Dubai
Cruises & Boat Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Dubai Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 523 vurderinger

Bestillingssystem veldig enkelt og lett å forstå. Møtepunkt godt skiltet og lett å finne, veldig punktlig. Ren og pen båt med seter foran og akter. Veldig, veldig hyggelig guide, mange forklaringer om stasjonene og veldig nyttig (f.eks. ta bilder). Du kan spille musikk via Bluetooth. Det var virkelig en flott og spesiell tur, vi anbefaler 2 timers tur! Takk for en flott ettermiddag!

Vi hadde livstid! Helt suveren opplevelse, forsterket av det vennlige personalet. Vi vil personlig anbefale Peter og Fajal. De var våre guider, og sørget for at vi hadde rikelig med kaldt vann for å holde oss hydrert i varmen, og kjørte båten i slike sirkler, noe som var så gøy! Totalt sett veldig fornøyd med dem to og den generelle opplevelsen!

Vi klarte å ta fantastiske bilder fra havet. De er Atlantis, Royal Atlantis (fortsatt under bygging), Burj Al Arab, vakre bygninger i Marina etc. Reiseguide var bra! De prøvde å utføre noen morsomme manøvrer med hurtigbåten. Vi syntes det var veldig kult. Det var bare synd at det var visse mennesker som var redde så de ikke gjorde det lenger.

FANTASTISK OPPLEVELSE!!! Når du ser dette tilbudet, trykker du bare på 'bestill'-knappen. Ikke tenk deg om to ganger og gå til utgangspunktet. Likte vår 3 timers private båttur med 2 fra første til siste minutt! Vi hadde ikke mindre enn 2 personell og kapteinen. En utrolig vakker opplevelse som ALDRI vil bli glemt...

Perfekt kontakt med personalet før turen, alt til tiden. Min mann og jeg var på yachten bare for oss to, pluss servicen, så vi følte oss komfortable. Personalet melder vann, stopper for bilder, som de gjerne tar. Det er ikke en billig attraksjon, men du kan føle deg luksuriøs. Jeg anbefaler det til alle