Legg til datoer

Dubai Creek

Tilgjengelige aktiviteter

  • Omvisninger
  • Eventyr
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Bykort
  • Private omvisninger
51 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Dubai Creek

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Creek? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Creek

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 21 971 vurderinger

Vi hadde en fantastisk opplevelse på vår halvdag lange Dubai-tur. Turistguiden vår RIZ var best. Han hentet oss på hotellet rett i tide og forklarte oss tingene vi kommer til å se i løpet av dagen på turen. Vi så alle stedene som ble notert i reiseruten. Riz var ekstremt kunnskapsrik og ga oss en fantastisk historietime om De forente arabiske emirater og diskuterte også aktuelle hendelser som passer til våre turområder. Alt i alt var det en morsom tur, og jeg anbefaler det alle som besøker Dubai, spesielt første gang.

Turen var virkelig flott. Hvis jeg kunne gi mer enn 5 stjerner, ville han fortjent det. Du får mye informasjon og eventuelle spørsmål blir besvart. Han gir deg tips om hvordan du handler og viser deg kraften i virkemidlene på kryddermarkedet. Juicen og gatematen som ble servert var også deilig. Jeg er veldig spent på turen og kan bare anbefale alle å delta. Flott atmosfære og flott guide.

Vi hadde en fantastisk dag med å utforske Dubai! Og reiselederen vår, Maas Khan, fortalte oss mange ting om Dubai, tok oss med til de mest populære stedene for bilder og tok virkelig flotte bilder av oss også. Totalt sett likte vi turen, og vi kan bare takke guiden vår for hans vennlighet og den strålende dagen vi hadde!

Veldig informativ for å få et førsteinntrykk av Dubai. Takk til Hakim som fulgte gruppen vår til kryddermarkedet og forhandlet frem en god pris for oss alle. Vi lærte mye om Dubai fra da til nå og ble kjent med Al Khayma Heritage Restaurant, som vi gikk for å spise dager senere og var mer enn entusiastiske.

En må gjøre guidet tur i byen, og jeg anbefaler det som en av de første utfluktene slik at du blir kjent med byen. Paolo, guiden vår, var virkelig super på alle måter. En hjertelig takk til ham og alle hans ansatte.