Legg til datoer
Dubai

Gastronomi og natteliv

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Vannaktiviteter
  • Andre opplevelser
70 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 70

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Fremfor alt, ikke nøl med å bestille aktiviteten din på internett fordi det er mange mennesker og mye venting. Hvis budsjettet tillater det, ta en hopp over køen-billett, jeg anbefaler å gjøre aktiviteten når natten faller på, nattutsikten er fantastisk, måltidet er enkelt og effektivt, men pass på rask service du må velge forrett, hovedrett og dessert og rettene følger hverandre.

Ahmed er en veldig profesjonell sjåfør, veldig seriøs og snill, under hele safarien visste han hvordan han skulle være atmosfæren for meg der det var nødvendig (musikk, fart) selv min 9 år gamle datter, hun satte pris på sotien, takk for flasker ferskvann på forespørsel og bilder. Takk for alt Ahmed.

Dette var en av de mest minneverdige aktivitetene jeg har gjort med min mann og tre barn som en del av bursdagsfeiringen min. Musikken og maten var begge utmerket. Jeg vil anbefale det til vennene mine og ser frem til å gjøre det igjen neste gang jeg besøker Dubai.

Gikk opp brenne kalifa for å se alle utsikten om natten og deretter et 3-retters måltid i brenneklubben med utsikt over fontenen god mat. Veldig god pris

Storslått opplevelse. Fantastisk panorama. Turen avsluttes med middag på restauranten med utsikt over de dansende fontenene. God mat.