Downtown Miami

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Downtown Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Downtown Miami? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Downtown Miami

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 4 599 vurderinger

Bussen var i tide. Stor, komfortabel buss med USB -kontakter og toaletter. Men for de som kjører på barrierebevegelser, i motsetning til det som er planlagt, er det ingen temperaturmåling eller avstand planlagt i bussen, og folk får komme inn uten maske ... Turen er hyggelig, guiden er veldig profesjonell. Eneste ulempe: vi selges alternativer på bussen (trikk -tur spesielt) visstnok billigere enn på stedet, noe som ikke er sant, siden de er enda dyrere enn om vi hadde kjøpt dem separat på sitt eget nettsted.. Ubehagelig følelse av å ha blitt lurt. Trikketuren er dyr for et besøk av liten interesse. Bedre å leie sykkel på stedet.

Organisert og i tide.

Likte turen guiden var i tide for henting både på hotellet og i Key West var sjåføren veldig trygg. Den eneste delen om bestillingen av denne turen som jeg ikke likte, er det ingen som lar deg vite hvilke hoteller som henter seg, er fra de bare oppgir at de henter fra strandhotellene hotellet mitt var strandområde, men ikke et utpekt hotell som hotellet var min utpekte stopp var omtrent 10 minutter unna, og de belaster $ 20 for å parkere. Hadde jeg kjent de stille hotellene, hadde jeg bestilt direkte på et av dem. Annet enn at turen var perfekt var været perfekt og jeg koste meg.

Stor opplevelse å se byen!

Dette er den andre bussturen jeg har tatt. Først i Paris og deretter igjen i Miami. Det er en flott måte å utforske byen, lære om kulturelle gjenstander og se severdighetene på et nytt sted! Super spent på at jeg fikk se hotellet der Scarface ble filmet i Miami !!! Ville ikke visst om det ikke hadde vært for turen. Guidene er vennlige. Det var et problem med en guide som ikke ville godta mobilbilletten min, og jeg måtte til hovedsenteret for å få utskrift. Men utskriften hadde et eksklusivt tilbud på bunnen som ga oss en gratis dag! Skal bruke dette i min neste ferie !!

Veldig spektakulær tur. Du kan se Miami Beach og lille Havanna. Anbefaler dette på det sterkeste!

En fantastisk dag fra start til slutt! Anbefaler denne turen på det sterkeste