Legg til datoer

Dubai Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
45 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Ofte stilte spørsmål om Dubai

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dubai?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dubai?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dubai er:

Abu Dhabi

Flere reisetips for Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 48 695 vurderinger

Først var vi skeptiske om det var verdt å betale for etasje 148. Outlook? Vel, like herlig fra etasje 125 etter min mening! Men pynten: 1. Heis opp og ned uten kø 2. Te og søtsaker å prøve 3. Utsiktsplattform med ikke-glaserte deler (så bildene blir mye bedre uten refleksjon) 4. Ubegrenset tid 5. Færre turister betyr atmosfæren er rolig jeg ville valgt dette alternativet igjen og igjen

Du får mye for prisen. Utsikten og glassgulvet lager ringer. Likeledes glassplaten. Vi gjorde ikke gå utenfor av kostnadsgrunner. Men jeg ville ikke gjort det gratis :) Litt mer informasjon om glassplaten. Beskrivelsen sier at dette er tillatt fra 12 år. Ingen sjekker det der. Men du må være minst 120 cm høy. Vår 8 åring skled tre ganger uten problemer.

Flott beliggenhet, flott utsikt Alle er veldig, veldig vennlige Det var absolutt verdt å gå dit jeg ble irritert over at jeg ikke hadde bestilt turen.... Likevel hadde det ikke vært noe problem å bestille ham spontant! Men siden de ventet på meg og det var ventetid på meg, gjorde jeg det ikke.... Neste år :)

Vi var der om kvelden i mørket! l Flott utsikt! Med vannfontener ovenfra. Flott utsikt. Ikke billig, men verdt det! Hadde reservasjoner og selv om vi var en halvtime for sent, ikke noe problem. De andre linjene for 124/125-etasjen var enorme? føltes som en 1-2 timers ventetid!

Imponerende utsikt. Veldig støyende på tur med himmelutsikt. Køen for Sky Views-sklien var tydelig for lang på 1 1/2 time. Innsatsen og provianteringen står ikke i forhold til arrangementet i de nesten 5 sekundene med utglidning.