Legg til datoer

Dubai Creek

Dubai Creek: Opplevelser og billetter

Flere reisetips for Dubai Creek

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Creek? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Creek

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 19 251 vurderinger

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Ypperlig måte å oppdage Dubai Avstander er store og syv planer for trikke eller metro hvis du ikke bruker Big Bus. De 3 reiseplanene er fantastiske å la deg oppdage forskjellige ansikter hvis Dubai-personell er forsiktig og klar til å hjelpe når som helst.

Veldig entusiastisk personale ved hvert stopp, noe som gjør det til en veldig enkel opplevelse.

Strålende kveld, fra start til slutt. Maten var fantastisk og showet var flott! Takk til alle