Disneyland Paris
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Authorised Ticket Seller Disney Parks
See all tickets for Disneyland Paris

Få med deg de beste attraksjonene i Disneyland Paris

Disneyland Paris er en av verdens beste fornøyelsesparker og kan konkurrere med sin amerikanske fetter. Med sin retro-futuristiske sjarm er Disneyland Paris noe helt for seg selv og du vil så klart ikke gå glipp av de beste attraksjonene, så her kommer de.

Star Wars Hyperspace Mountain

Star Wars Hyperspace Mountain

Bli skutt opp i verdensrommet hvor opprøreralliansen (Rebel Alliance) kjemper en mot det onde Imperiet (Empire) i denne spennende vrien på den klassiske attraksjonen.

Phantom Manor
Foto: David Jafra@ Flickr (CC BY 2.0)

Phantom Manor

Dette er Paris' svar på spøkelseshusattraksjonen i California. Dette avangerte spøkelsestoget passer for hele familien, med mindre noen er veldig lettskremt!

Ratatouille: The Adventure
Foto: David Jafra @Flickr (CC BY 2.0)

Ratatouille: The Adventure

Krymp ned til størrelsen på en rotte og kryp rundt i et gigantisk kjøkken med Remy og vennene hans. Denne 4D-opplevelsen lar deg både se, høre og lukte Gusteaus kjente Paris-restaurant.

Star Tours: The Adventure Continue
Foto: David Jafra @Flickr (CC BY 2.0)

Star Tours: The Adventure Continue

De fleste Disnayland rundt om i verden har oppdaterte Star Wars-simulatorer. Men de som elsker den orginale trilogien vil falle pladask for Paris' klassiske simulator.

Big Thunder Mountain

Big Thunder Mountain

I denne gamle, gode favoritten sendes gjestene ut på en jernbanetur som tar dem med udner vann, gjennom huler, bratte klipper og vakkert landskap.

Disneyland Paris: Våre tips

Hvordan kommer man hit?

Disneyland Paris ligger omtrent 20 minutter utenfor byen. Du kan ta Eurostar-tog til stasjonen Marne-la-Vallée/Chessy. Det går også direktebusser fra alle flyplassene i Paris.

Hvor bør man bo?

Det er flere hoteller i og ved fornøyelsesparken. I tillegg til Disneyland-hotellet har du også Disneys Sequoia Lodge, som anbefales i vintersesongen. For dem som har et strammere budsjett, er Disneys Hotel Santa Fe et godt alternativ.

Hvor mange dager?

For å få mest mulig ut av besøket, burde du ha minst to dager. Men har du med barn, anbefaler vi at du utvider turen til tre dager, om dere kommer i høysesongen.

Hvor mye penger må man regne med å bruke?

En familie på fire må forvente at de vil bruke mellom 200 og 300 EUR per dag bare på mat og drikke. Et tips er å bestille maten på forhånd, slik kan du spare både tid og penger. Hvor mye du bruker på andre ting vil avhenge av hvor mye du tar av i de mange butikkene.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Hjemmesiden til Disneyland Paris har flere gode forslag til hvordan du kan planlegge turen.
 • Pris
  Vanlige voksenbilletter koster fra 61 EUR og oppover
 • Behøver jeg en guide?
  Disneyland har ansatte som kan hjelpe deg å finne frem inne i parken.
 • Hvordan komme seg dit?
  Charles de Gaulle er den flyplassen som ligger nærmest Disneyland. Du kan ta toget direkte fra flyplassen eller fra Paris.
 • Flere tips

  • Når du skal bestille togbilletter, må du huske at den nærmeste stasjonen til Disneyland er Marne-la-Vallee Chessy.

  • Planlegg hvor mye penger dere skal bruke før dere reiser, da en familie på fire må regne med å bruke mellom 200 og 300 EUR bare på mat og drikke hver dag!