Dubai Creek

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Dubai Creek: Opplevelser og billetter

Fem ting du kan se og gjøre i Dubai Creek

Al Khor som den heter på arabisk, er en 14 km lang vik som strekker seg fra Persiabukta til Dubai. Den deler byen i to bydeler, Deira og Bur Dubai. Ta en båttur med middag og se noen av Dubais attraksjoner fra vannet.

 • Parken

  1. Parken

  I den nest største parken i Dubai kan du grille, fiske med flue, ri på hest og nyte alt det grønne.

 • Rhas Al Khors naturreservat

  2. Rhas Al Khors naturreservat

  Ta en pause fra byens kjas og mas og besøk dette naturreservatet på seks kvadratkilometer, som ligger i en oase midt i ørkenen. Over 65 fuglearter lever her og klokken 15.00 mates flamingoene!

 • Abra kadabra!

  3. Abra kadabra!

  Prøv Dubais unike flytende taxier, som kalles abra, når du skal reise fra bydelen Bur Dubai til bydelen Deira. Båttaxien gir deg fantastisk utsikt. Du kan også ta en båttur på kveldstid, spise middag om bord og se byen opplyst om kvelden.

 • Heritage Village

  4. Heritage Village

  Museumsbyen Heritage Village har åpent fra oktober til april og her får du oppleve Dubais historie. Du kan gå langs tradisjonelle hus mens du hører om beduinkultures historie og lokale industrier som perledykking.

 • Dubai Creek Resort

  5. Dubai Creek Resort

  Om du ønsker noe ekstra flott er dette stedet for deg. Her kan du nyte et måltid som er en sjeik verdig, spille golf, lade opp batteriene i en spa, eller skjemme deg bort med en natt på luksushotellet Park Hyatt Dubai.

Planlegg besøket ditt

 • Når bør man komme hit?

  Året rundt

 • Tider

  De første abraene går klokken 05.00 om morgenen og de fortsetter å gå helt til midnatt. Husk å sjekke båttidene når du planlegger turen din.

 • Priser

  En tur på Dubai Creek med abra koster 1 AED én vei. Ellers vil prisene variere etter hvilke aktiviteter du vil være med på.

 • Hvordan kommer man seg hit?

  Den nærmeste metrostasjonen er Creek (grønn linje). Stasjonen ligger nært vannet og metroen kjører til og med delvis under vann!

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Abra-båtene begynner å gå fra klokken 05.00 til midnatt. Sjekk også de eksakte tidspunktene for de turene du velger å være med på.
 • Pris
  En tur med abra koster 1 AED én vei, prisene på de andre aktivitetene varierer.
 • Behøver jeg en guide?
  Det varierer mellom de ulike aktivitetene, men om du er på jakt etter guidede turer ved Dubai Creek, bør du også vurdere en helikoptertur!
 • Hvordan komme seg dit?
  Du kommer til Dubai Creek ved å ta den grønne metrolinjen til stasjonen Creek.
 • Flere tips

  • Ta høyde for reisetidene med abra-båtene når du planlegger dagen.

Flere reisetips for Dubai Creek

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Creek? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Creek

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 15 403 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Ypperlig måte å oppdage Dubai Avstander er store og syv planer for trikke eller metro hvis du ikke bruker Big Bus. De 3 reiseplanene er fantastiske å la deg oppdage forskjellige ansikter hvis Dubai-personell er forsiktig og klar til å hjelpe når som helst.

Veldig entusiastisk personale ved hvert stopp, noe som gjør det til en veldig enkel opplevelse.

Ypperlig måte å se Dubai og høre interessante ting om byen.