Dubai Cruise og båtturer

  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Andre opplevelser
55 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 523 vurderinger

Yachten var ren og ryddig, mannskapet profesjonelt, oppmerksomt på passasjerene. Flott utsikt fra alle steder på yachten, inkludert a/c-salong, hyggelig grillmåltid. Vi var rundt 15-20 personer, plass nok til alle, og følte oss ikke overfylte. Denne turen er heller for folk som er villige til å nyte sjøsightseeingen, i stedet for høylytte festsøkere (men det var musikk, så ikke en dramatisk stillhet ombord). Vi hadde en flott tid, anbefaler på det sterkeste.

Veldig fin opplevelse! Tidligere seilte vi 2x med en annen båt som var greit, men denne gangen leide vi en privat båt i 3 timer. Seilte fra havnen rundt palmeøyene. Underveis svømte vi også i sjøen med vann som var varmt. Hyggelig personale som visste mye om bygningene vi passerte. Under dekk også et fint rom hvor det var fint og kjølig, ute var det 39 grader. Anbefales på det sterkeste, koster litt, men var verdt det!

Ypperlig organisert Ventet i en air con lounge før båttur Kaptein og ansatte var svært oppmerksomme, tok bilder om nødvendig. Fotografen om bord var ikke påtrengende Maten var strålende, 3 forskjellige typer kyllingkebab, burgere, pølser, salat. Vann og brus inkludert i prisen. Gratis tøfler for komfort. Absolutt anbefale

Dette var en av de mest minneverdige aktivitetene jeg har gjort med min mann og tre barn som en del av bursdagsfeiringen min. Musikken og maten var begge utmerket. Jeg vil anbefale det til vennene mine og ser frem til å gjøre det igjen neste gang jeg besøker Dubai.

Kaptein Rama ajith barak davan niraj og vathan Var et veldig kult cruise en av tingene som hvis du vil gjøre er kult, men hvis du må velge mellom dette og andre mer spennende vil jeg anbefale å velge det andre alternativet. Mannskapet var virkelig flott!