Legg til datoer

Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Fra «King Croc» til virtuelle dykk, møt tusenvis av vannlevende skapninger i denne imponerende undervannsverdenen.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
15 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Aquarium & Underwater Zoo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 20 696 vurderinger

3-dagersbillett med aquaventure-dagen. Vi tok fordel av alle tre turene inkludert nattturen. Perfekt. Cruiset i Al seef er et veldig nevneverdig øyeblikk av ro og distriktet, en rekonstruksjon av en gammel by, er veldig hyggelig, veldig forskjellig fra resten av Dubai. Kommentarene er klare. Liten skuffelse for Lost Chambers akvariet som bare fortjener en time å besøke (dyrt hvis det tas separat) selv om innredningen er fabelaktig. Vi benyttet oss av holdeplassene for å gå av ved The Frame og besøke den (øverst), fremtidens museum, kjøpesentrene selvfølgelig. Vi anbefaler denne tredagerspakken.

Vi valgte alternativet 5 attraksjoner. Vi bruker passet til Burj Khalifa, Dubai Aquarium, Big Bus Hop On/Hop Off Tour Dubai, Atlantis Aquaventure Water Park og Ferrari World Abu Dhabi. Vi ville ha betalt totalt rundt €328 for enkeltbillettene og rundt €285 for passet. Det sparer deg virkelig penger, og det er helt ukomplisert. Bare vis passet i appen på attraksjonene, så får du billettene.

Selve passet er veldig interessant for prisen, men vær forsiktig med aktivitetene som er valgt. Aqua Park på overfylt 2 timer vente på 1 lysbilde. Ørkenen er en turist rip-off! Dubai Marina middagscruise veldig hyggelig, men utgangspunkt ukjent for flertallet av taxier (gi plasseringen) Burj nikkel!

Kjøpte go city explorer-passet for 4 attraksjoner i Dubai. Verdi for pengene var uslåelig. Vi bruker passet for Ferari World, Warner Bros-parken, i Abu Dhabi, Aquaventure og observasjonsdekket i 125. etasje i Burj Kalifa. Alt gikk knirkefritt.

Det er billigere, mindre bryderi og du har ingenting å bekymre deg for - du kjøper passet og hvilken attraksjon du leter etter er på listen. Veldig beleilig