Legg til datoer
Dubai

Familievennlige aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
38 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 38

Ofte stilte spørsmål om Dubai Familievennlige aktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Familievennlige aktiviteter som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Hvilken Dubai Familievennlige aktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Ankomme tidlig !! Vi kom til åpningstid og måtte stå i kø med rundt 150 andre for å få armbånd og sette penger på dem til bruk inne i parken. Da vi hadde endret oss, hadde vi sannsynligvis tapt minst 45 minutter. Ikke bry deg med å kjøpe det spesielle måltidet på 60 Dirham - det gis som en papirkupong som ikke er vanntett, så den må stå i skapet, og du må tilbake for å få den til å spise. Bedre er bare å legge litt penger på armbåndet, og få refundert den ubrukte kreditten på slutten. Turer er flotte - og passer for alle aldre, og grader av mot. Til min overraskelse var "gruppe"-rittene de mest spennende og morsomste. Og hvis du er alene, vil de sette deg sammen med andre slik at du ikke går glipp av noe. Min 8 år gamle sønn likte å ri alt sammen med mamma og pappa. Dette er en attraksjon jeg absolutt vil besøke igjen, men ikke i skoleferier. Det blir overfylt og det kan bety lange ventetider!!

Alt fungerte perfekt, vi hadde fantastisk guide Mounir, kunne ikke ønske seg bedre. Han visste jobben sin godt, vi kunne spørre om fakta, alt godt forklart. Alle turer veldig personlig, ikke stor gruppe, som fungerte så bra for oss. Anbefaler på det sterkeste til alle som liker guiden hans å være mer av en venn.

Alt er superorganisert, en skyttel henter umiddelbart fra parkeringsplassen og bringer den rett til inngangen. Men etter 18 går ikke skyss lenger og om kvelden må du selv gå til parkeringsplassen. Det er de samme skyttelbussene - drosjer for 10 AED per person. Attraksjoner er flotte. Veldig imponert

Veldig fin tur! Vi var bare 3 personer i gruppen og vår fantastiske guide Noor svarte på alle spørsmålene og fortalte oss mye om Dubai, Abu Dhabi og kulturen. Turen gjennom moskeen var også veldig bra. Anbefales!

Utmerket dag ute, hele turen var utmerket, fikk se så mye som var fantastisk. Turistguiden vår gjorde også en god jobb. Han forklarte alt tydelig. Super vennlig, fin dag spesielt for familien.