Dubai Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 48 695 vurderinger

Virkelig en opplevelse, vi hadde god utsikt og solnedgangen var fantastisk! Velg definitivt 148. etasje, det er ikke så mye mas som i de to nederste etasjene. Alt gikk knirkefritt, vi trengte ikke vente lenge takket være online booking. Å gå opp med heisen er noe spesielt. Når du kjører ned 125. etasje, vær forsiktig: veldig påtrengende fotografer tvinger deg til å ta bilder (selv om du ikke vil). Vi hadde litt problemer med å finne AT the Top-skranken, den er rett ved siden av billettskranken for akvarium. Spør om veibeskrivelse til informasjon eller sikkerhet siden Dubai Mall er veldig stort og myldrer med mennesker. Sørg for å sjekke ut Dubai-fontenene! Definitivt en vellykket tur som er verdt pengene og som vi aldri vil glemme!

det var utrolig jeg elsket det ærlig talt ingenting å si jeg anbefaler det jeg anbefaler appen din hvis du drar på ferie du trenger å få guiden din alt og godt organisert aktivitetene er flotte jeg angrer ikke på å ha gått gjennom deg takk for profesjonaliteten din deg og lytter til kunden ved TCHAT på telefonen uansett tidspunktet du løste problemet den fantastiske himmelvisningen aktiviteten

Bestill definitivt en tid utenom beste sendetid, klokken var 10 og det var perfekt, ikke så travelt! Burj Khalifa kan bli veldig overfylt. Akvariet er definitivt verdt å se, mye mer enn bare skiven i Dubai Mall. Eneste negativt, som andre gjester allerede har skrevet, pingvinene koster ekstra, du må kjøpe billett ved inngangen. Ellers en virkelig flott kombinasjonsbillett.

De er veldig organiserte! Jeg kom før jeg presenterte billetten til en ansatt han guidet meg hvor jeg skulle inn og alt gikk bra. Alt enkelt presenterer billetten det genererer en billett og det er det! ikke noe mysterium, enkelt. Det er verdt å kjøpe denne pakken fordi opplevelsen av å være der er surrealistisk og vakker.

Muy buena y barata las entradas mas economicas con ustedes,l recomiendo de todas maneras !!!!