Dubai Aquarium & Underwater Zoo

From King Croc encounters to virtual dives, you’ll meet thousands of aquatic creatures in this awe-inspiring underwater world.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i Dubai Aquarium & Underwater Zoo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dubai Aquarium & Underwater Zoo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 17 690 vurderinger

Alt inkludert!

5.3.19 opplevde vi dagturen "Moderne Dubai"! Alt var verdt å se, fra Burj Al Arab til Burj Khalifa inkludert Dubai Mall og akvariet! Vi vil spesielt trekke frem vår guide! Han ga oss all viktig informasjon og var alltid åpen for spørsmål! Turen var på tysk med noen få engelske oversettelser for noen andre reisende. Kanskje var den lange køen på Burj Khalifa negativ (som verken Getyourguide eller reiselederen vår kan gjøre hva). Det var en grundig vellykket utflukt. Takk for det og for fantastiske bilder!

Passet gjorde jobben sin. Ingen refleksjon fra tjenesteleverandørenes side. Sammenligning mellom en billett kjøpt i skranken solgt for i gjennomsnitt 80 euro for ikke-beboere (beboere betaler mindre) og kostprisen på passet mellom 38 og 45 euro avhengig av formelen. Dette fortjener, i beskrivelsen av passet, at det i beskrivelsen er en direkte kobling til aktiviteten som er for kort beskrevet. For eksempel Ballade i ørkenen, ok, men hvilken?

Flotte aktiviteter som er super dyre uten pass.

Aktiviteter er normalt veldig dyre i Dubai. Ta dette passet, det vil redusere regningen din med flere hundre euro. Når du kommer dit, ta passet til kjøpesenteret i Dubai og book alt du trenger å bestille. Jeg anbefaler dette passet 1000 ganger.

få din guide ubegrenset passkort vi mottok fungerte veldig bra vi besøkte overalt vi besøkte og veldig rimelig pris takk ja

Veldig lett å finne frem til billetter, lite kø, lett å finne frem til akvarium etterpå.