Domino Park, Miami: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Lille Havana Food Walking Tour med smaksprøver

1. Miami: Lille Havana Food Walking Tour med smaksprøver

Gå utenfor allfarvei på denne vandreturen i Miamis Little Havana, mens du spiser deg gjennom et av byens eldste nabolag. Gå langs den livlige Calle Ocho mens du får et dyptgående innblikk i områdets mat og kultur. Møt like utenfor Tower Theatre like ved Domino Park. Sett av langs Miamis berømte Calle Ocho, og oppdag områdets rike historie og kultur, og smak på cubanske oppskrifter som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Smak på noen deilige Mariquitas og Malanga Frita og få historiene bak maten mens du besøker en rekke familiedrevne steder som er populære blant lokalbefolkningen. Nyt kylling- og picadillo-fylte plantain kopper, og frisk opp smaksløkene med litt forfriskende guarapo-juice på en familiedrevet fruteria. Ta et sete og nipp til en kafé Cubano, laget av en topp lokal barista. Du vil også få prøve den cubanske versjonen av en mojito på en livlig lokal bar. Gi smaksløkene dine en pause under turen ved å besøke andre severdigheter. Stopp innom en sigarfabrikk og se mester sigarruller på jobb. Gå gjennom El Callejon del Gallo, en bakgate som viser frem det siste innen lokal gatekunst.

Miami: Little Havana Food and Walking Tour

2. Miami: Little Havana Food and Walking Tour

Utforsk de 5 hovedblokkene i Miamis Little Havana og lær om kulturen og historien til dette unike nabolaget med en lokal guide. Nyt smaksprøver fra de beste familieeide etablissementene på Calle Ocho, som serverer tradisjonell cubansk mat og kaffe. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en busstur. Møt din lokale tospråklige guide på et tradisjonelt cubansk kaffehus hvor kaffen er brent internt, og hvor du kan smake på denne unike drikken selv. På turen vil du: smake på en rekke cubanske matvarer som empanadas, croquetas, guava bakverk og cubanske Churros; møt lokale musikere og nyt tradisjonell cubansk musikk; se den eldgamle kunsten å rulle sigarer: og besøk kulturelle og historiske steder underveis. Besøk det kulturelle episenteret som er Domino Park. Se den ikoniske cubanske jazzbaren som Louis Armstrong og Billie Holiday besøkte. Lær om det historiske Tower Theatre og Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå på Calle Ocho Walk of Fame til ære for Celia Cruz og Gloria Estefan. Cubansk historie er alltid til stede i dette nabolaget med den evige flammen og minnesmerker for de som kjempet for cubansk uavhengighet i Cuban Memorial Boulevard Park, og Bay of Pigs-monumentet som hedrer de som falt i det slaget. Du kan oppgradere turen til å inkludere Big Bus Double Decker Tour som har et stopp i Little Havana. Reis rundt i Miami med uforglemmelig utsikt over South Beach, Miami Beach, Wynwood Walls, Bayside Marketplace og mye mer fra toppen av dobbeltdekkerbussen.

Miami: Millionaires Cruise, Little Havana Food and City Tour

3. Miami: Millionaires Cruise, Little Havana Food and City Tour

Miami topp 3 aktiviteter Millionær hjem 90 min cruise, Little Havana Food tour og en bysightseeingtur. 90 min cruise: Slapp av på et sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Seil forbi Hibiscus Island, ta inn den travle aktiviteten på Bayside Marketplace, og slapp av på det skyggefulle toppdekket. Gå ombord på båten fra hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du seile mot Star Island, hvor mange kjendiser bor i sine fantastiske herskapshus. Få et glimt av Al Capones hus mens du cruiser langs Biscayne Bay. Deretter går du til Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island og Fischer Island. Se de berømte venetianske øyene og oppdag flere herskapshus for kjendiser underveis. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon og flere. Din erfarne reiseleder vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise ned til South Beach og Bayside Marketplace for å virkelig se alt Miami har å tilby. På slutten av cruiset legger du til kai tilbake i Miami sentrum. Little Havana Food Tour: Utforsk de 5 hovedblokkene i Miamis Little Havana og lær om kulturen og historien til dette unike nabolaget med en lokal guide. Nyt smaksprøver fra de beste familieeide etablissementene på Calle Ocho, som serverer tradisjonell cubansk mat og kaffe. Oppgrader opplevelsen din til å inkludere en busstur. Møt din lokale tospråklige guide på et tradisjonelt cubansk kaffehus hvor kaffen er brent internt, og hvor du kan smake på denne unike drikken selv. På turen vil du: smake på en rekke cubanske matvarer som empanadas, croquetas, kyllingplantainer, guavabakverk og cubanske Churros; møt lokale musikere og nyt tradisjonell cubansk musikk; se den eldgamle kunsten å rulle sigarer: og besøk kulturelle og historiske steder underveis. Besøk det kulturelle episenteret som er Domino Park. Se den ikoniske cubanske jazzbaren som Louis Armstrong og Billie Holiday besøkte. Lær om det historiske Tower Theatre og Cubaocho Museum and Performing Arts Center. Gå på Calle Ocho Walk of Fame til ære for Celia Cruz og Gloria Estefan. Bytur: vil bli gitt på en luftkondisjonert buss med en tospråklig guide.

Miami: Omvisning med mat og kultur i Little Havana

4. Miami: Omvisning med mat og kultur i Little Havana

Omvisningen din av Miamis Little Havana begynner i hjertet av det cubanske samfunnet. Sjekk ut noen historiske, arkitektoniske skjønnheter, samt noen unike samlinger av kunst. Besøk en av de mange lokalt eide kunstgalleriene i nabolaget. Hør historier fra førstegenerasjons innvandrere fra Cuba og lær om påvirkningen av cubansk kunst i Miami. Se det viktige Bay of Pigs-monument på vei til en lokal favoritt-juicebar, hvor du får slukke tørsten med en dose av sukkerrør- eller mangojuice. Besøk SW 8th Street for å oppleve den karibiske smaken som fyller luften, fra den klassiske Domino Park hvor lokalbefolkningen utfordrer hverandre til dominospill, til conga-musikken du hører live i gatene. Turen ender ved et av nabolagets favorittvannhull for en smak av en klassisk mojito (ikke inkludert i turprisen).

Miami: Calle Ocho kaffe- og sigarvandring med cruise

5. Miami: Calle Ocho kaffe- og sigarvandring med cruise

Guidet omvisning på Calle Ocho i Lille Havana med sigarrulling og kaffebrenning. Som en ekstra fordel inkluderer vi en 90 min Miami Skyline og Millionaire hjemmecruise. Gå inn på Miamis Cuba i Little Havana-området i Miami for en 90-minutters guidet spasertur med en kunnskapsrik lokal guide. Nabolaget er fokusert rundt Calle Ocho (Southwest Eighth Street) fylt med restauranter, sigarbutikker, rombarer, kunst- og musikkarenaer. Det er også her du finner den berømte Domino Park hvor lokalbefolkningen samles for opphetede dominospill. På denne turen vil du oppleve en sigarrullende demonstrasjon med muligheten til å kjøpe noen av de fineste sigarene i Miami og en kaffedemonstrasjon som avsluttes med en av de beste kaffekoppene i Little Havana. Nyt et 90 minutters sightseeingcruise på Biscayne Bay of Miami Skyline med avgang fra Biscayne Bay i hjertet av sentrum. Gå forbi den berømte Star Island kjent for Al Capones herskapshus. Cruise til Millionaire's Homes Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fischer Island pluss berømte venetianske øyer. Oppdag de rike og berømte herskapshusene. Du har ikke sett Miami før du har sett det fra vannet. Din tospråklige engelske og spanske reiseguide vil peke ut de berømte hjemmene og landemerkene underveis. Nyt en kontantbar om bord som serverer drikkevarer og snacks. Vår flåte består av en yacht på to nivåer med klimaanlegg og store åpne vinduer på første nivå og skyggefull toppdekk. Forvent å passere de berømte villaene til Villa Michaela som ligger på Hibiscus, Flager Memorial Island, Villa Charmaine, Villa Angela som ligger på San Marco Island ved Venetian Way og Al Capone's Mansion pluss det berømte standard spaet og feriestedet som ligger på Belle Island. Nyt utsikten!

Miami: Lille Havana cubansk mat- og kulturvandring

6. Miami: Lille Havana cubansk mat- og kulturvandring

Kombiner en rolig spasertur nedover Calle Ocho i hjertet av Miamis bydel Little Havana med matsmaking for å få hele Little Havana-opplevelsen på denne vandreturen. Gni albuene med lokalbefolkningen mens du observerer dem håndrullende sigarer i Amerikas mest bemerkelsesverdige sigarfremstillingsdistrikt på gammel cubansk måte, se dem spille sine elskede dominobrikker i den berømte Domino-parken, sjekk ut stjernene som minnes berømte cubansk-amerikanere on the Walk of Fame og mye mer. Vi besøker interessante og viktige landemerker som Grisebukta-monumentet, de berømte haneskulpturene og noe fantastisk gatekunst mens vi valser nedover USAs mest berømte cubansk-amerikanske gate, Calle Ocho. Underveis stopper vi ved de fineste restaurantene Little Havana har å tilby for å nyte den autentiske maten Miamis mest cubanske nabolag er best kjent for. Prøv 5 lokale favoritter som vil utgjøre et komplett måltid. Vurder en VIP-oppgradering til selve turen, hvor du kan legge til 1 VIP-mojito ($9,99 ekstra - kun for voksne) eller Ultimate VIP-drikkepakken ($19,99 ekstra - kun for voksne) som inkluderer tre drink-paringer inkludert en mojito, en verdensberømt daiquiri , og en premium cubansk limonade. Ved slutten av turen kan du forvente at magen din er full av deilig mat og hodet fullt av fascinerende historier om Cuba, Little Havana og Miami.

Miami: Guidet liten gruppe mattur i liten Havana

7. Miami: Guidet liten gruppe mattur i liten Havana

Smak deg gjennom hjertet av Miami med en Best of Little Havana Food & Walking Tour! Turen har en lokal guide som vil lære deg om cubansk historie på en liten gruppetur (begrenset til 7 gjester), med deilig, autentisk mat og drikke (inkludert i prisen for turen). For å begynne din Best of Little Havana Food & Walking Tour, møt din See Sight Tour Guide i Cuban Memorial Park hvor du vil se kartet over Cuba-monumentet og lære om Cubas historie og den cubanske revolusjonen. Denne boulevarden med fire blokker er hjemmet til forskjellige monumenter dedikert til cubanske frihetskjempere. Dette inkluderer Grisebukta-monumentet og et kart over Cuba. The Pigs Bay-monumentet hedrer den falne Bay of Pigs-invasjonen i Little Havana med navnene deres gravert med en evig flamme på toppen. Deretter vil du begynne å spise deg gjennom hjertet av Miami på "Calle Ocho" hjerterytmen til Magic City ved Los Pinarenos Fruteria. De har vært i drift i mer enn 50 år og tilbyr deilig, moden frukt og grønnsaker hvor du kan nyte smaken av øya med ferskpresset juice (enten guava eller sukkerrør). Nå som du er hydrert vil du flytte til Old's Havana Cuban Bar & Cocina. Her kan du unnslippe det livlige Havana og nyte vintageinnredningen og autentisk musikk mens du blir transportert til en førrevolusjonær cubansk æra full av lidenskap. Len deg tilbake og nyt den cubanske rytmen mens du nyter stemningen og en deilig halv cubansk sandwich (skinke, skivet stekt svinekjøtt, sveitsisk ost, pickles og sennep servert på presset cubansk brød). På vei til din neste opplevelse, gå forbi/gå gjennom Domino Park, et yrende offentlig torg som tilbyr bord under ly for domino- og sjakkspill. Her kan du når som helst på dagen se stamgjester nippe til cubansk kaffe mens de spiller domino og prater med venner. I mer enn 40 år har denne parken vært et flott sted å se seriøse dominospill omgitt av autentisk latinsk energi og konkurrerende tull. Når sulten er stilt, vil neste stopp være på El Pub - familieeid og drevet siden 1996. Opplev levende musikk mens du fyller på med kjent cubansk kaffe - en form for espressokaffe som er blitt populær på Cuba etter ankomsten til Italienske kaffetraktere. Mens du nipper til din cubanske kaffe, kan du nyte en Empanada (biff, kylling eller vegetarianer) - en klassisk spansk eller latinamerikansk bakverk fylt med en rekke salte ingredienser som er tradisjonelt bakt eller stekt. Når du er ferdig med koffein, vil guiden din ta deg over til en av Miamis fremste barer og salonger - Ball and Chain. For å tilfredsstille søtsuget vil du ha en pastelitos de guayaba - en tradisjonell cubansk butterdeig fylt med kremost og guava. Denne desserten ligner en epledansk laget tykt av saktekokende guavamasse, deretter pakket inn i en flassende, smøraktig butterdeig og bakt til den er gylden. For å avslutte turen, nyt en churro, en deilig dessert dekket med sukker og kanel fra Churromania.

Miami: Busstur til Little Havana og Wynwood med guidede turer

8. Miami: Busstur til Little Havana og Wynwood med guidede turer

Utforsk to av de mest karakteristiske nabolagene i Miami, Little Havana og Wynwood Art District, på en busstur med stopp på begge steder for guidede turer. Finn ut hvordan disse nabolagene bidrar til byens karakter og historie med en lokal guide. Ta turbussen fra Bayside Marketplace og la din tospråklige guide vise deg rutens høydepunkter som Miami River, Brickell og Financial District. Ta deg til Little Havana, det kulturelle sentrum av Miamis cubanske samfunn. I Little Havana, følg guiden din i 30 minutter for å se cubanske kaffebrennebutikker, sigarprodusenter, konditorier og latininspirerte restauranter. Stopp ved Domino Park hvor lokalbefolkningen i samfunnet kommer sammen hver dag for å spille domino. På slutten av vandreturen kan du få 15 minutter ledig tid til å utforske dette sigar-lagende, domino-spillende, salsa-dansende distriktet i Miami, før du hopper tilbake på bussen. Kjør forbi designerbutikkene i Miami Design District mens du drar til byens knutepunkt for samtidskunst og gatekunst. Kom til Wynwood Art District, kjent for sin gatekunst i stadig utvikling. Igjen, bli ledet av guiden din på en spasertur. Se urbane veggmalerier, edgy kunstgallerier, engasjerende graffiti og trendy kaffebarer. På slutten av vandreturen kan du enten tilbringe 15 minutter i nabolaget før du returnerer til Bayside Marketplace med buss med flott utsikt over Miamis skyline, eller bli tilbake for å besøke utendørsmuseet Wynwood Walls og dra tilbake på egen hånd.

Miami: Little Havana Wow Walking Tour - liten gruppestørrelse

9. Miami: Little Havana Wow Walking Tour - liten gruppestørrelse

Little Havana er et av Miamis mest populære nabolag, og vi gleder oss til å vise deg hvorfor. Vår 2-timers spasertur i Little Havana foregår på engelsk (eller spansk på forespørsel) og er designet for å gi deg et innblikk i den kubanske kulturen i Miami. Alle turene våre er små (maks. 10 gjester), vennlige og intime - ingen mikrofoner eller leder med flagg. Tenk på det som en tur med en liten vennegjeng. Turen starter i hjertet av Miamis Little Havana og går deretter videre for å se severdighetene. Underveis stopper vi for kubansk kaffe og bakverk (inkludert). Deretter går turen videre til en sigarfabrikk der du kan se hvordan sigarer rulles og pakkes. Selvsagt stopper vi også ved et par små cubansk-eide butikker som selger tradisjonell mote og kunst. Vi viser deg også de beste stedene for Mojitos eller en deilig tres leches-is. La deg fotografere ved de utallige veggmaleriene og antikke bilene i Little Havana mens du lærer om kubanernes religion og historie. Og la oss ikke glemme salsamusikken som er allestedsnærværende i området. Med over 200 utmerkede anmeldelser er Miami WOW Tour en av de ledende turene i Miami, ledet av profesjonelle guider med flere tiårs erfaring. Bli med oss, og vi vil imponere deg.

Byrundtur i Miami med start på båttur til øya

10. Byrundtur i Miami med start på båttur til øya

📍En tospråklig omvisning på engelsk og spansk med full tekstfortelling 📍Sightseeing rundt Miami Beach, også kjent som det historiske Art Deco-distriktet 📍STOPP i Wynwood, "kunstdistriktet". Hopp av og la oss utforske Wynwood-området med denne byvandringen. En lokal ekspertguide vil være med gruppen hele tiden og vise de beste veggmaleriene og gatekunsten i Wynwood. 📍STOPP i Little Havana, hjertet av Miami og kubanernes hjem. Turen begynner på Calle Ocho's, hvor vi utforsker og opplever prosessen fra start til slutt når Boncheros håndruller tobakksbladene til de fineste sigarene, før vi spaserer til Little Havanas besøkssenter for å smake på cubansk kaffe, utforske Domino Park og nyte cubansk musikk, dans og historie. 📍Sightseeing i Coconut Grove, Miamis eldste nabolag, er også et av de vakreste. 📍Stopp ved Key Biscayne "Hobie Island Beach" for det beste bildet av Miamis skyline. 📍SISTESTOPP på Bayside Marketplace, i tide til Millionaire's Cruise-turen. Båtturen varer i 90 minutter og fortelles av en lokal guide med morsomme fakta om kjendisenes hjem. Hvis kunden bare har Miami City-turen uten båttur, har de 90 minutter fritid til å spise lunsj eller shoppe på Bayside Marketplace. 📍Når båtturen er over, står bilen klar til å kjøre passasjerene tilbake til stedet der de ble hentet. HVA ER INKLUDERT? BESØK DE MEST IKONISKE STEDENE I MIAMI HENTING OG BRINGING TIL OG FRA HOTELLET INKLUDERT SPLITTER NY OG KOMFORTABEL TRANS LAD MOBILEN DIN VED SETENE LUFTKONDISJONERT, RENT OG DESINFISERT KJØRETØY FLASKER MED VANN ER INKLUDERT TURENS VARIGHET: 5 TIMER (CA.)

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Domino Park, Miami

Utforsk området rundt Domino Park, Miami

Utforsk alle

Flere reisetips for Domino Park, Miami

Vil du vite mer om aktiviteter i Domino Park, Miami? Trykk her for full oversikt