Legg til datoer

Dubai Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Eventyr
  • Andre opplevelser
  • Kombinasjonspakker
45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Jeg ble med på denne turen 7. september 2022. Det var en utmerket opplevelse, takket være vår reiseleder Mr. Shakil. Han gjorde dagen vår så morsom, fra punktlig hentetid til slutt med sine morsomme vitser, klare forklaringer og tålmodighet. I Den blå moské kledde Mr. Shakil meg skikkelig opp (han forberedte en ren og pen kjole som jeg kunne bruke, matchende med hodedekselet) og tok veldig fine bilder inni. Det var min første opplevelse å gå inn i en moske. Veldig imponert og glad. Å besøke Souken var også interessant. Husk at vi kan prute mye der. Denne turen er verdt å ta for de som bare har et kort besøk til Dubai. Med syvseters ren og komfortabel bil er liten gruppe perfekt.

På godt tysk forklarte guiden Ramadan mye interessant bakgrunnsinformasjon om Dubai. Også noen begrunnelser for den islamske religionen og deres måte å tenke på. Jeg provoserte ikke frem en diskusjon om islamistiske synspunkter eller Dubais politiske system. For det kan ikke være målet når man prøver å forstå fremmede kulturer. For meg er derfor en veldig underholdende og interessant utflukt i en personlig setting. Veldig forskjellig fra turene som tilbys på cruiseskipet.

Takk for denne flotte turen, guiden vår Hakim, tok oss ~5 timer gjennom Dubai og forklarte alt i detalj på veldig godt tysk. Denne turen gjorde virkelig inntrykk. Jeg vil bestille igjen når som helst. Gode tips til aktiviteter i Dubai og et besøk på en tradisjonell restaurant (arabisk kaffe & dadler) var også inkludert - Ahjo, en spesiell stor takk til Hakim, som tilbrakte mye tid med oss i den blå moskeen og lærte oss historie, hele gruppen lyttet og ble overrasket.

En må gjøre guidet tur i byen, og jeg anbefaler det som en av de første utfluktene slik at du blir kjent med byen. Paolo, guiden vår, var virkelig super på alle måter. En hjertelig takk til ham og alle hans ansatte.