten for meg var å se det broderte veggteppet som var helt fantastisk.

Det er en minibuss med en lydguide som forteller deg historien til stedet du skal gjennom. Den stopper ved seiling, ved en souk hvor du kan gjøre litt ekspressshopping og på Dubai Mall. Det anbefales å reise rundt i byen om natten og lære litt mer om historien.

the crew were nice and friendly. Good food and got very nice pictures of the sunset

Nydelig tur til Abu Dhabi. Avslappende tur rundt i byen