Legg til datoer

Dolphin Bay, Dubai

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Dolphin Bay, Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Dolphin Bay, Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dolphin Bay, Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 960 vurderinger

Ved inngangen til Atlantis Waterpark sa mottakeren til oss at Get Your Guide ikke bekreftet vår hjelp. Min kone og jeg var i sjokk, men takket være mottakerfyren kunne vi endelig nyte aktiviteten 3 timer senere ettersom jeg organiserte når jeg betalte. Jeg kunne ikke forestille meg om det ikke var plass til oss den dagen, vår siste dag i Dubái. Opplevelsen i Dolphin Bay var fantastisk. Hele teamet var veldig vennlige og vennlige. Fotografen var veldig flink, så vi kjøpte endelig albumet (16 bilder: 980 Dirhams). Det finnes mange andre forskjellige alternativer med forskjellige priser. Tusen takk til hele Atlantis-teamet.

En flott og helt spesiell opplevelse å svømme med delfinene og komme så nærme dem. Gruppen på 6 personer var ideell og vi lærte mye om delfinene. Barna bør absolutt kunne svømme godt, siden bassenget er dypt. Instruksjonen og forklaringene var også veldig bra. I løpet av hele tiden ble det tatt flotte bilder som senere kunne kjøpes enkeltvis, bundet inn i album eller i digital form på pinne. Selvfølgelig var de litt dyre, men vi var forberedt på det. Det var bare en uforglemmelig opplevelse!

Veldig bra aktivitet og personalet var veldig omsorgsfulle, litt skuffende med å svømme med delfiner, fordi det ikke er noen reelle forskjeller mellom aktiviteten med å svømme med delfiner og samhandling med delfiner som er billigere. Den eneste lille forskjellen var at på slutten av aktiviteten ble vi trukket av to delfiner i 15 sekunder og prisen på bildene var fryktelig dyr.

For en fantastisk, trygg og informativ aktivitet. Delfinen er godt respektert og i svært god pleie. Vi fikk tydelig beskjed om hva vi kunne forvente. Ishmail og kollegene hans var veldig vennlige og laget en ekstra spesiell fiende Helen som feiret bursdagen sin. Anbefaler denne aktiviteten til alle som besøker Dubai. Tusen takk.

Veldig fin, enkelt delfinopplevelse. Vi var en gruppe på seks, og vi klarte å komme veldig nær delfinen, klemme den, klappe den på ryggen og magen. Men i motsetning til tittelen på aktiviteten, svømmer vi ikke med ham delfin.