Legg til datoer

DubaiDyrehager og akvarier

Våre mest anbefalte Dubai Dyrehager og akvarier

Dubai: Adgangsbillett til Dubai Aquaventure Waterpark

1. Dubai: Adgangsbillett til Dubai Aquaventure Waterpark

Nyt spenning og moro på Dubai Aquaventure Waterpark, den største vannparken i Midtøsten, med dusinvis av attraksjoner og vannsklier. Med din dagsbillett kan du forberede deg til å kjempe mot kongen av havet ved Poseidon-tårnet. Skli gjennom den mørke og svingende vanntunellen Aquaconda. Ta tak i et indre rør og ta en tur i strykene av en tidevannsflod. Test nervene på den spennende Ziggurat, og stup mer enn 27 meter ned i Leap of Faith, et nært vertikalt fall i vannsklien, gjennom vann med hai. Slapp av på en privat strand, og nyt lett snacks og forfriskninger fra restaurantene på stedet. Ta med de små til Splashers, en lekeplass spesielt for barn.

Dubai: Dagsbillett til akvariet og undervannsdyreparken

2. Dubai: Dagsbillett til akvariet og undervannsdyreparken

Gå gjennom akvarietunnelen og opplev livet under vann. Beundre den gigantiske tanken på 10 millioner liter som inneholder mer enn 33 000 vannlevende dyr og verdens største samling av sandtigerhaier. Etter å ha utforsket akvarietunnelen fortsetter du til undervannsdyreparken som gir en interaktiv tilnærming til utdanning om økologi og bærekraft av marint liv. Beundre de forskjellige eksotiske artene. Denne kunnskapsreisen består av tre økologiske soner: Rainforest (regnskogen), Rocky Shore (kysten) og Living Ocean (havet).  Møt lekne otere og pingviner, og ikke gå glipp av sjansen til å se en av de største krokodillene i verden, King Croc og hans dronning i undervannsdyreparken.

Dubai: Akvarium & Burj Khalifa nivå 124/125 kombibillett

3. Dubai: Akvarium & Burj Khalifa nivå 124/125 kombibillett

Opplev magiske Dubai, med en kombibillett til 2 av byens mest fantastiske attraksjoner, Dubai Aquarium og Burj Khalifa på samme dag. Fra havets dyp til høyt opp i himmelen – oppgrader ditt besøk til Burj Khalifa med et fortryllende møte med 485 arter sjødyr på Dubais akvarium og undersjøiske dyrehage. Start med å dra opp til toppen av Dubais mest ikoniske severdighet, med en forhåndsbestilt inngangsbillett til Burj Khalifa. Når du har valgt tidsluke, ta verdens raskeste heis til utsiktsterrassen på 124. etasje i verdens høyeste bygning. Nyt fantastisk 360-graders utsikt over byen, ørkenen og gulfen. Lær mer om arkitekturen og teknologien bak denne unike skyskraperen. Beundre verdens største frittstående akvarium. Beundre tusenvis av akvatiske dyr fra hele verden, inkludert sjeldne arter som kongekrokodille og sandtigerhai. Oppdag 3 økologiske soner: Regnskogen, kysten og havet. 

Den grønne planet: Dubais unike regnskog

4. Den grønne planet: Dubais unike regnskog

Den Grønne Planet er en bio-kuppel som inviterer besøkere til å utforske jordens fascinerende flora og fauna på en spennende tropisk oppdagelsesreise. Den Grønne Planet er utformet som et lukket økosystem, som gjenskaper den fortryllende verden av en tropisk regnskog med over 3000 planter og dyr, samt verdens største menneskeskapte og bevarte tre innendørs. Gå inn i Bat Cave for å møte noen av naturens mest spennende og vidunderlige skapninger. Ta på en Emerald Tree Boa slange hvis du tør. Hør den karakteristiske fuglekvitringen fra fuglene som flyr rundt Green Planet. Hils på en av de to dovendyrene som bor her. De sover mellom 15 og 20 timer hver dag. Se på ekornapekatter hoppe og klatre med sin svært lange hale for å balansere mens de beveger seg fra ett tre til et annet. Fasiliteten byr på kunnskap så vel som underholdning, og har til formål å skape oppmerksomhet rundt naturens sårbare balanse, samt understreke verdien av et av verdens eldste nålevende økosystemer. Dette er et meget spennende og lærerikt besøk for hele familien. Den Grønne Planet vil inspirere alle aldersgrupper og nasjonaliteter til å lære om og ta seg av hver enkel plante og hvert enkelt dyr som bor på vår planet. 

Dubai: Atlantis Aquaventure og Lost Chambers-akvariumbillett

5. Dubai: Atlantis Aquaventure og Lost Chambers-akvariumbillett

Opplev attraksjonene og skliene ved Aquaventure Waterpark, og se mer enn 65 000 marine pattedyr på nært hold ved Lost Chambers-akvarium ved Atlantis the Palm Hotel på Palm Jumeirah, Dubai. Gå forbi de lange køene ved Aquaventure Waterpark, og vær tøff og prøv verdens første doble vannsklie inne i en vannsklie. Få opp pulsen på 30 sklier og attraksjoner, le deg nedover Dubais lengste Lazy River, og slapp av på 500 meter med privat strand. Forbered deg på å kjempe mot havets konge ved Tower of Poseidon, eller skli gjennom mørket i Aquaconda-vanntunellen. Ta en indre tube og bli del av fallene til en tidevanns-elv, eller opplev de dramatiske bølgene i The Torrent. Etterpå kan du komme nær på mer enn 65 000 sjødyr ved Lost Chambers-akvariet. Gå blant ruinene av en tapt by, og gå bak kulissene og se hvordan det ville være å være en sjødyr-ekspert. Møt på haier og rokker på nært hold, og ta på noen av verdens meste eksotiske, virvelløse dyr i ta-på-bassenget.

Dubai: Adgangsbillett til Lost Chambers akvarium

6. Dubai: Adgangsbillett til Lost Chambers akvarium

Se opp til 65,000 fantastiske marinedyr med en inngangsbillett til Lost Chambers akvariet i Dubai. Opplev ruinene til legendariske Atlantis, rekonstruert i Atlantis the Palm hotell-kompleks på den kunstige øyen Palm Jumeirah. Gå gjennom spektakulære kammer og akvarimsutstillinger for å få unik innsikt i historien til sivilisasjonen som ble tapt for lenge siden. Dra nytte av ekspertisen til dedikerte marine-instruktører, tilstede for å gi informasjon om det marine livet du vil møte. Kom ansikt til ansikt med hundrevis av lokale arter fra Persiabukten. Møt delikate havhester og slående maneter, og oppdag verdens største ferskvannsfisk når du ser arapaima gigas fra Amazonas. Gå inn i ambassadør-lagunen i Poseidons hall for å utforske attraksjonene i frilufts-utstillingen, der besøkende til og med kan ta seg et bad og svømme blant ruinene fra Atlantis!

Dubai: Delfinopplevelse i Aquaventure Waterpark

7. Dubai: Delfinopplevelse i Aquaventure Waterpark

Kom på nært hold med lekne delfiner på grunt vann med et delfinmøte i Dubais Aquaventure Waterpark ved Atlantis the Palm. Ta deg til Dolphin Bay på Atlantis the Palm til fastsatt tid, og møt en sjøpattedyrspesialist for en 15-minutters sikkerhetsbriefing og orienteringsøkt. Deretter kan du senke deg ned til midjen i vannet, for å samhandle med en delfin. Nyt et 30-minutters møte i vannet mens du klapper og berører delfinene i grupper på ikke mer enn 10 personer per dyr. Hele opplevelsen tar rundt 1,5 timer, inkludert innsjekking og tid til å skifte til de utdelte våtdraktene. Opplev et møte med delfiner som passer for alle aldre, og som er ideelt for personer som ikke kan svømme.

Dubai: Inngangsbillett til Butterfly Garden

8. Dubai: Inngangsbillett til Butterfly Garden

Unnslippe kjas og mas i Dubais kjøpesentre og kom tilbake til naturen i Dubai Butterfly Garden. Utforsk verdens største dekkede sommerfuglhage, med mer enn 15 000 vakkert bevingede skapninger som representerer mer enn 50 arter i forskjellige former og størrelser. Innvendig kan du se sommerfuglsyklusen og lære om metamorfoseprosessen. Still gjerne spørsmål til ekspertvertene om de vakre sommerfuglene.

Dubai: Opplevelse på Aquarium, Underwater Zoo & Penguin Cove

9. Dubai: Opplevelse på Aquarium, Underwater Zoo & Penguin Cove

Oppdag en fortryllende akvatisk verden med dagspass til akvariumet og dyreparken under vann i Dubai. Tanken på 10 millioner liter er hjemmet til mer enn 33.000 sjødyr av 140 forskjellige arter. Det er over 300 haier og rokker som bor i tanken, inkludert verdens største samling av sandtigerhaier. Like over akvariet er undervannsdyreparken. Kom nært på pingviner, pirajaer, sjøhester, maneter og mer. Gå inn i en nedsenkbar simulator for et virtuelt eventyr blant sjøkuer, hvalhaier og mange andre sjødyr. Underwater Zoo har en interaktiv tilnærming til å lære barn og besøkende om økologi og bærekraftig marint liv. Reisen består av tre økologiske soner: Regnskog, steinete strand og det levende havet Mat fiskene mens du sitter i en båt med glassbunn og ser tusenvis av skapninger som svømmer under deg.

Dubai: Delfinopplevelse på Atlantis

10. Dubai: Delfinopplevelse på Atlantis

Svøm med lekne og veltrente delfiner med denne attraksjonsbilletten til Dolphin Bay-lagunen i Dubai. Hold deg varm med en våtdrakt av høy kvalitet og føl deg trygg i vannet med en sikkerhetsgjennomgang. Tilbring 30 minutter på 3 meter dypt vann med disse vakre skapningene. Sjekk inn og skift til den godt vedlikeholdte våtdrakten. Lær om hvordan du samhandler med delfiner under en 15-minutters orientering og sikkerhetsgjennomgang. Hopp uti vannet og møt delfiner og trenere. Tilbring 30 minutter i vannet hvor du kan samhandle med delfiner og prøve ut manøvrer i vannet. Kjenn gleden av å få en delfinklem og se dem danse. Opplev spenningen med fotdytt, hvor en delfin vil dytte foten din mens du ligger på et boogiebrett.  Få ubegrenset tilgang til Aquaventure vannpark for dagen. Nyt 105 vannsklier, attraksjoner og opplevelser, en privat strand og den spennende Surf's Up-bølgebassenget. For hver bestilte marine dyreopplevelse vil 1 USD bli donert til bevaring, bærekraft og miljøpedagogiske initiativer som en del av Atlantis Atlas Project.

31 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 2 498 vurderinger

Bestill definitivt en tid utenom beste sendetid, klokken var 10 og det var perfekt, ikke så travelt! Burj Khalifa kan bli veldig overfylt. Akvariet er definitivt verdt å se, mye mer enn bare skiven i Dubai Mall. Eneste negativt, som andre gjester allerede har skrevet, pingvinene koster ekstra, du må kjøpe billett ved inngangen. Ellers en virkelig flott kombinasjonsbillett.

Må ha i Dubai!!! flott utseende!!! Akvarium trenger ikke nødvendigvis å være det, men prisen på kombinasjonsbilletten er uslåelig i forhold til å kjøpe den enkeltvis. Folk med høydeskrekk, siden jeg er påvirket selv, vil jeg gjerne fortelle dere at oppstigningen virkelig er gjennomførbar, og hvis du ikke beveger deg helt til vinduene, er det hele gjennomførbart.

Sørg for å kjøpe billetter online. Ved skranken på stedet starter billetter på 249 dirham, for det meste selger de billetten for 299 dirham, som er over 70 €. Dyreparken i 2. etasje er en opplevelse og bør ikke gå glipp av. Turen gjennom bassenget i glasstunnelen er selvfølgelig flott fordi haiene og rokkene er nærme nok til å berøre.

Fordelen med å ta billetter på forhånd er at det er ingen venting, alt er veldig godt forklart. Du må planlegge tid fordi de 2 aktivitetene er i kjøpesenteret og alt er veldig stort så det kan være langt fra parkeringsplassen der du ble parkert. Ellers er alt godt organisert, Getyourguide-siden er veldig seriøs. Veldig fin opplevelse

Flott dag i badelandet. Tips vær der i tide da er det ikke så mye som skjer i starten. Evt takle de store skliene først og deretter mer komfortabelt. Vi klarte lett alt. Selv uten tilleggsavgift for å hoppe over køen. Svindel! Litt overpriset, men verdt opplevelsen! Monorail-tog er også flott å komme dit ...