Legg til datoer

Dagsturer fra Dubai

34 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 47 963 vurderinger

Vi hadde Amira som reiseleder og var veldig glade på grunn av de mange positive anmeldelsene og ble ikke skuffet. Hun gjorde dagen morsom og informativ. Vi ble hentet punktlig ved havneterminalen og selvfølgelig brakt tilbake. Selvfølgelig kan denne turen bare gå til alt for en kort stund, anbefales på det sterkeste for en første oversikt og vi vet nå - vi kommer tilbake og deretter litt lenger for å utforske denne flotte byen i detalj. Takk til Amira.

Turen startet umiddelbart klokken 09.00 fra hentestedet. Vi hadde også Amira som reiseleder og var begeistret. Alle tidligere anmeldelser av denne turen kan bare bekreftes her. Programmet er tett, og gir deg en første omfattende oversikt over en enorm metropol. På turstasjonene var det alltid nok tid til egne aktiviteter og bilder. En flott dag i Dubai med en flott reiseleder.

Du må ha tatt turen til Abu Dhabi! Regjeringspalasset, utsiktsplattformen for å se hele Abu Dhabi og moskeen var fantastisk og imponerende! Spesielt guiden vår Bawady var flott. Han er så organisert, ga oss god informasjon om alt og er super omgjengelig!!! Vi ville definitivt tatt turen igjen. Abu Dhabi er verdt å se en gang i livet.

Jeg kan bare anbefale turen til alle. Fra henting til returoverføring gikk alt bra. Vi ble hentet i tide og deretter ført til møtepunktet med resten av gruppen. Derfra kjørte vi til alle stasjoner. Amira var fantastisk, alltid vennlig, hjelpsom og alltid smilende.

Det var en uforglemmelig tur som jeg virkelig anbefaler. Hvis du bare er i Dubai i kort tid og vil se mye, helt riktig. Vår reiseleder var flott, snakket godt tysk og ga mye informasjon. Henting fra hotellet fungerte veldig bra. Tusen takk for den hyggelige tiden