Legg til datoer

DortmundOmvisninger

Våre mest anbefalte Dortmund Omvisninger

Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

1. Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

Se Dortmunds høydepunkter på en busstur, og beundre utsikten fra den åpne toppen av bussen. Utforsk byens berømte severdigheter, og lær mer om historien, kull- og stålindustrien, og nyt en unik tur gjennom byen. Opplev byen på en hopp-på-hopp-av-busstur, og lær om byens strukturelle endringer fra en kullgruve- og stålindustriby til en by full av kultur- og sportsinstitusjoner, og seks universiteter . Se byens strukturelle endringer førstehånds, og se Westfalenpark og stadion, det tidligere stålverket Phoenix og Phoenix Lake, Rombergpark og det tyske fotballmuseet. Velg hvor du vil hoppe av bussen fra 13 stopp og utforsk byen på egenhånd. Lær interessante fakta om byen gjennom lyd på hodetelefoner underveis. Stoppene under bussturene er: - Sentralstasjonen (avganger kl. 10.20, 12.20, 14.20 og 16.20) - Kreuzviertel - Havn - DASA - TU Dortmund - Stadion - Westfalenpark - Rombergpark - Phoenix Hall - Phoenix See - Rådhus - Reinoldi kirke - Sentralstasjon (ankomst kl. 12.00, 14.00 og 18.00) For mer informasjon, vennligst sjekk de detaljerte rutetabellene på en av stasjonene ovenfor.

Dortmund: Self-Guided Outdoor Escape Game

2. Dortmund: Self-Guided Outdoor Escape Game

Opplev et unikt utendørs rømningsspill rett på smarttelefonen din. Ta på deg rollen som en profiler som reiser tilbake i tid for å løse en vanskelig sak. Komplekse utfordringer venter på deg i dette eventyret som vil føre deg dypere og dypere inn i sumpen av organisert kriminalitet. Oppgavene er stedsuavhengige, så du kan se frem til vanskelige og spennende oppgaver. Men etter hvert nivå vil du lære interessante fakta om miljøet rundt deg. Mens du løser gåtene i denne spennende saken, vil du vandre forbi noen av Dortmunds mest fascinerende severdigheter. Ta tak i smarttelefonene dine og gå til startpunktet for å komme i gang. Enten du jobber sammen som et team eller deler opp i mindre grupper og lag, kan du forvente en spennende tur med fantastiske severdigheter og avslappende pauser. Løs vanskelige gåter, kombiner ledetråder, oppdag overraskende fakta om hvert sted, og nyt friheten til å gå i ditt eget tempo. Dette spillet er ideelt for rømningsspillentusiaster og puslespillfans som leter etter en utfordrende utfordring for gruppen deres og ikke vil gå glipp av byens interessante steder.

Dortmund: Street-Art and Foodie Self-Guided Walking Tour

3. Dortmund: Street-Art and Foodie Self-Guided Walking Tour

Denne turen er en variert spasertur gjennom det trendy distriktet i det vestlige sentrum og har mye å tilby mellom den interessante arkitekturen til Gründerzeit-bygningene, kul gatekunst og kulinariske delikatesser. En reise gjennom Union-Quarter som også gleder ganen: indisk, tyrkisk, tamil, burgere, iskrem, pizza, ... På holdeplassene er det underholdende oppgaver og morsomme spørsmål som skal løses. Hvem vet for eksempel hva "möllern" betyr? Turen er en fin måte å komme seg ut og oppdage nye ting med familie, venner eller alene. Det er som å bli vist Union-kvarteret av en god venn. Turen kan startes når som helst og om og om igjen, på stedet eller hjemmefra, i nettleseren på en smarttelefon. Ha det gøy i Dortmunds Unionviertel! *** Godt å vite *** Du vil motta lenken for å starte turen i en e-post rett etter bestilling.

Warstein: Warsteiner World Brewery Tour

4. Warstein: Warsteiner World Brewery Tour

Warsteiner-bryggeriet i Waldpark, et av de mest tidsriktige bryggeriene i Europa, var helt fra starten bevisst utformet som et besøksvennlig bryggeri. Tross alt, alle som er så nøye med å brygge en førsteklasses Pilsner er ganske fornøyd med å la deg se over skulderen. Warsteiner World er besøkssenteret til Warteiner Brewery. Her kan du lære alt om bedriften og produktene – i tillegg er det utgangspunktet for besøksbanen. Herfra kan du utforske bryggeriet! Den flerspråklige bryggeriomvisningen, som tar ca. 75 minutter, tilbys på tysk, engelsk og nederlandsk. Opplev opprinnelsen til Warsteiner-bryggeriet. Med over 200 utstillinger viser merkevareutstillingen høydepunkter fra mer enn 270 års merkehistorie. Gamle fat, glass og flasker, etiketter og reklamemotiver forteller om dagens tidlige begynnelse og suksess. Den imponerende gavlveggen viser mer enn 1000 historiske flasker! Absolutte høydepunkter er den utstilte Arrows-racerbilen og kunstverk av Andy Warhol. Før du besøker selve bryggeriet, ta plass i «Rotarium» museumskino, 360° multimedieteateret. Det spesielle med den er den elektronisk styrte roterende plattformen som flytter publikum direkte til de aktuelle scenene, slik at du alltid er midt i handlingens hjerte og er integrert i historien. Du kan finne ut alt om Warsteiner og dens over 270 år med bryggetradisjon. Etter presentasjonen tar du så toget over bedriftslokalet som dekker et område på ca 63 fotballbaner! Du vil bli tatt gjennom Sudhaus og forbi gjæringstankene; du vil se tappeprosessen, og finne ut hvordan Warsteiner-øl transporteres med jernbane – de har faktisk sitt eget jernbanespor. Et moderne informasjonssystem om bord forklarer alt du måtte ønske å vite i ord og bilder på store flatskjermer. Vær oppmerksom på at påfyllingssystemene noen ganger må gjennomgå vedlikehold og kan rengjøres i normal arbeidstid, og er heller ikke i drift i helgene (fredag, lørdag, søndag) og helligdager. På slutten av bryggeriomvisningen tilbys gratis drinker fra Warsteiner-porteføljen – hele produktutvalget venter på at du skal oppdage det, gratis i opptil to timer! Ikke glem å stikke innom Warsteiner-butikken. Her finner du eksklusive suvenirer og spesialiteter knyttet til Warsteiner-bryggeriet. Nyt uforglemmelige øyeblikk i den fantastiske ølhagen eller overnatt på hotellet "Gaestehaus im Waldpark" som ligger rett ved Warsteiner World.

Dortmund: Lokale mentor- og insidertips

5. Dortmund: Lokale mentor- og insidertips

Utforsk Dortmund som en lokal! Jeg er Laura, 29, bosatt i Dortmund i fem år. Jeg ble forelsket i denne byen, og som din lokale mentor vil jeg gi deg all informasjonen og tipsene du trenger for en fantastisk opplevelse i Ruhrpott-regionen. La oss møtes og nyte byen! Etter bestillingen din vil jeg kontakte deg for å avklare alle spørsmålene du har om reisen din til Dortmund. Jeg støtter deg med alle råd. Vi planlegger et møte i Dortmund og under en spasertur i sentrum vil vi bli bedre kjent med hverandre. Vi tar flotte bilder, nyter utsikten på U-tårnets tak (Dortmunder U) og slapper av på en kaffeplass/restaurant/bar for å snakke om alle innsidetipsene jeg fikk for å gjøre opplevelsen din i Dortmund unik. Har du fortsatt noen spørsmål etter møtet vårt? Ikke noe problem, jeg vil fortsatt være tilgjengelig for deg! Jeg gleder meg til å møte deg - vi sees snart! Finn mer informasjon om meg: https://www.staysafeandbrave.com/local-mentor-dortmund/

Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

6. Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

Gjør Romberg Park i Dortmund til din spillebane med dette smarttelefonspillet. Fordyp deg i denne interaktive opplevelsen mens du kommuniserer med spillet gjennom en kryptert messenger-tjeneste. Løs gåter for å låse opp informasjon og samle en pris på slutten av spillet. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt gjennom dette rolige grøntområdet. Gå nedover små stier for å avdekke skjulte deler av parken. Føl spenningen ved å svare på vanskelige spørsmål når du tar deg til innsjøen eller Rombergpark botaniske hage. Mestre alle oppgavene i spillet for å motta et sammendrag av spillet ditt og en kode som lar deg låse opp din digitale belønning.

Tyskland/Europa: eSim Mobile Data Plan

7. Tyskland/Europa: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Tyskland problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på reisene dine med høyhastighetsdekning i Tyskland og ytterligere 43 europeiske regioner (full liste nedenfor). Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. De fleste enheter utgitt etter 2019 er kompatible med eSIM (f.eks. iPhone XR, XS av modellene utover, Google Pixel 4 og utover). Hvis du er usikker, vennligst sjekk bildet for kompatibilitetsretningslinjen for å bekrefte kvalifisering. Hvis du ikke kan koble til internett etter å ha installert dette eSIM-kortet, følg selvhjelpsfeilsøkingsveiledningen i GYG-kupongen. Nettverksdekning: Albania, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Kasakhstan, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, Usbekistan , og Vatikanstaten. Operatører som skal brukes i Tyskland: T-Mobile, Vodafone og Telefónica

Dortmund: Selvstyrt morsom tur gjennom sentrum

8. Dortmund: Selvstyrt morsom tur gjennom sentrum

Denne selvguidede turen med smarttelefonen din er som på vei med tante Hetti og onkel Jupp, de tar deg gjennom Dortmunds sentrum til morsomme steder og hvor livet er i full gang. Til drikkehaller og tradisjonelle puber, dueloft og gigantiske vipper, bryggerier og ølvogner, gjennom parker og gågater. Og hvordan var det den gang da Ruhrpotten fortsatt røykte, dampet og brygget, og hva er det igjen av den tidligere triaden av kull, stål og øl? Kom med Ruhrpott-originalene "Hetti & Jupp" i "Citti" og fordyp deg i gamle dager da skorsteinene fortsatt røk og Dortmund var ølby nummer én. Tante Hetti og onkel Jupp vil gjerne guide deg gjennom gatene, vise deg severdige steder og fortelle om gamle dager da de kysset for første gang på kino og deretter dro på «Rote Erde»-kaféen for å feste. De to kjenner ikke bare veien rundt i Dortmund, de klarer også alle triksene og har noen vanskelige oppgaver og til og med en pågangsprøve for deg. På holdeplassene er det underholdende oppgaver å løse og morsomme spørsmål å svare på. Hvem vet for eksempel hva ... men nei, vi forteller deg ikke ennå! Turen er en fin måte å komme seg ut og oppdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som å bli vist Dortmund av gode venner. Mange anekdoter vil berike turen din gjennom byen. Du kan starte omvisningen når som helst og så ofte du vil i nettleseren på en smarttelefon. På stedet eller til og med fra sofaen din. Nyt tiden din i Dortmund! *** Godt å vite *** Du vil motta lenken for å starte turen i en e-post rett etter bestilling.

VIP Bar Tour & Ministry of Sound Club Access

9. VIP Bar Tour & Ministry of Sound Club Access

Du ønsker å besøke Dortmund, men er ikke sikker på hvor de beste barene og klubbene er? Du vil ikke betale inngang til arenaer uten atmosfære, eller enda verre, bli avvist ved døren av sikkerhet uten gyldig grunn? Du vil ikke besøke de samme gamle, kjedelige stedene som alle turister drar til og vil se hvor den "ekte" nattelivsscenen i Dortmund er ... Det du ønsker er en opplevelse du vil huske resten av livet! En opplevelse som inkluderer samling i privat transport fra overnattingsstedet ditt, kø-hopping-adgang til alle arenaer, gratis drinker og vip-bord med barutgifter på en verdensberømt nattklubb i London for én pris, arrangert av en ekte londoner Vi garanterer å gjøre denne 6 timers drikkeopplevelsen til et minne for livet!

Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

10. Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

Gjør turen din til Dortmund til en skurvognsekspedisjon med denne smarttelefonturen. Dra til destinasjoner som Friedensplatz og Hansaplatz for å samhandle med severdigheter ved hjelp av stedsbaserte spill. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet nær Westentor U-Bahn-stasjon. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt. Nyt fontenene i Stadtgarten-parken, det buede taket på Stadttheater og de staselige torgene Friedensplatz og Hansaplatz. Finn ut informasjon på hvert sted ved å fullføre en oppgave. Lær om emner som den gamle tradisjonen med brygging i Dortmund. Når du har fullført alle oppgavene, vil du motta et sammendrag av spillet ditt og en kode for å hente prisen.

16 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Flere reisetips for Dortmund

Vil du vite mer om aktiviteter i Dortmund? Trykk her for full oversikt