Våre mest anbefalte ting å gjøre i Diani Beach

Mombasa: Privat båttur i Kisite Park med dykking og lunsj

1. Mombasa: Privat båttur i Kisite Park med dykking og lunsj

Gjør deg klar til å gå om bord på en eksklusiv privat båt og seil i omtrent én time på jakt etter delfiner, før du snorkler og dykker (for de som velger dykkealternativet) i Kisite marine nasjonalpark. Kisite Marine Park er den nest mest berømte marine nasjonalparken i verden, etter at Australian Marine Park. Utforsk 30 kilometer med havskilpadder, korallrev og en stor variasjon av fisker. Deretter seiler du til Wasisni Island, hvor det blir servert lunsj med sjømat og swahili-retter. Etter lunsj har du muligheten til å ta en omvisning på Wasini-øya og oppleve den lokale swahili-kulturen, besøke den vakre korallhagen, mangroveskogen og fiskerlandsbyen for å lære mer om swahili-folket og deres historie. Den lokale guiden din gir deg grundige forklaringer og bakgrunn gjennom hele turen. Alternativt kan du slappe av i restauranten, nyte havutsikten og brisen. Når du er ferdig med øyturen, går du ombord i båten og seiler tilbake til fastlandet hvor du vil ta en guidet tur i Shimoni Slave hulene. Start deretter reisen tilbake til overnattingsstedet ditt.

Wasini: Naturskjønn båttur med frokost, lunsj og snorkling

2. Wasini: Naturskjønn båttur med frokost, lunsj og snorkling

Alle turene inkluderer hotelltransport (fra Diani-stranden), båttur, delfinsafari, snorkling i Marineparken, lunsj, rask omvisning i landsbyen på øya og tilbake. Noen sier: "Det er det samme", men det er ikke sant! Du kan bestille disse turene enten hos turoperatøren din, i de fleste lokale reisebyråer eller safarikontorer, på stranden eller med "Diani Dhow". Hver tur er helt forskjellig i pakken eller kvaliteten på tjenesten. Vennligst sammenlign riktig før du bestiller - Vårt motto er: "Pris er et problem bare i fravær av verdi."

Fra Mombasa, Mtwapa, Diani og Tiwi: Dagssafari i Tsavo Øst

3. Fra Mombasa, Mtwapa, Diani og Tiwi: Dagssafari i Tsavo Øst

Legg ut på en spennende Tsavo East-dagssafari med avreise fra Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi. Fordyp deg i den utemmede villmarken i Tsavo Øst, en av Kenyas ikoniske nasjonalparker. Her kan du oppleve spennende safariturer, møte ekstraordinært dyreliv og oppdage det mangfoldige landskapet og det rike biologiske mangfoldet på dette fengslende reisemålet. Eventyret begynner med avreise tidlig om morgenen fra overnattingsstedet ditt i Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi. Len deg tilbake og slapp av mens du reiser mot Tsavo East, en vidstrakt villmark som strekker seg over 13 000 kvadratkilometer. Når du kommer inn i parken, kan du forberede deg på en uforglemmelig kjøretur, der hvert øyeblikk kan by på bemerkelsesverdige møter med dyrelivet. Tsavo East er kjent for sitt mangfoldige dyreliv, blant annet de berømte "røde elefantene" som er kjent for sine karakteristiske rustfargede støvbad. Hold kameraet klart mens du kjører gjennom parken og tar fantastiske bilder av løver, geparder, leoparder, sjiraffer, sebraer, bøffelflokker og en rekke fuglearter. Sammen med en kunnskapsrik guide får du et fascinerende innblikk i parkens økosystem, adferden til parkens innbyggere og det pågående bevaringsarbeidet for å beskytte Tsavo Easts skjøre balanse. Få en dypere forståelse av betydningen av dette utrolige naturområdet. Midt på dagen gjør vi et stopp for en herlig pikniklunsj midt i villmarken, slik at du kan nyte smakene mens du er omgitt av naturens syn og lyder. Ta deg tid til å lade opp og reflektere over morgenens opplevelser mens du nyter den rolige atmosfæren i den afrikanske bushen. Dere fortsetter utforskningen i de ulike delene av parken, som hver for seg byr på sitt eget særpregede landskap og dyreliv. Tsavo Easts stadig skiftende landskap, fra vidstrakte, åpne sletter til savanner med akasietrær, byr på mange muligheter for fantastiske fotografier. Når dagen går mot slutten, kan dere reise tilbake til Mombasa, Diani, Kilifi eller Malindi med uforglemmelige minner og historier i bagasjen. Reflekter over underverkene du har vært vitne til og den dype forbindelsen du har knyttet til naturen under denne oppslukende dagssafarien i Tsavo Øst.

Diani Beach: Kisite Marine Park Dhow og snorkling med lunsj

4. Diani Beach: Kisite Marine Park Dhow og snorkling med lunsj

Du blir hentet fra hotellet ditt i Diani Beach og kjører til Shimoni, en liten fiskerlandsby. På veien går du forbi små landsbyer, sukkerrørplantasjer og kassavafelt. I Shimoni går du ombord på en tradisjonell arabisk Dhow for å cruise til Kisite Mpunguti Marine Park. Pass på å se etter delfiner når du drar ut på havet. Te, kaffe, mineralvann, brus, kjeks, mandazis og pizzabrød vil bli servert på dhowen. Du skal snorkle på to forskjellige steder. Det vil være mange fotomuligheter, så ta med kameraet. Hvis du har en under vann, enda bedre. Lunsj vil bli servert på Wasini Island på en privat restaurant på en klippetopp. Beundre utsikten og nyt et deilig måltid med fisk og krabbe, etterfulgt av citronella-te eller fersk kenyansk kaffe. Etter lunsj kan du slappe av en stund og deretter gå tilbake til fastlandet for å ta en buss tilbake til hotellet.

Wasini Island: Delfinspotting og snorkling på Kisite Mpunguti

5. Wasini Island: Delfinspotting og snorkling på Kisite Mpunguti

Legg ut på en eventyrlig dagstur med et dhow-cruise langs den kenyanske kysten. Dra nytte av hotelltransport fra Diani Beach, Tiwi, Mombasa, Shanzu eller Mtwapa. Nyt en blanding av naturlig skjønnhet, møter med marint liv, sjømatsmaker, kulturelle opplevelser og historisk innsikt. Begynn dagen med et dhow-cruise, et tradisjonelt arabisk seilfartøy, til vannet i Kisite Mpunguti Marine Park. Mens du glir gjennom det asurblå vannet, hold øynene åpne for lekne delfiner som hopper langs båten, og gir en spennende visning av deres akvatiske dyktighet. Ved ankomst til marineparken, bli møtt av en pulserende undervannsverden som myldrer av marint liv og korallformasjoner. Snorkle i det krystallklare vannet, og opplev underverkene under overflaten. Svøm blant tropiske fisker og skilpadder, og møt rokker eller revhaier hvis du er heldig. Etter dine akvatiske eventyr, seil til Wasini Island. Nyt en sjømatlunsj med dagens ferske fangst. Nyt smaken av saftige sjømatdelikatesser, tilberedt med lokale krydder og kulinarisk ekspertise, mens du nyter øyas rolige atmosfære og naturskjønne utsikt. Etter lunsj kan du ta en spasertur gjennom landsbyen på Wasini Island, samhandle med de vennlige innbyggerne og få innsikt i den lokale kulturen og livsstilen. Du kan også velge å ta en omvisning i Shimoni-slavehulene, et historisk sted som gir et innblikk i regionens mørke fortid. Når dagen nærmer seg slutten, gå ombord på dhowen igjen. På cruiset tilbake til fastlandet, nyt det pittoreske kystlandskapet en siste gang, og nyt skjønnheten til den kenyanske kystlinjen når solen går ned. Til slutt, bli satt av på hotellet ditt.

Mombasa flyplass privat transport til Diani Beach

6. Mombasa flyplass privat transport til Diani Beach

Unngå stresset med å finne en taxi eller bryet med en delt skytteltjeneste når du ankommer Mombasas travle Moi internasjonale lufthavn. Nyt bekvemmeligheten av en privat overføring direkte til eller fra overnattingsstedet ditt i Diani Beach-området. En profesjonell sjåfør vil hente deg og slippe deg av enten på flyplassen eller ved dørstokken til hotellet eller privatboligen. Reis i en komfortabel, romslig sedan for 3 passasjerer eller minivan for opptil 6 passasjerer. Len deg tilbake og nyt turen til reisemålet ditt uten å bekymre deg for taximeter eller trafikk. Denne transporttjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Fra Mombasa/Diani Beach: 2-dagers privat safari i Tsavo Øst

7. Fra Mombasa/Diani Beach: 2-dagers privat safari i Tsavo Øst

Dra på en spennende privat viltsafari gjennom den enorme Tsavo East nasjonalpark på en 2-dagers tur fra Diani Beach eller Mombasa. Nyt deilige måltider på lodgen i parken og reis gjennom parken på jakt etter de ville dyrene. Dag 1 Møt guiden din på hotellet ditt i Mombasa eller Diani Beach, og kjør til Tsavo East nasjonalpark, en reise på 80 kilometer. Dere kjører inn i parken gjennom Bachuma-porten i god tid før dere skal på safari midt på formiddagen. Etter å ha kjørt gjennom parken og observert ville dyr, spiser dere lunsj på lodgen og finner dere til rette. Etter maten legger dere ut på en safari på jakt etter elefanter, løver, Tsavos "menneskeetere", bøfler, geparder, sjiraffer og antiloper. Om kvelden returnerer dere til lodgen for middag og en god natts søvn. Dag 2 Begynn dagen grytidlig med en morgensafari på jakt etter flokker av røde elefanter i nærheten av vannhullene og den berømte Aruba-dammen. Hold utkikk etter fugler i nærheten av vannet. Hvis du ønsker det, kan du kjøre gjennom en masailandsby på vei tilbake til Mombasa eller Diani Beach.

Diani Beach: 4-timers båtcruise med glassbunn

8. Diani Beach: 4-timers båtcruise med glassbunn

Fordyp deg i den lokale kulturen med denne båtopplevelsen som vil gjøre deg i stand til å utforske Diani-samfunnet og dets unike gjestfrihet. Opplev varmen fra lokalbefolkningen når de guider deg gjennom vannet, forklarer deg om fisket og deretter til sandbanken. Glassbåten gir deg en fin utsikt over det marine livet i Diani. Nyt et show satt opp av den erfarne kapteinen/båtføreren. Beskrivelse av showet: Kapteinen vil kaste et stykke brød eller mat i sjøen og deretter dykke under glassbunnsbåten og tiltrekke seg spesielle fiskearter som ikke er tillatt å fiske etter lokal avtale av alle fiskere og båtførere. Da vil fisken bli tiltrukket av glassbåten som skaper et spektakulært show. Nyt brisen og utsikten og bildene på toppen av et øvre rom som besøkende trygt kan klatre Fest, sol deg lat eller svøm ved sandbanken i 45 minutter, eller lat deg ned i sanden.

Wasini Island: Delfinspotting og snorkling på Kisite Marine

9. Wasini Island: Delfinspotting og snorkling på Kisite Marine

Henting fra Mombasa-hoteller er vanligvis mellom kl. 05.30 og 06.00. Henting fra Diani-hoteller er vanligvis mellom 07:00 og 07:30 Kjør til Wasini Island langs motorveien Mombasa – Lunga Lunga, en avstand på 45 km sør for Diani, og ankommer rundt kl. 8.30 til Shimoni KWS for billettsalg, så starter vi båtturen i en time for å lete etter delfiner. Vi har en lett frokost, frukt og litt brus ombord. Seil til Kisite Marine National Park hvor du vil snorkle og svømme i 1 til 2 timer. Etterpå seiler vi tilbake til Wasini Island for lunsj, hovedsakelig sjømat og swahiliretter (vi har et alternativ for ikke-sjømat som er vegetarianer/kylling). Etter lunsj kan du ta en landsbyvandring i omtrent 30 minutter på øya, og deretter seile tilbake til Shimoni-brygga som ankommer rundt kl. 15.30. Vi fortsetter deretter til Shimoni Slave-grottene bare 200 meter fra Shimoni-bryggen. Her vil du ha all historie om slaveri. Slavehulebesøket tar mellom 20 og 30 minutter. Deretter kjører du tilbake til hotellet ditt og ankommer rundt kl. 17.00.

Mombasa: Tsavo East National Park Day Tour

10. Mombasa: Tsavo East National Park Day Tour

Dagen din starter med en henting fra hotellet kl. 05.00, før sjåføren tar deg med på den omtrent 2-timers reisen til Tsavo East National Park. Benytt anledningen til å slappe av og nyte naturen etter din tidlige start. Ved ankomst til Tsavo East går du inn gjennom Bachuma-porten og starter game drive. Din erfarne sjåfør og guide tar deg til de beste stedene for å se løver, elefanter, sjiraffer og alle slags fuglearter. Til lunsj blir du tatt med til lodgen eller leiren du ønsker. Guiden din kan gi tips om leirene nærmest vannhull, hvor Afrikas mest majestetiske dyr stopper for å drikke vann. Etterpå vil du ta fatt på din andre game drive til andre deler av parken, før du blir kjørt tilbake og satt av på hotellet ditt om kvelden.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Diani Beach

Alle aktiviteter

34 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Diani Beach

Utforsk alle

Flere reisetips for Diani Beach

Vil du vite mer om aktiviteter i Diani Beach? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Diani Beach

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 63 vurderinger

Det er bare ett ord for denne aktiviteten som oppsummerer det hele: Fantastisk. Vi ble hentet fra hotellet klokken 05.00 og hadde en god tre timers kjøretur (som skyldtes hotellets beliggenhet). Sjåføren og guiden Ismail fortalte oss mye om landet sitt på ut- og hjemreisen og svarte på utallige spørsmål. Turen alene var verdt pengene. Ankom destinasjonen møtte vi kapteinen vår som også har en utrolig kunnskap om vannet og dyrene som lever der, så vi fikk sjansen til å se delfiner og til og med hvaler som har blitt sett utenfor øya de siste dagene. Fulgte dyrene en stund og observerte dem godt før vi kjørte til dykkestedet, hvor vi opplevde et fantastisk undervannsliv som vil forbli i minnene våre for alltid. Etter innsikten dro vi til den fantastiske maten, etterfulgt av øya og hulebesøket. Bestill og bli fortryllet!Asante sana

Vi hadde en privat båt med våre to turguider. Veldig hyggelige menn som ga mye forklaring, en gikk også på snorkling. Etter noen minutter på båten så vi mange grupper av delfiner. Det er også mye å se under vann. Etter snorkling seilte vi til en sandbanke. Veldig pent ansikt. Via mangroveskogene til Wasini-øya for en stor og velsmakende lunsj. Nok en kort tur på øya og i slavehulene tilbake over veien. Alt i alt en fin, variert dag med flotte reiseledere.

Dagen var fantastisk og mannskapet var fantastisk. Fra Mackenzie, som kom for å hente oss veldig tidlig og Ismail som kjørte oss frem og tilbake, til utfluktsbåtkapteinen og restauranten i Wasini, nøt vi virkelig tiden. Kudos for en flott organisasjon og fantastisk service.