Dubai Fly- og helikopterturer

  • Eventyr
  • Private omvisninger
16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Wow, det var en flott ting. Vi kan bare anbefale det. Jeg så for meg at flyturen var verre, men den var veldig rolig og det var ingen høydeskrekk. Laget en flott video. Du blir hentet foran Akademiet med en liten skyttelbuss fordi du ikke har adgang til lokalene selv. Etterpå må du organisere en taxi. Ikke glem ID-en din. En sitter med piloten og fire bak på en benk. Så to helikoptre i aksjon. Så det er all viktig informasjon tror jeg. Ha det gøy.

Fantastisk opplevelse. Vil anbefale på det sterkeste. Personalet er fantastisk og veldig imøtekommende. Vår kaptein på ballongturen var informativ, men la også humor til opplevelsen. Frokost var utover det vi forventet med kamelturer og bilder med Falcon alt inkludert. Flott selskap å bestille hos. Ville gjort dette igjen

Vi gjorde denne turen på 3 timers søvn og ville ikke ha gått glipp av den for hele verden. Fred og ørkenen var fantastisk. Piloten og falken var veldig profesjonelle og ga opplevelsen. Breakfeast på leiren var en hyggelig overraskelse, og maten var fantastisk. Selv om sorteringen var godbit og noe helt annet.

Jeg tok en taxi fra hotellet til helikoptersenteret. Der ble jeg først informert om alle sikkerhetstiltak. Alt var veldig godt strukturert. Jeg satt foran ved siden av piloten. Flyturen over Dubai var verdt å se. På min neste ferie i Dubai vil jeg igjen bestille et helikopter over Dubai.

Wow! Dette var kuult! En spennende opplevelse for hele familien. Profesjonell arrangør. On time!