Legg til datoer

DortmundLydguider

Våre mest anbefalte Dortmund Lydguider

Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

1. Dortmund: BVB Signal Iduna Park Selvstyrt tur

Nyt en selvguidet tur gjennom Signal Iduna Park, hjemmet til det berømte tyske fotballaget BVB. Turen din starter ved Foyer West, hvor en instruktør vil forklare deg hvordan turen fungerer. De vil sende deg på vei til den vestlige tribunen. Dette er en selvguidet tur, noe som betyr at du vil utforske stadion på egen hånd, ved å følge instruksjonsskiltene. Gjennom ruten vil du lære mer om stadion, klubben og spillerne. Forventet varighet av turen er 60 minutter. Et turhøydepunkt inkluderer "mix zone", området der rivaliserende lag møter hverandre for første gang. Spillerhyttene, spillertunnelen og selvfølgelig selve feltet venter også på at du skal utforske. Mens du ikke har lov til å gå inn på banen eller berøre gresset, har du lov til å sitte på trenerbenken og puste inn BVB-ånden.

Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

2. Dortmund: 24-timers hopp-på-hopp-av-sightseeing-billett

Se Dortmunds høydepunkter på en busstur, og beundre utsikten fra den åpne toppen av bussen. Utforsk byens berømte severdigheter, og lær mer om historien, kull- og stålindustrien, og nyt en unik tur gjennom byen. Opplev byen på en hopp-på-hopp-av-busstur, og lær om byens strukturelle endringer fra en kullgruve- og stålindustriby til en by full av kultur- og sportsinstitusjoner, og seks universiteter . Se byens strukturelle endringer førstehånds, og se Westfalenpark og stadion, det tidligere stålverket Phoenix og Phoenix Lake, Rombergpark og det tyske fotballmuseet. Velg hvor du vil hoppe av bussen fra 13 stopp og utforsk byen på egenhånd. Lær interessante fakta om byen gjennom lyd på hodetelefoner underveis. Stoppene under bussturene er: - Sentralstasjonen (avganger kl. 10.20, 12.20, 14.20 og 16.20) - Kreuzviertel - Havn - DASA - TU Dortmund - Stadion - Westfalenpark - Rombergpark - Phoenix Hall - Phoenix See - Rådhus - Reinoldi kirke - Sentralstasjon (ankomst kl. 12.00, 14.00 og 18.00) For mer informasjon, vennligst sjekk de detaljerte rutetabellene på en av stasjonene ovenfor.

Warstein: Warsteiner World Brewery Tour

3. Warstein: Warsteiner World Brewery Tour

Warsteiner-bryggeriet i Waldpark, et av de mest tidsriktige bryggeriene i Europa, var helt fra starten bevisst utformet som et besøksvennlig bryggeri. Tross alt, alle som er så nøye med å brygge en førsteklasses Pilsner er ganske fornøyd med å la deg se over skulderen. Warsteiner World er besøkssenteret til Warteiner Brewery. Her kan du lære alt om bedriften og produktene – i tillegg er det utgangspunktet for besøksbanen. Herfra kan du utforske bryggeriet! Den flerspråklige bryggeriomvisningen, som tar ca. 75 minutter, tilbys på tysk, engelsk og nederlandsk. Opplev opprinnelsen til Warsteiner-bryggeriet. Med over 200 utstillinger viser merkevareutstillingen høydepunkter fra mer enn 270 års merkehistorie. Gamle fat, glass og flasker, etiketter og reklamemotiver forteller om dagens tidlige begynnelse og suksess. Den imponerende gavlveggen viser mer enn 1000 historiske flasker! Absolutte høydepunkter er den utstilte Arrows-racerbilen og kunstverk av Andy Warhol. Før du besøker selve bryggeriet, ta plass i «Rotarium» museumskino, 360° multimedieteateret. Det spesielle med den er den elektronisk styrte roterende plattformen som flytter publikum direkte til de aktuelle scenene, slik at du alltid er midt i handlingens hjerte og er integrert i historien. Du kan finne ut alt om Warsteiner og dens over 270 år med bryggetradisjon. Etter presentasjonen tar du så toget over bedriftslokalet som dekker et område på ca 63 fotballbaner! Du vil bli tatt gjennom Sudhaus og forbi gjæringstankene; du vil se tappeprosessen, og finne ut hvordan Warsteiner-øl transporteres med jernbane – de har faktisk sitt eget jernbanespor. Et moderne informasjonssystem om bord forklarer alt du måtte ønske å vite i ord og bilder på store flatskjermer. Vær oppmerksom på at påfyllingssystemene noen ganger må gjennomgå vedlikehold og kan rengjøres i normal arbeidstid, og er heller ikke i drift i helgene (fredag, lørdag, søndag) og helligdager. På slutten av bryggeriomvisningen tilbys gratis drinker fra Warsteiner-porteføljen – hele produktutvalget venter på at du skal oppdage det, gratis i opptil to timer! Ikke glem å stikke innom Warsteiner-butikken. Her finner du eksklusive suvenirer og spesialiteter knyttet til Warsteiner-bryggeriet. Nyt uforglemmelige øyeblikk i den fantastiske ølhagen eller overnatt på hotellet "Gaestehaus im Waldpark" som ligger rett ved Warsteiner World.

Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

4. Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

Gjør Romberg Park i Dortmund til din spillebane med dette smarttelefonspillet. Fordyp deg i denne interaktive opplevelsen mens du kommuniserer med spillet gjennom en kryptert messenger-tjeneste. Løs gåter for å låse opp informasjon og samle en pris på slutten av spillet. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt gjennom dette rolige grøntområdet. Gå nedover små stier for å avdekke skjulte deler av parken. Føl spenningen ved å svare på vanskelige spørsmål når du tar deg til innsjøen eller Rombergpark botaniske hage. Mestre alle oppgavene i spillet for å motta et sammendrag av spillet ditt og en kode som lar deg låse opp din digitale belønning.

Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

5. Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

Gjør turen din til Dortmund til en skurvognsekspedisjon med denne smarttelefonturen. Dra til destinasjoner som Friedensplatz og Hansaplatz for å samhandle med severdigheter ved hjelp av stedsbaserte spill. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet nær Westentor U-Bahn-stasjon. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt. Nyt fontenene i Stadtgarten-parken, det buede taket på Stadttheater og de staselige torgene Friedensplatz og Hansaplatz. Finn ut informasjon på hvert sted ved å fullføre en oppgave. Lær om emner som den gamle tradisjonen med brygging i Dortmund. Når du har fullført alle oppgavene, vil du motta et sammendrag av spillet ditt og en kode for å hente prisen.

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Dortmund Lydguider

Hva er andre ting å gjøre enn Lydguider som er verdt å besøke i Dortmund?

Flere reisetips for Dortmund

Vil du vite mer om aktiviteter i Dortmund? Trykk her for full oversikt