Adgangsbillett

Dubai: Akvarium & Burj Khalifa nivå 124/125 kombibillett

Dubai: Akvarium & Burj Khalifa nivå 124/125 kombibillett

Snart utsolgt

Fra NOK 659 per person

Snart utsolgt

Se 2 av Dubais mest berømte severdigheter med en kombibillett til Dubai Aquarium og Burj Khalifa. Dra opp i Burj Khalifa for panoramautsikt fra 124. og 125. etasje. Oppdag marint liv fra hele verden i de unike tunnelene i Underwater Zoo.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer.
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter

Opplev

Høydepunkter
 • Ta verdens raskeste heis til 124. og 125. etasje i Burj Khalifa
 • Gå inn i de undersjøiske tunnelene i Dubai Aquarium
 • Nyt panoramautsikt over Dubai og ørkenen rundt
 • Se en av verdens største reptiler og sjeldne arter som sandtigerhai
 • Spar tid og energi ved å besøke begge attraksjoner på samme dag
Beskrivelse

Opplev magiske Dubai, med en kombibillett til 2 av byens mest fantastiske attraksjoner, Dubai Aquarium og Burj Khalifa på samme dag.

Fra havets dyp til høyt opp i himmelen – oppgrader ditt besøk til Burj Khalifa med et fortryllende møte med 485 arter sjødyr på Dubais akvarium og undersjøiske dyrehage. Start med å dra opp til toppen av Dubais mest ikoniske severdighet, med en forhåndsbestilt inngangsbillett til Burj Khalifa. Når du har valgt tidsluke, ta verdens raskeste heis til utsiktsterrassen på 124. etasje i verdens høyeste bygning.

Nyt fantastisk 360-graders utsikt over byen, ørkenen og gulfen. Lær mer om arkitekturen og teknologien bak denne unike skyskraperen. Beundre verdens største frittstående akvarium. Beundre tusenvis av akvatiske dyr fra hele verden, inkludert sjeldne arter som kongekrokodille og sandtigerhai. Oppdag 3 økologiske soner: Regnskogen, kysten og havet. 

Inkludert
 • Adgangsbillett til Dubai Aquarium & Underwater Zoo
 • Adgangsbillett til 125. etasje, Burj Khalifa
 • Adgangsbillett til 124. etasje, Burj Khalifa
 • Armani Hotel Dubai-besøk

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Du må besøke Burj Khalifa i den valgte tidsluken din. Hvis du ønsker å gå til Dubai Aquarium først, henvend deg til «Will Call»-skranken på At the Top, Burj Khalifa for å få billetten din. Deretter kan du besøke akvariet når som helst på den dagen du har bestilt. Dubai Aquarium ligger i 1. etasje, og Underwater Zoo ligger i 2. etasje på Dubai Mall. Du går gjennom akvariumstunnellen i underetasjen, og deretter tar du rulletrappen opp for å besøke Underwater Zoo.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Viktig informasjon

  Husk å ta med

  • Kontanter

  Godt å vite

  • Begge billettene må brukes på samme dag.
  • Besøket ditt til akvariet kan gjøres når som helst på samme dag.
  •  Åpningstider for Dubai Aquarium: Søndag–onsdag, kl. 10:00 - 22:00, torsdag–lørdag kl. 10:00 - 24:00. Siste adgang er 1 time før stengetid.
  • Barn mellom 0–3 år går gratis og behøver ikke billett.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,5 /5

  basert på 12996 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Verdi for pengene
   4,1/5
  • Service
   4,6/5
  • Organisering
   4,5/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Bestill definitivt en tid utenom beste sendetid, klokken var 10 og det var perfekt, ikke så travelt! Burj Khalifa kan bli veldig overfylt. Akvariet er definitivt verdt å se, mye mer enn bare skiven i Dubai Mall. Eneste negativt, som andre gjester allerede har skrevet, pingvinene koster ekstra, du må kjøpe billett ved inngangen. Ellers en virkelig flott kombinasjonsbillett.

  Les mer

  1. oktober 2022

  Må ha i Dubai!!! flott utseende!!! Akvarium trenger ikke nødvendigvis å være det, men prisen på kombinasjonsbilletten er uslåelig i forhold til å kjøpe den enkeltvis. Folk med høydeskrekk, siden jeg er påvirket selv, vil jeg gjerne fortelle dere at oppstigningen virkelig er gjennomførbar, og hvis du ikke beveger deg helt til vinduene, er det hele gjennomførbart.

  Les mer

  24. august 2022

  Fordelen med å ta billetter på forhånd er at det er ingen venting, alt er veldig godt forklart. Du må planlegge tid fordi de 2 aktivitetene er i kjøpesenteret og alt er veldig stort så det kan være langt fra parkeringsplassen der du ble parkert. Ellers er alt godt organisert, Getyourguide-siden er veldig seriøs. Veldig fin opplevelse

  8. august 2022

  Produkt-ID: 62827