Opplevelser i

Dubai

I dette glamorøse ørkensentrum møtes den gamle og nye verden på enestående måter.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Gratis kansellering

Avbryt opptil 24 timer før aktiviteten din starter for full refusjon.

Ti attraksjoner du må se i Dubai

Dubai har de siste årene gått gjennom en ekstrem forvandling, med en serie av kreative og ambisiøse konstruksjonsprosjekter som har gjort byen til et av verdens mest populære reisemål. Her er noen attraksjoner du virkelig ikke vil gå glipp av om du legger ferien til denne ørkenperlen.

 • Burj Khalifa

  1. Burj Khalifa

  Med sine 829.8 meter ruver Burj Khalifa over Dubai og er den høyeste bygningen i verden. Ta turen til 124 etasje og nyt utsikten som kan ta pusten fra de fleste.

 • Dubai-fontenen

  2. Dubai-fontenen

  Dubai-fontenen ble konstruert av de samme som har laget Bellagio-fontenen i Las Vegas. Finn deg en plass på en hyggelig kafe i nærheten og nyt vannkunsten. Dette showet er virkelig en opplevelse!

 • Burj Al-Arab

  3. Burj Al-Arab

  I Dubai ligger også verdens høyeste hotell, Burj Al-Arab. Her koster en luksussuite 15,000 USD per natt, langt i overkant av de fleste turistbudsjett. Men isteden kan du prøve hotellets undervannsrestaurant og nyte maten til utsikten av ulike sjødyr.

 • Palm Islands

  4. Palm Islands

  Palm Islands er to kunstige palmegrenformede øyer utenfor kysten av Dubai. Palm Jumeirah huser allerede luksusvillaer og vannparker. Den andre øya, Palm Jebel Ali, er enda større men er fremdeles i byggefasen.

 • The World Dubai

  5. The World Dubai

  2.5 kilometers fra Dubais kyst ligger The World Dubai, en kunstig øygruppe formet som verdenskartet. Disse 300 mini-øyene er eksklusive, privateide øyer som eies av ulike investorer.

 • Jumeirah Beach

  6. Jumeirah Beach

  Solen i Dubai kan bli svært intens, og derfor er en tur på stranden en nødvendighet. Jumeirah Beach er den beste sandstranden i byen og de mange hotellene i nærheten har gjort stedet svært populært blant turister.

 • Dubai Creek

  7. Dubai Creek

  Dubai består av to byer, Deira i nord og Bur Dubai i sør. De deles av en 14 km lang vik med navnet Dubai Creek. Her har folk fisket fra dhowbåter i århundrer.

 • Dubai Museum

  8. Dubai Museum

  Dubai Museum ligger i Al-Fahidi-fortet, som ble bygget på 1700-tallet. Her kan du lære mer om hvordan Emiratene ekspanderte etter funn av olje, og se tradisjonelle, emiratiske musikkinstrumenter.

 • Dubai Mall

  9. Dubai Mall

  Denne byen er kjent for luksus og har selvfølgelig et storslagent kjøpesenter Inne i senteret finner du også en egen inngang til Burj Khalifa, en skøytebane, spillehall og en kino.

 • Dubai Marina

  10. Dubai Marina

  Når Dubai marina blir ferdig vil det være den største, menneskeskapte marinaen i verden der den strekker seg i 3 km langs Persiabukta. Her vil det være plass til over 12,000 fastboende og turister.

Planlegg besøket ditt

 • Hvor mange dager bør du være i Dubai?

  Med mindre du er arkitekt, vil tre til fire dager være nok til å se det meste i Dubai. Tenk nøye over når på året du reiser. Det kan bli ekstremt varmt fra mai til september, og for dem som ikke er vant til ørkenheten, kan det være en ubehagelig opplevelse.

 • Hvor bør du bo i Dubai?

  Det er massevis av flotte hoteller å velge mellom i sentrum av Dubai. Har du et litt strammere reisebudsjett, trenger du ikke være redd for å miste opplevelser bare fordi du ikke sover luksuriøst nok. Du kan besøke luksushotellene uten å bo der. Bestill bord i restauranten i Burj Al-Arab, eller ta en ettermiddagsdrink på The Address Downtown Dubai med utsikt mot Burj Khalifa.

 • Vær oppmerksom på kulturforskjeller

  Kommer du til Dubai for første gang lurer du kanskje på hvordan lovverket er her. Det viktigste er å alltid vise respekt, kle deg konservativt og dekk alltid til skuldrene. Å kjærtegne hverandre i offentligheten er sett på som forbudt og å drikke alkohol er ulovlig på offentlige steder, med unntak av et par barer.

Praktisk informasjon

 • Språk
  Arabisk
 • Valuta
  Emiratarabisk dirham (AED)
 • Tidssone
  UTC (+04:00)
 • Landskode
  +971
 • Beste tiden å dra
  Det er best å reise hit om våren eller om høsten for da er heten mindre trykkende.

Sitemap Dubai

Wil je alle activiteiten in Dubai ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Hva folk sier om Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 166 188 vurderinger

My guide, Ansari, created a comfortable atmosphere and great vibe from pick up until drop off. He would go the extra mile for me to have an unforgettable experience. And I did! The activities were so much fun, from quad biking to sand boarding, sand dune photo shoot and camel ride. This was my favorite experience in Dubai. And I am looking forward to coming back and do it all over again :)

Fantastisk tur med en utrolig god guide som viste oss rundt og kjørte utrolig bra i sanddynene.. Maten var kjempegod og for ikke å snakke om showene som ble vist. Var overskyet så vi fikk dessverre ikke sett solnedgangen. Ellers var alt innertier.

We think this was a great trip! CM was a fantastic guide! The desert was so beautiful and we recommend to go there 3 pm as we did, because then you can see the beautiful sunset.

Fantastisk upplevelse med otroligt duktig guide. Har ni tid så gör detta, det va verkligen otroligt kul och häftig upplevelse!

Det var helt fantastisk opplevelsen, vi ble hentet fra hotellet og hadde en flotte dag i ørken