Legg til datoer
Dubai

City-kort

Ofte stilte spørsmål om Dubai Bykort

Hva er andre ting å gjøre enn Bykort som er verdt å besøke i Dubai?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Dubai er:

Hvilken Dubai Bykort tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.0 / 5

basert på 40 vurderinger

Veldig enkel å bruke (bortsett fra appen, som noen ganger gjør "tantrums") og sparer mye penger ... Bare les detaljene om de forskjellige aktivitetene godt, for hver har et spesifikt sted og måter å brukes på.. Men siden advarer deg om dette! Vi gjorde 3 store aktiviteter (Aquarium Explorer, Hop on-Hop off-buss og Alfaris-cruise fra Dubai Creek), alle veldig hyggelige ... Bare vær forsiktig, fra hvordan det er skrevet ser det ut til at cruiset inkluderer fontenene under Burj Khalifa , men det var ikke sant ... En separat billett måtte til! Vi var i alle fall heldige fordi ombordstigningsstedet tillot oss å se Dubai Festival Mall, også det med Fountain Show, og det er et veldig fint, men bortgjemt område, hvor du ikke ville gå hvis du hadde en noen dager som vårt tilfelle...

Fungerte som sjarm! Vi gjorde 3 aktiviteter, dessertsafari, wild wadi badeland, ski-dubai. På alle steder gjenkjente vi passene og det var ikke noe problem. Sparte noen gode penger ved å gjøre dette. Mitt råd er å ta en god titt på kostnadene for aktiviteten og spare passet til de dyre aktivitetene som fornøyelsesparker eller utflukter. Mange av attraksjonene som fontenepromenaden er "underpriset" for verdien av 3 aktivitetspasset.

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Flotte aktiviteter som er super dyre uten pass.

Aktiviteter er normalt veldig dyre i Dubai. Ta dette passet, det vil redusere regningen din med flere hundre euro. Når du kommer dit, ta passet til kjøpesenteret i Dubai og book alt du trenger å bestille. Jeg anbefaler dette passet 1000 ganger.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja