Dubai-fontenen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man dra?

  Dette er et spektakulært syn hele året rundt.

 • Tider

  Ettermiddagsshowet starter klokken 13.00, unntatt på fredager da det starter klokken 13.30 og klokken 14.00. Om kvelden starter showet hver halvtime mellom klokken 18.00 og 23.00.

 • Hva koster det?

  En båttur til Dubai-fontenen på kveldstid koster 65 AED per person. Du får mye for pengene dersom du kjøper en større omvisningstur i Dubai, der en tur til fontenene er inkludert.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Om ettermiddagen starter fonteneshowet klokken 13.00 og 13.30, unntaket er fredager da det starter klokken 13.30 og 14.00. Om kvelden, mellom klokken 18.00 og 23.00 starter showet på nytt hver halvtime.
 • Pris
  Du kan stå på mange forskjellige steder og se fonteneshowet helt gratis. Men en båttur koster 65 AED.
 • Behøver jeg en guide?
  Du trenger ikke guide for å se på fontenene.
 • Hvordan komme seg dit?
  Dubai-fontenen ligger i Burj Khalifa Lake, like utenfor kjøpesenteret Dubai Mall på Lower Ground Waterfront Promenade, i hjertet av Dubai sentrum.
 • Flere tips

  • Sjekk avgangstidene for vanntaxiene på forhånd, så er du forberedt!

Flere reisetips for Dubai-fontenen

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai-fontenen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai-fontenen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 15 387 vurderinger

Datteren min og jeg elsket opplevelsen. OM går inn i heisen og hører historien om bygget til å ta selfies. Lunsjen var flott selv om et begrenset alternativ for en 6-åring. Og vi ble ikke informert om at det ikke ville være noe fonteneshow da det var starten på Ramadan. Alt i alt - en flott opplevelse

Vi besøkte på ettermiddagen. Vi gikk opp til 124. etasje klokken 18.30. Mer eller mindre bruker du en og en halv time mellom når du går opp, blir en stund og går ned. Så fra inngangsresepsjonen følger de deg til restauranten. Fantastisk opplevelse.

Fantastisk

Veldig koselig og romantisk ved solnedgang sted, med fantastisk utsikt over verdens vakreste fontene show ! Veldig hyggelig personell og veldig god mat i verdens klasse ! Med et ord FANTASTISK !!!

Lite informasjon om oppmøtested. Der sto vi kunne fare ned i under etasjen på kjøpesenteret å løyseut bilett på forhånd men ikkje at det var møtested på oppmøte tidspunktet.

Veldig bra

God mat og flott terrasse med fonteneutsiktFørsteklasses service