Dubai
Båter og yachter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære Båter og yachter i Dubai

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 779 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Bestillingssystem veldig enkelt og lett å forstå. Møtepunkt godt skiltet og lett å finne, veldig punktlig. Ren og pen båt med seter foran og akter. Veldig, veldig hyggelig guide, mange forklaringer om stasjonene og veldig nyttig (f.eks. ta bilder). Du kan spille musikk via Bluetooth. Det var virkelig en flott og spesiell tur, vi anbefaler 2 timers tur! Takk for en flott ettermiddag!

Vi hadde livstid! Helt suveren opplevelse, forsterket av det vennlige personalet. Vi vil personlig anbefale Peter og Fajal. De var våre guider, og sørget for at vi hadde rikelig med kaldt vann for å holde oss hydrert i varmen, og kjørte båten i slike sirkler, noe som var så gøy! Totalt sett veldig fornøyd med dem to og den generelle opplevelsen!

FANTASTISK OPPLEVELSE!!! Når du ser dette tilbudet, trykker du bare på 'bestill'-knappen. Ikke tenk deg om to ganger og gå til utgangspunktet. Likte vår 3 timers private båttur med 2 fra første til siste minutt! Vi hadde ikke mindre enn 2 personell og kapteinen. En utrolig vakker opplevelse som ALDRI vil bli glemt...

Perfekt kontakt med personalet før turen, alt til tiden. Min mann og jeg var på yachten bare for oss to, pluss servicen, så vi følte oss komfortable. Personalet melder vann, stopper for bilder, som de gjerne tar. Det er ikke en billig attraksjon, men du kan føle deg luksuriøs. Jeg anbefaler det til alle