Legg til datoer

Ting å gjøre Dresden

Med klassisk arkitektur og ruvende slott er Tysklands østlige hovedstad full av historiske perler.

Tilgjengelige aktiviteter

  • Dresdens gamle bydel
  • Cruise på Elben
  • Utforsk Sachsen og mer
  • Stand up og temabaserte byturer
  • Dresden på hjul
138 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Ofte stilte spørsmål om Dresden

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Dresden?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Dresden er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Dresden?

De beste dagsturene og utfluktene fra Dresden er:

Nasjonalpark Sächsische Schweiz

Flere reisetips for Dresden

Vil du vite mer om aktiviteter i Dresden? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dresden

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 29 431 vurderinger

Komfortabel, hyggelig og lærerik måte å reise i et vakkert landskap

De gamle hjuldamperne som trafikerer ulike strekninger av Elben, fra Bad Schandau i sør til Seusslitz i nord, med Dresden som utgangspunkt for de fleste turene, har virkelig sjarme. De er også komfortable, med gode salonger og ulike typer servering. Selv valgte jeg å tilbringe det meste av tiden ute på dekk for å betrakte det skiftende landskapet og en rekke interessante bygninger. Et viktig poeng er at det også er lagt godt til rette for å kunne betrakte hvordan maskineriet fungerer og driver de store skovlehjulene som gir skipet framdrift. Strekningen jeg valgte, var fra Dreden og nedover Elben til Meissen. Der gikk jeg i land og hadde litt over tre timer mens båten fortsatte til Seusslitz. Så gikk jeg ombord igjen på båtens retur til Dresden. Båten brukte to timer nedover elven til Meissen og i overkant av tre timer motstrøms tilbake til Dresden. På de tre timene i Meissen var jeg blant annet innom den imponerende Albrechtsburg, og ruslet ellers omkring i en trivelig liten by.

Vi bestilte denne ekskursjonen til bursdagen min, og jeg kunne ikke ha ønsket meg en bedre måte å tilbringe bursdagen min på! Guiden Joseph var helt fantastisk, han vet ALT om landet, historien, naturen, politikken... absolutt alt. Minivanen som vi reiste i var superren og komfortabel, og det var til og med en individuell snackpose for oss alle. Maten på restauranten hvor vi spiste lunsj var også fantastisk! Takk skal du ha!

Hat wirklich Spaß gemacht. Tolle Tour mit nett Anregungen. In einem der Lokale waren wir gleich noch essen weil's einfach toll war. For unseren Geschmack war die Dame durch die tour-begleitet ble viel zu ausladend in ihren Ausführungen. Es dauerte auch 35 Minuten länger als geplant. Og det ble skrevet under Erzählungen da Kaugummi.

Jeg var ikke sikker på om jeg ville gå eller ikke, men så fortalte vennen min meg at vi kan prøve, og jeg takket ham for dette hele dagen. Det er en fantastisk tur, turarrangørene var super herlige og støttende hele tiden, de ga oss ikke bare kunnskap og informasjon, men de lot oss føle historien og den naturlige informasjonen om den.

Veldig interessant hvis man er interessert i teknologi