Dubai
Båtturer og elvecruise

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Other Sightseeing Options in Dubai

Want to discover all there is to do in Dubai? Click here for a full list.

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 523 vurderinger

Den beste måten å se The Palm og Burj Al Arab på er med båt! Min mann og jeg likte denne opplevelsen. Guidene var fortreffelige vennlige og tok til og med bilder for oss ved hver attraksjon og fortalte oss litt om strukturene. Anbefaler å gå senere på ettermiddagen / tidlig kveld for utsikt over solnedgangen. Vannet er ganske hakkete, så hvis du har problemer med ryggen / er gravid, anbefaler jeg det absolutt ikke. Totalt sett var det en fantastisk opplevelse og vil anbefale den til alle som reiser i Dubai.

Vi ble hentet i tide på hotellet vårt i Dubai sentrum og kjørte deretter inn i ørkenen. Under turen ga vår guide Zayed oss mye bakgrunnskunnskap om UAE og sa noe om regionen. Jeg vil absolutt anbefale det, ørkensafari er et must når du reiser til UAE! Turen i jeep var veldig spennende og veldig morsom. Etterpå kunne vi kjøre med strandbuggies gjennom ørkenen og sykle kameler. Rett og slett flott og veldig godt organisert!

Mega. Guiden for snorkling var veldig lydhør overfor deltakernes behov. De andre guidene var noen ganger fettete typer som var mer fokusert på de kvinnelige deltakernes avdekket kroppsdeler enn på programmet.

Alt var deilig og verdt det. Det er en må oppleve når du besøker Dubai.Karim var den beste turguiden med Jet Ski. Vi skal gjøre det igjen i fremtiden.Alexandros og Mina

Fantastisk miljø.God mat og fin tur.Et pluss showene ombord. Nøyaktighet på timinger. Enkel bestilling og profesjonell levering.