Legg til datoer

Dubai
Inngangsbilletter

Inngangsbilletter

Våre mest anbefalte Dubai Inngangsbilletter

Dubai: Adgangsbillett til 124. og 125. etasje i Burj Khalifa

1. Dubai: Adgangsbillett til 124. og 125. etasje i Burj Khalifa

Ta verdens raskeste heis opp i Dubais ikoniske skyskraper Burj Khalifa. Ta heisen opp til 125. etasje i verdens høyeste bygning og se utsikten fra utsiktsplattformen. Burj Khalifa ruver 828 meter over Dubai sentrum. Nyt utsikten over De forente arabiske emirater, med et 360-graders panorama. Lær om arkitekturen og teknologien bak dette landemerket i Midtøsten, mens du nyter utsikten over byen gjennom kikkertene. Kjøp et suvenirbilde tatt ved inngangen til 125. etasje. Se Dubai Fountain-showet med synkronisert musikk, på utsiktsplattformen til Burj Khalifa. Beundre verdens største dansende vannfontene i Burj Khalifa-sjøen ovenfra.

Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

2. Dubai: Ørkensafari, firehjulingtur, kameltur og Al Khayma-leir

Oppdag ørkenen utenfor Dubai på en guidet safari i sanddynene. Benytt muligheten til å ta del i en rekke valgfrie aktiviteter, inkludert en tur på firehjuling (ATV), kamelridning eller middag, og underholdning med et utvidet alternativ. Du blir hentet av guiden fra hotellet eller et annet ønsket sted. Deretter blir du kjørt ut i Dubai-ørkenen, og etter en kort pause, kan du oppleve spennende sanddynekjøring sammen med erfarne sjåfører. Du kan også prøve sandbrettkjøring og ta noen fantastiske bilder av de bølgende sanddynene. Deretter fortsetter ferden til Al Khayma-leiren for kamelridning og forfriskninger. De som deltar på 7-timers opplevelsen, kan dessuten glede seg til et underholdende show og deilig grillmat i leiren. Etter endt opplevelse blir du kjørt tilbake til hotellet / overnattingsstedet ditt.

Dubai: Skip-the-line-billett til Dubai Miracle Garden

3. Dubai: Skip-the-line-billett til Dubai Miracle Garden

Utforsk Dubai Miracle Garden, verdens største naturlige blomsterhage, med denne halvdags hopp over køen-billetten. Oppdag en verden laget av 50 millioner blomster, en frodig skattekiste av opplevelser som fanger fantasien. Bli imponert av skulpturer som har vunnet tre Guinness verdensrekorder. Vitne 45 millioner blomstrende blomster i fantastisk design, fantastiske former og iøynefallende farger i Miracle Garden. Se en større enn livet dobbeltdekkerdesign av Emirates A380 airbus, dekket av mer enn 500 000 friske blomster og levende planter. Se kjente fjes som Mikey Mouse, Mini Mouse og vennene deres. Spaser rundt Sunflower Field, Lake Park, Smurfs Village og Paraply Tunnel. Lytt til levende musikk, beundre street-danserne i flyter, og nyt en uforglemmelig opplevelse med familie og venner.

Dubai: The View At The Palm Observatory inngangsbillett

4. Dubai: The View At The Palm Observatory inngangsbillett

Nyt uslåelig utsikt over Palm Jumeirah og landemerkene rundt, fra utsiktsterrassen The View på The Palm. Denne inngangsbilletten inkluderer dessuten adgang til den oppslukende The View-utstillingen. Velg mellom en vanlig inngangsbillett eller en forbi-køen-billett. Utsiktsterrassen på 240 meters høyde (nivå 52) i Palm Tower, byr på 360-graders utsikt over Palm Jumeirah, Persiabukta og andre ikoniske landemerker, samt en premium VIP-salong. I tillegg til den enestående utsikten og flotte fotomuligheter av Dubais silhuett, kan du nyte spennende opplevelser som tar deg med på en reise i historien til Palm Jumeirah og mye mer, på den inspirerende utstillingen The View Exhibition. Palm Jumeirah er ikke bare et landemerke, men også et symbol på Dubais energi, vekst og ambisjoner. Denne ikoniske kunstige øya strekker seg ut i Persiabukta i form av en daddelpalme, som er De forente arabiske emiraters nasjonalplante.

Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

5. Dubai: Burj Khalifa Fountain Show og Burj Lake Ride

Opplev Dubai Malls fonteneshow på en 30-minutters båttur på en «abra» (vanntaxi). Dubai-fontenen er et fengslende vann-, musikk- og lysopptog i Dubai sentrum, og er verdens høyeste showfontene. Den over 274 meter lange Dubai-fontenen ligger i den 30 dekar (120 000 m2) store Burj innsjøen, og spiller en serie forskjellige melodier. Gå om bord i den tradisjonelle trebåten på Burj Lake og seil forbi noen av byens mest kjente monumenter, som for eksempel Burj Khalifa, Souk Al Bahar og The Palace. Beundre byens fantastiske skyline fra vannet, før du tar plass for en tribuneutsikt over belysningen.  Med kun 6 personer per båt, er du i stand til å beundre det visuelle spekteret til over 1000 vannuttrykk fra et eksklusivt og intimt perspektiv.  Se alle fontenene bli lyst opp med 6000 lys, 25 fargede projektorer og 83 000 liter vann. Nyt en imponerende koreografi av lys og vann som er synkronisert til klassisk, arabisk og internasjonal musikk. Det kommer til å ta pusten fra deg.

Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

6. Dubai: Safari, firehjulssykkel, kameltur og buffetmiddag

Utforsk ørkenen på denne opplevelsen med en SUV fra Dubai. Cruise opp, ned og gjennom ørkendyner med en Land Cruiser. Kjør en ATV over sanddyner før du nyter levende underholdning og middag i en beduinleir. Start med å utforske ørkenen og besøk den begravde landsbyen, for å få et glimt av hvor hardt og intenst ørkenmiljøet kan være. Etterpå drar du ut på sanddynekjøring i en firehjulsdrevet Land Cruiser (som er fullt utstyrt med alle nødvendige sikkerhetsfunksjoner). Du kan dessuten forsøke deg på sandboarding på de røde sanddynene. Den neste opplevelsen på programmet er en firehjulingtur. Før du drar ut på en spennende tur i ørkenen, får du en sikkerhetsorientering. Til slutt kan du slappe av i en tradisjonell leir i beduinstil, hvor du kan nyte aktiviteter som kamelridning og hennamaling. Nyt å bli underholdt av mage- og folkedansere mens du spiser en lekker grillmiddag.

Dubai: Kombinasjonsbillett til akvarium og Burj Khalifa nivå 124, 125

7. Dubai: Kombinasjonsbillett til akvarium og Burj Khalifa nivå 124, 125

Opplev magiske Dubai, med en kombibillett til 2 av byens mest fantastiske attraksjoner, Dubai Aquarium og Burj Khalifa på samme dag. Fra havets dyp til høyt opp i himmelen – oppgrader ditt besøk til Burj Khalifa med et fortryllende møte med 485 arter sjødyr på Dubais akvarium og undersjøiske dyrehage. Start med å dra opp til toppen av Dubais mest ikoniske severdighet, med en forhåndsbestilt inngangsbillett til Burj Khalifa. Når du har valgt tidsluke, ta verdens raskeste heis til utsiktsterrassen på 124. etasje i verdens høyeste bygning. Nyt fantastisk 360-graders utsikt over byen, ørkenen og gulfen. Lær mer om arkitekturen og teknologien bak denne unike skyskraperen. Beundre verdens største frittstående akvarium. Beundre tusenvis av akvatiske dyr fra hele verden, inkludert sjeldne arter som kongekrokodille og sandtigerhai. Oppdag 3 økologiske soner: Regnskogen, kysten og havet. 

Dubai Marina: Yacht-tur med frokost eller BBQ

8. Dubai Marina: Yacht-tur med frokost eller BBQ

Legg ut på et cruise rundt Dubai for å se høydepunktene fra vannet med et yachtcharterselskap som har vært i drift i 15 år og betjener over 1 million gjester per år. Seil gjennom Dubai Marina til Bluewaters Island. Cruise over til Dubai Eye, se den berømte Jumeirah Beach og Palm, og passerer Burj Al Arab. Du vil motta en rød løper-velkomst når du går ombord på yachten. Nyt frokost eller grilling om bord, avhengig av hvilket alternativ som er valgt. Du kan bruke kvalitetstid på nettverksbygging ombord på 65 fots fartøyet og over. Dra nytte av skapningens bekvemmeligheter og fasiliteter, inkludert en spiseplass med naturlig lys. Sett deg ned i salongområdet med rikelig med sol og skygge.

Dubai: Museum of the Future Adgangsbillett

9. Dubai: Museum of the Future Adgangsbillett

Opplev et museum som prøver å forvandle verden i stedet for å fortelle en historie om fortiden med denne billetten til Fremtidsmuseet i Dubai. Besøk denne ikoniske bygningen som er en av verdens mest komplekse arkitektoniske strukturer. Gå gjennom dette unike rommet som rommer flere oppslukende fremtidige miljøer som tar sikte på å posisjonere besøkende i en styrkende versjon av fremtiden. Utforsk fremtiden for romfart, klimaendringer, helse, velvære og spiritualitet. Lær om feltene robotikk og kunstig intelligens. Oppdag mulighetene til konsepter som menneskelig forsterkning. Se hvordan utdanning, smarte byer, energi og transport kan bli transformert i fremtiden.

Dubai: Dagsbillett til akvariet og undervannsdyreparken

10. Dubai: Dagsbillett til akvariet og undervannsdyreparken

Gå gjennom akvarietunnelen og opplev livet under vann. Beundre den gigantiske tanken på 10 millioner liter som inneholder mer enn 33 000 vannlevende dyr og verdens største samling av sandtigerhaier. Etter å ha utforsket akvarietunnelen fortsetter du til undervannsdyreparken som gir en interaktiv tilnærming til utdanning om økologi og bærekraft av marint liv. Beundre de forskjellige eksotiske artene. Denne kunnskapsreisen består av tre økologiske soner: Rainforest (regnskogen), Rocky Shore (kysten) og Living Ocean (havet).  Møt lekne otere og pingviner, og ikke gå glipp av sjansen til å se en av de største krokodillene i verden, King Croc og hans dronning i undervannsdyreparken.

70 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Dubai

Dubai

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 48 695 vurderinger

Siden det ikke var mulig å besøke pariserhjulet igjen på grunn av pågående vedlikeholdsarbeid, bestemte vi oss for "utsikten". Det var fantastisk. Veldig vakker og stor 300 ° terrasse hvor du fortsatt har full utsikt over palmetreet. Fantastisk utsikt, det er det de mange bildene beviser. Med noen få meters mellomrom er det små glassplatåer hvor du kan ta flotte parbilder eller selfies. Omgitt av forskjellig informasjon, og du kan beundre utviklingen av det nye kjøpesenteret i det nedre området. Siden vi ikke var i stand til å nyte "Hjulet" igjen (fortsatt under konstruksjon) laget vi "Utsikten" og det var fantastisk. Du har en 360° total visning av alle håndflatens armer. Hver få meter finner du små platåer helt bygget av glass, det er utrolig å lage parbilder og selfies. Du får også god informasjon rundt. Det er også veldig interessant å se det nye kjøpesenteret vokse opp i kjelleren

Vi kjørte opp til plattformen rundt 14:30 og hadde en flott utsikt over palmetreet og Dubai Marina. Før turen opp får du en kort omvisning og opprinnelsen til palmetreet blir forklart i detalj. Alle som er interessert i konstruksjonen av palmetreet vil se meget imponerende bilder og data her. Viktig: Sørg for å ta med deg solbriller, det kan være veldig lyst på plattformen.

Vi var i Dubai i slutten av september og bestemte oss for å besøke dette stedet rundt 9:30 om morgenen. Det var ca 15 personer på perrongen, det vil si veldig hyggelig, nok tid! Siden vi ville se det hele i mørket dro vi dit igjen 2 dager senere på kvelden mot 20.30, vi var ca 5 personer :)

Dette utsiktspunktet er et must hvis du vil ha en sjanse til å se dimensjonen til palmetreet. En utrolig struktur og fascinerende! Du kan se Atlantis og Royale Atlantis samt Burji Arab, Dubai Marina og til og med Burji Khalifa hvis sikten er god.

Alt gikk bra med billettene og flott utsikt. Ved solnedgang er det mange mennesker, gode bilder er litt vanskeligere fordi mange venter nok på det perfekte insta-øyeblikket, altså lite plass på de gode stedene. Men alt i alt en fin opplevelse