Legg til datoer

DortmundCity Discovery-spill

Våre mest anbefalte Dortmund City Discovery-spill

Dortmund: Self-Guided Outdoor Escape Game

1. Dortmund: Self-Guided Outdoor Escape Game

Opplev et unikt utendørs rømningsspill rett på smarttelefonen din. Ta på deg rollen som en profiler som reiser tilbake i tid for å løse en vanskelig sak. Komplekse utfordringer venter på deg i dette eventyret som vil føre deg dypere og dypere inn i sumpen av organisert kriminalitet. Oppgavene er stedsuavhengige, så du kan se frem til vanskelige og spennende oppgaver. Men etter hvert nivå vil du lære interessante fakta om miljøet rundt deg. Mens du løser gåtene i denne spennende saken, vil du vandre forbi noen av Dortmunds mest fascinerende severdigheter. Ta tak i smarttelefonene dine og gå til startpunktet for å komme i gang. Enten du jobber sammen som et team eller deler opp i mindre grupper og lag, kan du forvente en spennende tur med fantastiske severdigheter og avslappende pauser. Løs vanskelige gåter, kombiner ledetråder, oppdag overraskende fakta om hvert sted, og nyt friheten til å gå i ditt eget tempo. Dette spillet er ideelt for rømningsspillentusiaster og puslespillfans som leter etter en utfordrende utfordring for gruppen deres og ikke vil gå glipp av byens interessante steder.

Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

2. Dortmund: Smartphone Scavenger Hunt-spill for Romberg Park

Gjør Romberg Park i Dortmund til din spillebane med dette smarttelefonspillet. Fordyp deg i denne interaktive opplevelsen mens du kommuniserer med spillet gjennom en kryptert messenger-tjeneste. Løs gåter for å låse opp informasjon og samle en pris på slutten av spillet. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt gjennom dette rolige grøntområdet. Gå nedover små stier for å avdekke skjulte deler av parken. Føl spenningen ved å svare på vanskelige spørsmål når du tar deg til innsjøen eller Rombergpark botaniske hage. Mestre alle oppgavene i spillet for å motta et sammendrag av spillet ditt og en kode som lar deg låse opp din digitale belønning.

Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

3. Dortmund: Smartphone City Scavenger Hunt-spill

Gjør turen din til Dortmund til en skurvognsekspedisjon med denne smarttelefonturen. Dra til destinasjoner som Friedensplatz og Hansaplatz for å samhandle med severdigheter ved hjelp av stedsbaserte spill. Last ned appen på smarttelefonen din og gå til startpunktet for spillet nær Westentor U-Bahn-stasjon. Bare trykk "start" for å starte eventyret ditt. Nyt fontenene i Stadtgarten-parken, det buede taket på Stadttheater og de staselige torgene Friedensplatz og Hansaplatz. Finn ut informasjon på hvert sted ved å fullføre en oppgave. Lær om emner som den gamle tradisjonen med brygging i Dortmund. Når du har fullført alle oppgavene, vil du motta et sammendrag av spillet ditt og en kode for å hente prisen.

Dortmund: Althoffblock Selvguidet nabolagsvandring

4. Dortmund: Althoffblock Selvguidet nabolagsvandring

Denne turen er kun tilgjengelig på tysk. Oppdag lillebroren til Dortmunds Kreuzviertel, Althoffblokken. Du vil se bygninger i wilhelminsk stil, den vakreste gaten og de to beste kafeene i Dortmund. Du vil besøke en ølhage, steder for ro, en forbudt gate, forbi en liten ranch og et magisk sted i en tidligere kirke. På holdeplassene er det underholdende oppgaver å løse og morsomme spørsmål å svare på. Hvem vet for eksempel hva "möllern" betyr på lokalbefolkningens folkespråk? Finne ut! Turen er en fin måte å komme seg ut og oppdage nye ting med familie, venner eller på egen hånd. Det er som å bli vist Dortmund av en god venn. Turen kan startes når som helst og om og om igjen, på stedet eller til og med hjemmefra, i nettleseren på en smarttelefon. Nyt tiden din i Dortmund Althoffblock! *** Godt å vite *** Du vil motta lenken for å starte turen i en e-post rett etter bestilling.

Dortmund: Whatsapp Murder Mystery Interactive City Tour

5. Dortmund: Whatsapp Murder Mystery Interactive City Tour

Løs et drap og se samtidig alle høydepunktene i Dortmund sentrum. Spill dette unike spillet med en gruppe venner eller familien din. Du vil motta instruksjoner, fotoramme og svarskjema på forhånd via e-post. Du vil også motta et kart over byen der drapet fant sted. Senteret er delt inn i seksjoner hvor du må se etter et sted hvor du kan ta en gruppeselfie. Når du har funnet stedet, send en selfie via WhatsApp til spillinstruktøren din. Hvis stedet er riktig, vil de sende deg neste ledetråd om drapet. Når du går langs de fineste stedene i sentrum av byen, vil du samle flere og flere ledetråder om drapet. I løpet av spillet vil du ha nok tid til å gå inn på en kafé eller butikk som du passerer og til å beundre noen av høydepunktene i Dortmund.

Ofte stilte spørsmål om Dortmund City Discovery-spill

Hva er andre ting å gjøre enn City Discovery-spill som er verdt å besøke i Dortmund?

Flere reisetips for Dortmund

Vil du vite mer om aktiviteter i Dortmund? Trykk her for full oversikt