Disneyland Paris

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Få med deg de beste attraksjonene i Disneyland Paris

Disneyland Paris er en av verdens beste fornøyelsesparker og kan konkurrere med sin amerikanske fetter. Med sin retro-futuristiske sjarm er Disneyland Paris noe helt for seg selv og du vil så klart ikke gå glipp av de beste attraksjonene, så her kommer de.

 • Star Wars Hyperspace Mountain

  1. Star Wars Hyperspace Mountain

  Bli skutt opp i verdensrommet hvor opprøreralliansen (Rebel Alliance) kjemper en mot det onde Imperiet (Empire) i denne spennende vrien på den klassiske attraksjonen.

 • Phantom Manor

  2. Phantom Manor

  Dette er Paris' svar på spøkelseshusattraksjonen i California. Dette avangerte spøkelsestoget passer for hele familien, med mindre noen er veldig lettskremt!

 • Ratatouille: The Adventure

  3. Ratatouille: The Adventure

  Krymp ned til størrelsen på en rotte og kryp rundt i et gigantisk kjøkken med Remy og vennene hans. Denne 4D-opplevelsen lar deg både se, høre og lukte Gusteaus kjente Paris-restaurant.

 • Star Tours: The Adventure Continue

  4. Star Tours: The Adventure Continue

  De fleste Disnayland rundt om i verden har oppdaterte Star Wars-simulatorer. Men de som elsker den orginale trilogien vil falle pladask for Paris' klassiske simulator.

 • Big Thunder Mountain

  5. Big Thunder Mountain

  I denne gamle, gode favoritten sendes gjestene ut på en jernbanetur som tar dem med udner vann, gjennom huler, bratte klipper og vakkert landskap.

Planlegg besøket ditt

 • Hvordan kommer man hit?

  Disneyland Paris ligger omtrent 20 minutter utenfor byen. Du kan ta Eurostar-tog til stasjonen Marne-la-Vallée/Chessy. Det går også direktebusser fra alle flyplassene i Paris.

 • Hvor bør man bo?

  Det er flere hoteller i og ved fornøyelsesparken. I tillegg til Disneyland-hotellet har du også Disneys Sequoia Lodge, som anbefales i vintersesongen. For dem som har et strammere budsjett, er Disneys Hotel Santa Fe et godt alternativ.

 • Hvor mange dager?

  For å få mest mulig ut av besøket, burde du ha minst to dager. Men har du med barn, anbefaler vi at du utvider turen til tre dager, om dere kommer i høysesongen.

 • Hvor mye penger må man regne med å bruke?

  En familie på fire må forvente at de vil bruke mellom 200 og 300 EUR per dag bare på mat og drikke. Et tips er å bestille maten på forhånd, slik kan du spare både tid og penger. Hvor mye du bruker på andre ting vil avhenge av hvor mye du tar av i de mange butikkene.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Hjemmesiden til Disneyland Paris har flere gode forslag til hvordan du kan planlegge turen.
 • Pris
  Vanlige voksenbilletter koster fra 61 EUR og oppover
 • Behøver jeg en guide?
  Disneyland har ansatte som kan hjelpe deg å finne frem inne i parken.
 • Hvordan komme seg dit?
  Charles de Gaulle er den flyplassen som ligger nærmest Disneyland. Du kan ta toget direkte fra flyplassen eller fra Paris.
 • Flere tips

  • Når du skal bestille togbilletter, må du huske at den nærmeste stasjonen til Disneyland er Marne-la-Vallee Chessy.

  • Planlegg hvor mye penger dere skal bruke før dere reiser, da en familie på fire må regne med å bruke mellom 200 og 300 EUR bare på mat og drikke hver dag!

Hva folk sier om Disneyland Paris

Samlet vurdering

4.1 / 5

basert på 1 451 vurderinger

Et supert alternativ for å komme seg fra Paris til Disney!

Jeg og min søster valgte å bruke denne tjenesten slik at det ble enklere for oss, og mindre logistikk å tenke på når vi skulle til Disney. Vi måtte bare sørge for at vi var på plass der bussen skulle gå fra, og ha med billettene. Eneste som var litt kjedelig var at vi måtte gå midt i avslutningsshowet på Disney for å rekke bussen. Da den skulle gå nøyaktig 20:30, men den endte med å være forsinket og vi fikk ikke noen forklaring på hvorfor. Hadde vi visst det kunne vi sett mer av showet, men samtidig.. Om vi hadde sett mer og bussen var på tiden hadde vi ikke rukket den, og den skulle gå eksakt 20:30 uansett om alle var kommet seg frem til bussen eller ikke. Så den delen var litt kjedelig. Men alt i alt var det veldig greit å bruke denne tjenesten, og jeg kunne fint brukt den igjen! Og ps. Du går billetten av sjåføren når du skal ombord i bussen. Dette er veldig dårlig info om, men det er ikke noe å bekymre seg for!

Det var fantastisk, men mye var stengt, det var minus da man har betalt full pris for billettene! To parker på en dag er nesten umulig og få gjennomført grunnet KØ ved aktivitetene, alt var kø og det lå på 30-120 min. Fastpass da får du en tid å komme tilbake igjen på, men ettersom en går etter kartet og Vil igjennom parken På en dag kan en inne drive å løpe på kryss og tvers på klokkesletter, mener jeg. Hadde ønske om at Disney karakterene gikk rundt i parken og ikke sto i ro. En må omtrent velge mellom og stå i køer for å møte «heltene» eller gå på aktivitetene om en har billetter for en dag. 10 timer i parken FLYR avgårde, men en er skikkelig utslitt og verken vi voksne eller barn kunne tenke oss en dag nr 2 i parken. (BarnaS alder 9,9,13) Obs obs, kjøp Billettene til parkene i appen til Disneyland Paris

Helt supert at bussen gikk i nærheten av Eiffeltårnet , da vi bodde i nærheten. Enkelt da vi fikk bill på bussen, og veldig fornøyd med ekspress pass til karuseller. Sparte flere timer kø iløpet av 1 dag.

Veldig fin park, med masse å gjøre. Passer nok best for de med litt mindre barn. Fikk ikke så mye Disney-følelse. Beste aktivitet var Hyperspace Mountain.

Det var lett å komme inn. Ukomplisert. Alt er godt organisert.

Jeg har brukt denne siden for flere aktiviteter i flere stder i Europa. Veldig fornøyd og anbefales sterkest. Man sparer tid virkelig.