Dubai
Air & Helicopter Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Dubai Fly- og helikopterturer

Hva er andre ting å gjøre enn Fly- og helikopterturer som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Hvilken Dubai Fly- og helikopterturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Helikopter i Dubai er noe av det man bare må gjøre i Dubai. En utrolig fin opplevelse og du får virkelig sett burj kalifa og burj al arab fra fugleperspektiv. Og palm Island som bare dukker opp under beina når helikopteret tar av fra bakken. Anbefaler alle å kjøpe bildene etterpå. Prisen er ikke så gal med tanke på hva det er hvert og hva du får opplevd. Kan virkelig anbefale dette på det sterkeste.

Vi gjorde denne turen på 3 timers søvn og ville ikke ha gått glipp av den for hele verden. Fred og ørkenen var fantastisk. Piloten og falken var veldig profesjonelle og ga opplevelsen. Breakfeast på leiren var en hyggelig overraskelse, og maten var fantastisk. Selv om sorteringen var godbit og noe helt annet.

Jeg tok en taxi fra hotellet til helikoptersenteret. Der ble jeg først informert om alle sikkerhetstiltak. Alt var veldig godt strukturert. Jeg satt foran ved siden av piloten. Flyturen over Dubai var verdt å se. På min neste ferie i Dubai vil jeg igjen bestille et helikopter over Dubai.

Wow! Dette var kuult! En spennende opplevelse for hele familien. Profesjonell arrangør. On time!