Dubai
Kjøreopplevelser

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Dubai Kjøreopplevelser

Hva er andre ting å gjøre enn Kjøreopplevelser som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Hvilken Dubai Kjøreopplevelser tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 178 vurderinger

Vi hadde en flott dag i Abu Dhabi med Zishan Aziz som vår guide. Han hadde gode fakta å dele på 1 times kjøretur dit, og han påpekte interessante landemerker og nettsteder under hele turen. Han var også veldig snill å tilby å ta bilder av oss gjennom dagen. Moske, Corniche, Hotel og Ferrari World var alle fantastiske. Og det var en flott bonus å få til også å bruke tid på Formel 1-løypetraseen. Ferrari World var spesielt bra, fordi siden vi dro på en ukedag, var det ingen linjer for turene.

Alt fungerte perfekt, vi hadde fantastisk guide Mounir, kunne ikke ønske seg bedre. Han visste jobben sin godt, vi kunne spørre om fakta, alt godt forklart. Alle turer veldig personlig, ikke stor gruppe, som fungerte så bra for oss. Anbefaler på det sterkeste til alle som liker guiden hans å være mer av en venn.

Turlederen vår Zeeshan Aziz var virkelig dedikert og forklarte i detalj alle stedene vi besøkte. Han var også nyttig med å ta bilder for å gjøre besøket vårt minneverdig. Han kjørte veldig forsiktig og timingen var presis. Jeg vil virkelig anbefale ham for andre turer

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.

ha passende klær til moskebesøket; Selv om guiden vår var forberedt på dette, og også skynde deg å ri på Ferrari-verdenen, da den blir full