Dubai-fontenen

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

De fem beste stedene for å se Dubai-fontenen

Den majestetiske Dubai-fontenen ved foten av Burj Khalifa er litt av et syn. Med vannsøyler som spruter 150 meter opp i været, sies det at fontenen er synlig på flere mils avstand. Men du vil sannsynligvis helst stå nærmere. Her er de fem beste stedene å stå for å få god utsikt til showet.

 • Souk Al Bahar

  1. Souk Al Bahar

  Her kan du slappe av mens du titter i de mange små mote- og antikvitetsbutikkene. I tillegg er det også herifra du får den beste utsikten over fonteneshowet! Spis middag i en av restaurantene i kvartalet som ligger overfor Burj Khalifa, mens du nyter utsikten.

 • Dubai Mall - Bokhandelen Kinokuniya

  2. Dubai Mall - Bokhandelen Kinokuniya

  Er du en lesehest? Dersom svaret er ja, bør du ta turen innom denne japanske bokhandelen (de har bøker på flere språk). Her ser du fonteneshowet i bakgrunnen og for en bokelsker er dette kanskje midt i blinken.

 • Dubai Mall - Strandpromenaden

  3. Dubai Mall - Strandpromenaden

  Om du vil se kraften i fontenene på nært hold, da er strandpromenaden ved Dubai-innsjøen det perfekte stedet. Gå i land fra abrabåten, kjøp billett og nyt opplevelsen!

 • Broen mellom Souk Al Bahar og Dubai Mall

  4. Broen mellom Souk Al Bahar og Dubai Mall

  Om dagen bør du dra til disse kjøpesentrene i Dubai, som er kjent for å være byens aller beste. På kveldstid kan du blande deg med folkemassene på broen, beundre det vakre vann- og lysshowet og nyte utsikten over denne byen som så mange beundrer.

 • Dubai Creek

  5. Dubai Creek

  Se showet fra en abrabåt! Fra klokken 17.45 til 23.30 (den siste abrabåten går kl. 23.00) kan du se fontenene i Dubai Creek og lyset som reflekteres i vannet.

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man dra?

  Dette er et spektakulært syn hele året rundt.

 • Tider

  Ettermiddagsshowet starter klokken 13.00, unntatt på fredager da det starter klokken 13.30 og klokken 14.00. Om kvelden starter showet hver halvtime mellom klokken 18.00 og 23.00.

 • Hva koster det?

  En båttur til Dubai-fontenen på kveldstid koster 65 AED per person. Du får mye for pengene dersom du kjøper en større omvisningstur i Dubai, der en tur til fontenene er inkludert.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Om ettermiddagen starter fonteneshowet klokken 13.00 og 13.30, unntaket er fredager da det starter klokken 13.30 og 14.00. Om kvelden, mellom klokken 18.00 og 23.00 starter showet på nytt hver halvtime.
 • Pris
  Du kan stå på mange forskjellige steder og se fonteneshowet helt gratis. Men en båttur koster 65 AED.
 • Behøver jeg en guide?
  Du trenger ikke guide for å se på fontenene.
 • Hvordan komme seg dit?
  Dubai-fontenen ligger i Burj Khalifa Lake, like utenfor kjøpesenteret Dubai Mall på Lower Ground Waterfront Promenade, i hjertet av Dubai sentrum.
 • Flere tips

  • Sjekk avgangstidene for vanntaxiene på forhånd, så er du forberedt!

Flere reisetips for Dubai-fontenen

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai-fontenen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai-fontenen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 43 051 vurderinger

Fantastisk utsikt, god atmosfære, mindre kø

Med denne billetten får man tilgang til etasje 148, her er det en rolig stemning og man kan nyte utsikten. Man får også VIP behandling på vei opp i form at man venter i en lounge og blir geleidet i en "fast track" forbi den gigantiske køen opp til 124 og 125 etasje. Gikk ned til 124-125 etterpå, her var det mye folk, trengsel og lyd.

En fantastisk opplevelse :-) Et must i Dubai !!

Dette er en spektakulært, som ga skikkelig kikk :-) . Høyde skrekken ble borte, og det var en meget behagelig opplevelse. Dra på ettermiddagen og få med solnedgangen eller kvelden. Kan være veldig disig på morgenen.

Veldig effektiv måte å både bli kjent og komme seg frem

Veldig bra! vel organisert med personale fra selskapet på hvert knyttepunkt som mer enn gjerne veileder om neste Buss videre på annen rute.

Va där mitt på dagen vid 14, så ingen kö och det va skönt sen såg man väldigt mycket när det fortfarande va ljust så uppskattade detta.

Fint å kombinere med andre severdigheter i nærheten. Om været tillater der får du en fantastisk solnedgang