Legg til datoer

Dogepalasset, Venezia

Virkelig et vidunder å se, med sin utsmykkede gotiske fasade, freskomalerier og forgylte tak.

Dogepalasset, Venezia: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

1. Venezia: Reservert adgangsbillett til Dogepalasset

Gå forbi billettkøen til Dogepalasset i Venezia, et historisk landemerke som fungerte som sete for den venetianske politiske makten i århundrer, med denne reserverte adgangsbilletten. Beundre dens gotiske arkitektur. Få også adgang til Museo Correr, Nasjonalt arkeologisk museum og Marciana-biblioteket. Gå inn i Dogepalasset for å utforske setet til en 1000 år lang republikk og reise tilbake i tid til middelalderen. Gjenopplev fangenes lidelse da de krysset Sukkenes Bro. Beundre palassets imponerende struktur og utsmykning, fra dets opprinnelige fundament fra 1300- og 1400-tallet til de betydelige renessansene og overdådige maneristiske tilleggene. Beundre de rike detaljene til den praktfulle gulltrappen, og spektakulære kunstverk. Nyt også inngangen til Museo Correr på Markusplassen, en bygning som opprinnelig ble designet som bolig for Napoleon, og som senere ble den venetianske residensen til kongen av Italia.

Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

2. Venezia: Omvisning av Dogepalasset og Markuskirken

Fordyp deg i Venezias historie med en 3-timers omvisning av Markuskirken og Dogepalasset, enten på en privat omvisning eller en gruppeomvisning. Oppdag 2 av byens viktigste landemerker, mens du utforsker historien til dens tidligere handelshovedstaden i Middelhavet.  Start med å utforske Markusplassen med guiden din før du går inn i katedralen. Fra terrassen i 1. etasje kan du beundre utsikten til lagunen og se de berømte bronsehestene på nært hold. Hør hvordan de reiste hele veien til Paris og tilbake i Napoleons tid. Markuskirken stenger noen ganger for besøkende på kort varsel. Hvis dette skjer, besøker du i stedet San Zaccaria-kirken eller Correr-museet (avhengig av tilgjengelighet). Få en omvisning i den vakkert utsmykkede kirken fra 1400-tallet og dens oversvømmede krypte, eller lær om kunsten og historien til Venezia. Gå deretter forbi køen og rett inn i Dogepalasset, den tidligere residensen til lederen av Republikken Venezia. Besøk blant annet Rådskammeret og hoffsalene. Høydepunktene inkluderer fresker av Tintoretto, og Scala Dei Giganti.  Kryss den beryktede Sukkenes bro som er en forbindelse til de nye fengslene. Lær om hvordan broen fikk navnet sitt og hvorfor den ble bygget i det 17. århundre, mens du beundrer den fantastiske utsikten over kanalene. På slutten av omvisningen kan du gjerne bli værende og utforske Dogepalasset med tips fra guiden din.

Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

3. Venezia: Høydepunktstur, Markuskirken og Dogepalasset

Opplev det beste av Venezia på en omvisning med en liten gruppe, som besøker to av byens mest ikoniske landemerker, Markuskirken og Dogepalasset. Hopp over de lange køene med forhåndsbestilte billetter og nyt prakten til disse venetianske skattene i ditt eget tempo. Start omvisningen på Markusplassen. Beundre klokketårnet og marmorløvene før du går inn i basilikaen sammen med guiden din. Beundre de gylne mosaikkene og den overdådige designen, og lær hvordan det er et symbol på venetiansk makt og rikdom. Deretter kan du utforske Dogepalasset, et gotisk mesterverk som en gang var sete for den venetianske regjeringen. Lær om livet til de venetianske dogene og skulptørene fra 1300-tallet som jobbet på palasset.  Nyt fantastisk utsikt over lagunen, mens du spaserer gjennom dette verdensberømte landemerket. Lær om den ekstraordinære historien til Casanova og betydningen av Sukkenes Bro, samt de gamle og nye fengslene. Når omvisningen er ferdig, kan du fortsette utforskningen av venetiansk historie og kultur med den inkluderte inngangen til Correr Museum, National Archaeological Museum og Biblioteca Marciana.

Det skjulte Venezia – en annerledes omvisning til fots

4. Det skjulte Venezia – en annerledes omvisning til fots

Gå utenfor allfarvei i Venezia, og kom deg bort fra folkemengdene. Sammen med en guide kan du utforske hjertet av Venezia, inkludert mindre kjente områder, som er like rike på historie som Rialtobroen. Start med å utforske Campo Santa Maria Formosa, et av de største torgene i byen, og oppdag de 9 gatene og 11 broene som forgrener seg fra den. Kryss Campiello degli Orbi, hvor en gang «det blinde folkets brorskap» antageligevis bodde. Deretter kommer du til Saints John and Paul-området, nå stedet for det venetianske sykehuset. Besøk labyrinten av calli og campi (smale venetianske gater og torg) og finn Marco Polos hus, en bygning som antas å være hjemmet til den berømte oppdageren, merket med en hvit plakett og nå brukt som en teater. Til slutt passerer du over Markusplassen, med fantastiske severdigheter som Dogepalasset. Velg en valgfri gondoltur på kanalene for å beundre Venezias høydepunkter, som Mozart-huset, Fenice-operaen og Canal Grande. Omvisningen avsluttes på Piazza San Marco (Markusplassen).

Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

5. Venezia: Forbi-køen-omvisning i Dogepalasset og Markuskirken

Bli med på en omvisning til fots av Markusplassen og Dogepalasset, inkludert forbi-køen-adgang til Markuskirken. Møt guiden din på Markusplassen og spasér bort til Dogepalasset, et ekstraordinært palass, som i århundrer var Venezias politiske maktsete. Se de praktfulle rommene dekorert med hundrevis av maleriske mesterverk. Utforsk hvor hertugen og hans råd kontrollerte skjebnen til en 1000 år lang republikk, og beundre detaljene i den middelalderske gulltrappen. Se den berømte Sukkenes Bro. Gå inn i det beryktede venetianske fengselet som huset Giacomo Casanova. Besøk Markuskirken og få en omfattende omvisning i dette byzantiske mersterverket, hvor du kan beundre de vakre gullmosaikkene og marmorgulvet. Se skatten og terrassen til Markuskirken.

Fra Venezia: Halvdagstur til øyene Murano og Burano

6. Fra Venezia: Halvdagstur til øyene Murano og Burano

Avreise fra jernbanestasjonen på Piazzale Roma og reis til Murano, kjent for sin glassblåserindustri. Den fortsatt blomstrende tradisjonen går tilbake til middelalderen og har gått i arv over generasjoner, og hver glassblåser har utviklet sin egen personlige stil. Se en demonstrasjon av glassblåsing og lær å gjenkjenne forskjellen mellom de ulike håndverkerne og merkene under oppholdet på øya. Fortsett deretter til øya Burano, kjent for sitt heklearbeid og fargerike hus. Få en perfekt utsikt over landemerkene i Burano, som det skjeve klokketårnet og hovedtorget på Piazza Baldassarre Galuppi, oppkalt etter en stor venetiansk komponist fra 1700-tallet. Se i noen av blondebutikkene under ditt besøk på øya. Avslutt deretter reisen ved startpunktet for turen.

Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

7. Venezia: Markuskirken med terrasse og Dogepalasset

Kombiner de 2 beste severdighetene i Venezia, på en ekstraordinær omvisning ledet av en lokal guide. Med forhåndsbestilte billetter og forbi-køen-tilgang, kan du gå rett inn i Markuskirken og Dogepalasset for en detaljert omvisning. Velg omvisningen kl. 08:00, for å nyte eksklusiv tidlig inngang til Dogepalasset, eksklusivt for gruppen din 1 time før allmennheten ankommer. Gå først inn i Venezias viktigste kirke – Markuskirken – og få full forståelse for bygningens øst-møter-vest-arkitektur og fantastiske gullmosaikker. I selskap med en lokal guide kan du komme tett på noen av kirkens største skatter, som den 1000 år gamle Quadriga med 4 gullhester. Få den sjeldne muligheten til å beundre vakker utsikt fra balkongen over Markusplassen. Underveis får du høre den fascinerende historien om hvordan de fleste av kirkens verdifulle eiendeler endte opp her, på ikke bare helt ærlige måter. Det andre stoppet på reiseruten din er ikke mindre vakkert. Palazzo Ducale, eller Dogepalasset, var hjemmet til dogen, eller hertugen, av Venezia og hans regjeringssete. Gå forbi den lange køen med dine forhåndsbestilte billetter og gå rett inn for å utforske enorme rådssaler, utrolige publikumsrom og en fantastisk ballsal med større verk av kjente venetianske mestere som Veronese og Tintoretto. Hør den spennende historien til denne bygningen som huset verdens eldste republikk – så vel som dens fascinerende regjering og til og med en fengslet Casanova. For å fullføre morgenen din med oppdagelser, gå i fotsporene til mindre heldige venetianere fra tidligere århundre. Gå over Sukkenes bro og inn i de dystre nye fengslene, en sterk, men fascinerende kontrast til de overdådige hallene og galleriene som ligger i palasset rett over den smale kanalen.

Venezia: Doge's Palace Skip-the-line billett med guidebok

8. Venezia: Doge's Palace Skip-the-line billett med guidebok

Spar dyrebar tid og hopp over de lange køene til det tidligere maktsetet i Venezia. Nyt hurtiginngang til det praktfulle Dogepalasset og vandre rundt i de fantastiske hallene og korridorene i ditt eget tempo. Kryss Sukkenes Bro fra innsiden for å nå fengslene der kriminelle ble holdt, inkludert Casanova! Bruk den praktiske guideboken, gitt på ditt valgte språk, for å lære historien til palasset og dets kunstmesterverk. Fortsett til det nærliggende Museo Correr for å utforske levemåten til lokalbefolkningen i Venezia gjennom århundrene i de øverste etasjene av Procuratorie Nuove. Lag ditt eget eventyr og bruk de 8 foreslåtte reiserutene i guideboken for å oppdage de forskjellige palassene på Markusplassen. Se skulpturer, malerier og biblioteker som avslører den sanne kraften i byens marinehistorie.

Venezia: Dogepalasset, Sukkenes bro og omvisning i det kongelige palasset

9. Venezia: Dogepalasset, Sukkenes bro og omvisning i det kongelige palasset

Besøk Dogepalasset med en ekspertguide og besøk de ekstraordinære rommene. Sammen med din ekspertguide vil du bli eskortert inn i Dogepalasset hvor du kan beundre kunstneriske mesterverk laget av de mest berømte malere og skulptører fra den tiden. Tiepolo og Tiziano utgjør bare noen få av de mange kunstnerne som dekorerte dette palasset. La deg begeistre foran de gylne trappene, inngangen til rommene i Doge og maktens haller hvorfra du kan se «Last Judgement» av Tintoretto, et av de flotteste og største maleriene i verden. Besøk det gamle kongelige palasset på Markusplassen. Her vil du oppdage livsstilen til Venezia i fortiden; rommene til Sissi, Elisabeth av Bayern og det arkeologiske museet.

Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

10. Venezia: Basilikaen, Dogepalasset, Sukkenes bro med guidet tur

Nyt det beste av Venezia på en liten gruppe guidet tur og besøk tre av byens mest ikoniske monumenter, Markusbasilikaen, Sukkenes Bro og Dogepalasset. Hopp over de lange køene utenfor med våre hopp over køen-billetter for å spare dyrebar tid. Oppdag det imponerende Dogepalasset med sine fantastiske rom og hundrevis av mesterverk. Her kontrollerte dogen og hans råd skjebnen til en tusen år gammel republikk. Lev det sammen med en guide som viser deg maktens haller, og kaster deg inn i en veldig spesiell historisk kontekst: den europeiske middelalderen og de umiddelbart følgende århundrene. Deretter krysser du den verdensberømte Sukkenes bro og besøker de fuktige og mørke Piombi-fengslene. Navnet kommer fra forslaget om at fanger skulle sukke ved den siste utsikten over vakre Venezia gjennom vinduet før de ble ført ned til cellene sine. Fortsett besøket med hovedsalen og de skinnende gyldne skipene til Markuskirken, lær om historien til kunstverkene som dekorerer kirken, og hvis det er forutsett i besøksalternativet du valgte, kommer du til basilikamuseet. Beundre den fantastiske utsikten over Markusplassen, hjertet av Venezia, fra basilikaens terrasse. Til slutt kan du fortsette å besøke Venezia alene ved å bruke vår audioguide. Mobilappen inkluderer et digitalt kart som guider deg gjennom byen og viser de beste stedene.

Tilgjengelige aktiviteter

158 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Flere reisetips for Dogepalasset, Venezia

Vil du vite mer om aktiviteter i Dogepalasset, Venezia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Dogepalasset, Venezia

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 35 199 vurderinger

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Rett inn uten å stå i kø. Palasset har mye historie og er virkelig imponerende å se på! Her kan man lære mye om hvordan byen ble drevet, rettssystemet og leve seg inn i hvordan det var å leve for mange hundre år siden og stå på kanten med loven. Vi koste oss!

Amazing place, easy and simple to book. A must in Venice

Amazing place, easy and simple to book. A must in Venice

Very enthusiastic, passionate and inspiring tourguide.